Nu ai avut timp să mergi la sală? 5 exerciții pe care le poți face acasă

Ai avut un program încărcat astăzi și nu ai găsit timp pentru a face mișcare?

Înțelegem că nu este ușor să îți împarți timpul între carieră, familie și viața personală. De cele mai multe ori, găsești puțin timp liber pe care să-l dedici unui lucru important pentru tine.

Simți că faci totul pe fugă și uneori apare sentimentul de vinovăție dacă rezervi câteva clipe doar pentru tine, când ai putea să te ocupi de cei dragi.

Dar pentru lucrurile care contează cu adevărat, îți faci timp, nu-i așa? În plus, chiar dacă mănânci sănătos în fiecare zi, ai nevoie și de mișcare pentru un stil de viață cu adevărat sănătos.

Este important să te simți bine, să debordezi de optimism, să te simți confortabil cu modul în care arăți pentru că starea ta se reflectă asupra celor din jurul tău.

Iar antrenamentele îți dau un boost de energie, nu? 🙂

Prin urmare, chiar dacă nu ai avut timp să mergi la sală, poți face sport și acasă.

Acum nu mai ai niciun motiv să spui că ai trecut peste ora de mișcare de astăzi.

CLICK pe butonul PLAY și descoperă un circuit de 5 exerciții pe care le poți pune în practică în propria sufragerie sau locul din casă în care te simți tu cel mai bine.

Ți-au plăcut sfaturile noastre?

Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți să faci o transformare reală, atunci te invităm să te programezi la o consultație privată și gratuită 1-la-1. Hai să ne cunoaștem 🙂

În cadrul consultației, vom discuta în detaliu despre obiectivele tale de fitness și nevoile tale specifice și îți vom povesti despre beneficiile programului nostru de transformare, cui se adresează și ce așteptări avem de la tine pentru maximum de rezultate.

La finalul conversației, dacă simțim că programul nostru ți se potrivește și ești o persoană cu adevărat serioasă care îți dorește să își transforme corpul, te vom invita să faci parte din familia Bodyshape.

Notă: programele noastre de transformare te ajută să slăbești în cel mai sănătos și natural mod, folosind exercițiile potrivite și un plan de alimentație sănătoasă.  

Noi NU tolerăm folosirea de “pilule de slăbit” sau metode de slăbit extreme și nesănătoase care ți-ar putea compromite sănătatea.

Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul