Programe Corporate

Programe Corporate

Un angajat care are un stil de viata sanatos e mai productiv, mai energic si da mai mult randament (plus – are mai putine zile de concediu medical!).

Succesul unui program de wellbeing constă în crearea unei culturi de wellness în cadrul companiei tale care să ducă la participarea directă a angajaților pentru a-i face mai sănătoși, productivi și fericiți.

IATA CUM ITI PUTEM SUSTINE MEMBRII ECHIPEI SA AIBA UN STIL DE VIATA SANATOS PE TERMEN LUNG:

Workshop-uri & seminarii educationale, inspirationale si motivationale

Iata doar cateva dintre subiectele pe care le putem aborda:

Membrii echipei tale vor invata cum sa se tina de miscare si un stil de viata sanatos pe termen lung, astfel incat sa isi creasca productivitatea si fericirea la locul de munca.

Vom dezvalui principiile unei alimentatii echilibrate, cum sa iti concepi masa ideala si cum arata un pranz sanatos si gustos la birou pentru maximum de vitalitate.

Angajatii companiei tale vor invata cum sa depaseasca pofta de dulce, rontaitul si ‘ciugulitul’ dintre mese, astfel incat sa elimine comportamentele nesanatoase din rutina lor.

Un workshop special, exclusiv focusat pe mobilitate, dezmorțirea întregului corp și corectarea posturii.

DURATĂ: 90 de minute

LOCAȚIE: online sau la sediul companiei tale

Trainer

Flavius Ursachi, Fitness Manager la Bodyshape Transformation Centre, Precision Nutrition coach si Triplu campion national la fitness & culturism, categoria „Men’s Physique”.

CE INCLUDE EXPERIENȚA:

Organizăm regulat seminarii și training-uri în companii precum Oracle, EMAG, BRD, Coca-Cola, Banca Transilvania, Unicredit Tiriac Bank, Ambasada Marii Britanii și sunt foarte apreciate de participanți. La finalul fiecărui webinar includem și o sesiune de Q&A, pentru un plus de interactivitate cu participanții – astfel încât poti adresa orice fel de întrebări specialiștilor noștri.

Fitness Teambuilding Experience

Întărește relațiile între colegi cu o experiență inedită și unică! Iti poti incuraja membrii echipei se mobilizeze sa faca miscare, sa invete sa manance sanatos si sa se bucure de un stil de viata sanatos pe termen lung!

NR. MAX. DE PARTICIPANȚI/SESIUNE: 30

DURATĂ: 2.5 ore

INTERVAL ORAR: in mod tipic, in timpul pauzei de pranz (13:00 – 15:00)

Optional: putem servi si un bufet cu mancare sanatoasa furnizat de unul dintre partenerii nostri (implica un cost aditional)

LOCAȚIE: sediul Bodyshape Transformation Center sau la sediul companiei

CE INCLUDE EXPERIENȚA:

*La cerere, putem aduce și DJ, smoothie bar și masaj mobil după antrenament – pentru o experiență completa

Urmareste un clip video demonstrativ care te introduce in atmosfera unui astfel de eveniment pentru echipa ta, cu testimoniale de la participantii unei editii anterioare:

Trimite-ne un EMAIL la [email protected] si punem la punct toate detaliile.

Cartea Bucuria de a fi în forma

Cum să-ţi transformi corpul simplu şi plăcut prin antrenamente, alimentatie şi atitudine” cu autograf din partea autorului.

Considerăm că este cadoul ideal pentru membrii echipei oricărei companii la ieșirea din pandemie pentru a reveni în cea mai bună formă!

STUDIU DE CAZ

Bodyshaper-ul Marius Ciupercă a cumpărat 100 de cărți “Bucuria de a fi în formă” pentru a le dărui angajaților firmelor sale Setrio și DigestMed, cu urmatorul mesaj:

“Daca dorești să iți duci forma fizică la un alt nivel, poate fi o lectură ideală. La prima vedere este o carte despre sănătatea fizică, care desi spunem că “e cea mai importantă”, adesea o neglijăm. În esență însă, este o carte despre evoluția personala și despre curajul și responsabilitatea de a face schimbări conștient, doar pentru că iți dorești și nu pentru că ‘trebuie’. M-aș bucura (căci despre bucurie e vorba), să-și găsească loc în inima ta.”

Marius Ciupercă, fondator Setrio și Bodyshaper statornic

ÎMPREUNĂ PUTEM FACE O SCHIMBARE!

Programe de transformare corporala personalizate pentru echipa ta

Oferim 10% reducere la programele Bodyshape pentru posesorii 7card.

In functie de numarul de angajati ai companiei, putem sa iti oferim pachete personalizate de transformare corporala.

LOCAȚIE: online sau la sediul Bodyshape Transformation

Trimite-ne un EMAIL la [email protected] si punem la punct toate detaliile.

In-house gym la sediul firmei tale

Deschide o sala cu circuit inchis exclusiv pentru angajatii tai. Noi ne vom ocupa de toate aspectele operationale: de la procesul de amenajare si achizitie de echipamente, pana la gestionarea spatiului.

STUDIU DE CAZ

Bodyshape Transformation Center a fost ales de catre Groupe Renault – cel mai mare angajator din Romania – ca furnizor extern pentru a gestiona primul gym cu circuit inchis de la parterul cladirii dedicate celor 3,000 de angajati din zona Militari. Bodyshape a fost ales de catre Groupe Renault, în urma unui proces complex de calificare si a unei competitii stranse din partea altor furnizori de fitness, prin prisma eficienței antrenamentelor oferite, a ratei de retenție foarte crescută a membrilor și prin faptul că are experiență în a oferi companiilor din București programe și pachete de beneficii corporate foarte eficiente.

Programele de well-being sunt adaptate nevoilor angajaților unei organizații și sunt proiectate sa incurajeze participarea si angajamentul pe termen lung al acestora. Filozofia noastra de wellness este bazata pe retenție și creșterea numarului de membri prin calitate si crearea unei atmosfere participative, de suport și motivantă în cadrul grupelor de antrenament.

Prin implementarea programelor de well-being marca Bodyshape, compania ta va putea obtine urmatoarele beneficii:

Trimite-ne un EMAIL la [email protected] si punem la punct toate detaliile.