Termeni și condiții

1. Site-ul bodyshapetransformation.com este proprietatea

firmei Born2Succeed Consulting SRL, cu sediul in Eufrosin Poteca 42A, sector2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/6230/2014, C.I.F.RO 33207437, numit pe parcursul acestor termeni si conditii bodyshapetransformation.com

Adresa de contact: Strada Nicolae Caramfil, Nr. 71-73, Sc. B, Intrarea Gheorghe Simionescu.
Tel: 031.828.22.46

Email: info[at]bodyshapetransformation.com

2. Continutul si design-ul bodyshapetransformation.com sunt proprietatea

bodyshapetransformation.com si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

3. In conditiile in care considerati

ca un anumit continut aflat pe site-ul bodyshapetransformation.com incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la [email protected] cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor bodyshapetransformation.com sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

4. Acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

Accesul si utilizarea site-ului bodyshapetransformation.com sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

5. Website-ul bodyshapetransformation.com

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Bodyshapetransformation.com poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Bodyshapetransformation.com nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

6. Folosirea acestui website.

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare si de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a se inscrie prin intermediul unui formular online la programul furnizat de Born2Succeed Consulting SRL/ Bodyshape Transformtion Centre.

Prin intermediul campului de cautare, din partea de sus a paginii, se pot afla usor si rapid informatii despre cursurile si evenimentele organizate de Bodyshape Transformation Centre.

In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

7. Drepturile proprietatii intelectuale.

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica Born2Succeed SRL.

Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. Bodyshapetransformation.com isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

8. Schimbari ale site-ului.

Bodyshapetransformation.com isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau.

9. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Bodyshapetransformation.com nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil.

Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

10. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

In conformitate cu Legea nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Born2Succeed SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: facturarea produselor comandate, marketingul si reclama.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, insa refuzul in acest sens duce la imposibilitatea noastra de a va contacta pentru transmiterea anumitor oferte, evenimente, servicii sau orice alte informatii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

In aceeasi masura, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea cestora.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Born2Succeed SRL la adresa de e-mail:[email protected].

In plus, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.

TERMENI SI CONDITII ABONAMENTEPrezentul document se aplica tuturor contractelor de abonamente oferite de Bodyshape Transformation Centre. Eventualele particularitati pentru anumite programe vor fi evidentiate in mod corespunzator in continutul prezentului document.

1. Termeni contractuali specifici

Prestator: societatea BORN2SUCCEED CONSULTING SRL, avand datele de identificare prevazute in pagina introductiva a contractului, in care este prezentat tipul de abonament/numarul de intrari la sesiunile de antrenament; Societatea BORN2SUCEED CONSULTING SRL se identifica in mod legal, atat in prezentul contract cat si in orice comunicari, prin marca BODYSHAPE TRANSFORMATION CENTRE al carei titular este. Beneficiar: persoana fizica sau juridica care achizitioneaza abonamentele oferite de Prestator. UpFit.today: aplicatia dedicata pe care Prestatorul o pune la dispozitia Beneficiarului pentru rezervarea
locurilor la antrenamente, cu respectarea orarului practicat de Prestator in mod uzual dar si pentru alte informatii de interes pentru relatia contractuala (incluzand dar nelimitandu-se la programe modificate in timpul anumitor sarbatori, programe de retreat organizate pentru membrii comunitatii Bodyshape etc).

2. Aspecte generale

2.1 Prestatorul informeaza Beneficiarul cu privire la faptul ca prezentul contract stipuleaza drepturile si
obligatiile generale ale partilor, fiind integrat, in mod corespunzator, in aplicatia Upfit.today pentru a putea
fi consultat oricand de catre Beneficiar.

2.2 Ulterior optarii de catre Beneficiar pentru un anumit tip de abonament, prin modalitatile puse la
dispozitie de Prestator, Prestatorul ii va comunica Beneficiarului prezentul Contract si pe adresa de e-mail
declarata, in scopul exprimarii acordului pentru incheierea contractului prin semnatura. Cu toate acestea,
chiar daca Beneficiarul nu semneaza contractul transmis pe e-mail, insa efectueaza plata potrivit
conditiilor stipulate pentru abonamentul pentru care opteaza, Prestatorul va considera ca prezentul contract a fost citit, inteles, iar clauzele acestuia au fost acceptate in integralitate.

2.3 Prezentul contract se completeaza, in mod corespunzator, cu regulamentul intern al Prestatorului („Club
rules”), disponibil in aplicatia Upfit.today.

2.4 In situatia in care exista contradictii intre drepturile si obligatiile stabilite prin prezentul contract si
drepturile si obligatiile stipulate pentru fiecare tip de abonament in parte, vor prima cele corespunzatoare
tipului de abonament pentru care Beneficiarul opteaza.

2.5 Prestatorul incurajeaza relatiile contractuale bazate pe transparenta si comunicarea deschisa, punand la
dispozitia Beneficiarului adresa de e-mail [email protected] pentru eventuale intrebari si reclamatii.

3. Participarea la antrenamente

3.1 Prestatorul se obliga sa presteze, in integralitate, numarul de sesiuni de antrenament de fitness de grup a
cate 45 de minute fiecare, saptamanal, cu respectarea numarului total de sesiuni/intrari pentru care
Beneficiarul a optat, cu exceptia sarbatorilor legale din Romania.

3.2 Beneficiarul minor cu varsta cuprinsa intre 14 – 18 ani poate contracta prezentul tip de abonament si
poate participa la programele de antrenament numai cu acordul scris al parintelui/ tutorelui.

3.3 Beneficiarul minor cu varsta de pana la 14 ani inclusiv va fi asistat in mod obligatoriu de cel putin 1 (un)
parinte/ reprezentant legal in sala de antrenament, acesta din urma asumandu-si in integralitate
raspunderea pentru sanatatea si securitatea minorului pe perioada desfasurarii activitatilor specifice si pana
cand va parasi incinta in care Prestatorul desfasoara activitatea, dar si pentru respectarea in integralitate a
tuturor clauzelor prezentului document. Prestatorul este exonerat de orice culpa, parintele/ reprezentantullegal fiind unic raspunzator pentru participarea minorului la antrenamente.

3.4 Beneficiarul declara pe proprie raspundere ca este apt pentru exercitiile fizice conform recomandarilor
medicului de familie, ca nu sufera de nicio boala, afectiune medicala sau orice alta problema care ar putea
pune in pericol siguranta, sanatatea si/sau viata acestuia in timpul desfasurarii programului.

3.5 Beneficiarul declara ca orice accident pe care ar putea sa il sufere in timpul desfasurarii prezentului
contract va fi pe propria raspundere, Prestatorul nefiind responsabil de utilizarea necorespunzatoare a
echipamentului sau de nedeclararea oricarei afectiuni care ar putea pune in pericol sanatatea si/sau viata
Beneficiarului.

3.6 Beneficiarul se obliga sa urmeze recomandarile instructorilor de fitness, sa poarte imbracaminte sportivaadecvata si sa respecte normele de igiena si curatenie.

3.7 Rezervarea locului. Anularea rezervarii. Lista de asteptare

3.7.1. Beneficiarul se obliga ca anterior participarii la orice antrenament, sa detina confirmarea rezervarii
pentru ora la care doreste la participe.

3.7.2. Efectuarea rezervarii unui sesiuni de antrenament se face incepand cu 72 de ore in avans fata de
sesiunea de antrenament programata conform calendarului disponibil in aplicatia Upfit.today,
prin urmatoarele modalitati: ca regula generala, prin intermediul aplicatiei Upfit.today, unde
Beneficiarul poate vedea orarul pentru urmatoarele zile si isi poate rezerva locurile si prin
exceptie, telefonic, prin intermediul personalului de la receptia centrului ori prin intermediul
aplicatiei de rezervari online.

3.7.3. Daca Beneficiarul opteaza pentru rezervarea prin intermediul aplicatiei Upfit.today, confirmarea
rezervarii se obtine prin intermediul aceleiasi aplicatii, sectiunea Class Schedule.

3.7.4. Prestatorul informeaza Beneficiarul ca posibilitatea rezervarii expira cu 30 de minute anterior
sesiunii de antrenament; in cazul rezervarilor efectuate prin prin intermediul aplicatiei
Upfit.today, butonul „REZERVA/BOOK CLASS” din aplicatie se va inactiva cu 30 de minute
anterior sesiunii de antrenament programate, facand imposibila rezervarea prin aceasta
modalitate.

3.7.5. Beneficiarul poate rezerva pana la maximum 2 sesiuni de antrenament pe zi.

3.7.6. Prestatorul ofera posibilitatea Beneficiarului de a anula o rezervare facuta, prin urmatoarele
modalitati: ca regula generala, prin aplicatia Upfit.today si in mod exceptional, la receptia
centrului, telefonic.

3.7.7. Anularea se va efectua de catre Beneficiar cu cel putin 120 de minute anterior sesiunii de
antrenament programate.

3.7.8. In cazul in care Beneficiarul decide anularea rezervarii intr-un termen mai scurt decat cel prevazut
la art.

3.7.7. ori neprezentarea la sesiunea de antrenament fara a parcurge procedura anularii
rezervarii, Beneficiarul va fi penalizat prin considerarea automata a antrenamentului ca efectuat
si, prin urmare, nerestituirea sumei achitate pentru respectivul antrenament.

3.7.9. Beneficiarul intelege si accepta ca este permisa inregistrarea unui maxim de 3 penalizari
consecutive intr-un termen de 30 de zile calendaristice. Depasirea maximului admis de penalizari
poate atrage anularea abonamentului.

3.7.10. Prestatorul ofera Beneficiarului si posibilitatea de a se inscrie pe lista de asteptare pentru o sesiune
de antrenament programata, daca este atinsa limita maxima de capacitate. Lista de asteptare va
avea 10 locuri disponibile. Beneficiarii aflati pe lista de asteptare vor fi notificati prin SMS in cazul
anularii unei rezervari de catre un alt Beneficiar. Locul eliberat prin anularea rezervarii va putea
fi ocupat in aceleasi conditii ca in cazul rezervarii, Beneficiarul intelegand ca are prioritate
persoana care rezerva prima.

3.8 Beneficiarul se obliga sa confirme prezenta la antrenament cand se afla in incinta salii, fie prin scanarea
cardului de membru din aplicatia Upfit.today, fie prin informarea personalului din receptie.

3.9 Prestatorul stabileste, pentru buna organizare a antrenamentelor, limite de capacitate maxima.
Beneficiarul respecta capacitatea maxima a unei grupe alocate pentru un anumit interval orar. Prestatorul
poate refuza participarea Beneficiarului daca acesta nu face dovada confirmarii rezervarii sale, iar
capacitatea maxima este deja atinsa.

3.10 In cazul in care Beneficiarul intarzie mai mult de 5 minute la sesiunile de antrenament, Prestatorul
isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Beneficiarului la antrenamentul respectiv, sesiunea respectiva
urmand a fi scazuta din totalul antrenamentelor lunare pentru care Beneficiarul a optat. In caz de
intarziere, vor fi avute in vedere recomandarile din regulamentul intern.

3.11 Beneficiarul este obligat sa utilizeze echipamentele/ accesoriile pe care Prestatorul le pune la
dispozitie conform indicatiilor antrenorilor. In cazul unor defectiuni aparute urmare a folosirii incorecte/
a unor stracaciuni aparute la nivel de echipamente/ accesorii/ alte dotari din sala Bodyshape
Transformation Centre urmare a unor manevre nepermise/nerecomandate de antrenori sau a unor
comportamente nepermise, Prestatorul are dreptul de a evalua prejudiciul si de a i-l imputa Beneficiarului.

3.12 Beneficiarul este obligat sa utilizeze cu grija echipamentele/ accesoriile pe care Prestatorul le pune la
dispozitie conform indicatiilor si recomandarilor antrenorilor. Acesta intelege si accepta ca Prestatorul
este exonerat de orice culpa pentru traumatismele care pot aparea urmare a ignorarii regulilor si
recomandarilor antrenorilor, atat in timpul antrenamentului cat si in timp, ca efect al utilizarii incorecte a
echipamentelor/ accesoriilor de lucru.

3.13 Beneficiarul intelege si accepta ca pozele si filmele in ipostaze decente, in care apare atat in timpul,
cat si in afara sesiunilor de antrenament, sa fie folosite in interes legitim, pentru promovarea activitatii, de
catre Prestator pe canalele sale de social-media sau pe orice canal pe care acesta il detine (nelimitativ:
Instagram, Facebook, Youtube, LinkedIn etc). Beneficiarul declara ca nu detine nici un drept de
proprietate intelectuala sau de orice alta natura referitoare la materialele foto/video obtinute prin
executarea acestei clauze.

3.14 Prestatorul este exonerat de pierderea oricaror bunuri/lucruri de valoare pierdute sau uitate in zona
de antrenamente, receptie sau vestiar. Beneficiarul, pe intreaga durata a antrenamentului, are obligatia de
a-si incuia personal garderoba in dulapurile cu cheie puse la dispozitie de Prestator si sa isi pastreze cu
grija cheia, urmand ca in caz de pierdere a acesteia sa acopere cheltuielile pentru cumpararea unei yale
noi si manopera de montaj, respectiv 100 lei. Regula se aplica atat pentru Beneficiar cat si petru insotitorii
acestuia la antrenamente (nelimitativ: copil, sot/concubin, prieten etc). Totodata, Beneficiarul intelege si
accepta ca poate utiliza un dulap doar pe durata desfasurarii antrenamentului si va elibera dulapul de toate
bunurile personale de fiecare data dupa finalizarea antrenamentului. In caz contrar, personalul va putea
considera ca sunt bunuri abandonate si va putea proceda la eliberare, fara a fi tinut responsabil fata de
Beneficiar.

3.15 Este strict interzisa participarea Beneficiarului la antrenamente sub influenta alcoolului sau a oricaror
substante interzise. De asemenea, este strict interzis Beneficiarului sa aiba, pe intreaga durata a prezentei
sale in incinta Bodyshape Transformation Centre, comportamente care intra in sfera hartuirii si
discriminarii sau agresivitatii, chiar si verbale, ce imbraca forma unui libaj obscen, necuviincios. Prestatorul
are toleranta zero fata de astfel de comportamente si, distinct de posibilitatea invitarii Beneficiarului sa
paraseasca antrenamentul la care se petrece incidentul, Prestatorul poate anula, in cazul unui astfel de
incident, abonamentul, fara restituirea sumelor deja achitate de catre Beneficiar. De asemenea, in cazul in
care faptele Beneficiarului sunt susceptibile a reprezenta fapte contrare legii, prestatorul isi rezerva dreptul
de a sesiza organele abilitate.

3.16 In cazul in care Beneficiarul lipseste de la antrenamente (fara un motiv bine intemeiat),
antrenamentele neefectuate sunt considerate pierdute, iar prestatorul nu are obligatia de a restitui
contravaloarea acestora.

3.17 Beneficiarul intelege si accepta faptul ca Prestatorul are dreptul sa suspende temporar activitatea
desfasurata, in vederea efectuarii unor lucrari de reparare, amenajare precum si orice alte imbunatatiri
necesare, Prestatorul informand in mod corespunzator beneficiarul prin intermediul canalelor de
comunicare disponibile. Beneficiarul este obligat sa verifice sursele de informare/canalele de comunicare
inainte de a se prezenta la antrenament.

4. Tarifele si obligatiile de plata ale Beneficiarului

4.1 Prestatorul poate avea in oferta abonamente care presupun plata integrala a abonamentului pentru intreaga
durata pentru care Beneficiarul opteaza, plata in transe sau dupa caz, plata recurenta lunara. Indiferent de
optiunea Beneficiarului, plata se realizeaza anterior inceperii participarii efective la antrenamente.
Beneficiarul intelege si accepta faptul ca accesul la antrenamente ii poate fi restrictionat in cazul in care nu
face dovada achitarii abonamentului pentru care a optat.

4.2 Beneficiarul, prin contractarea unui abonament cu plata recurenta, intelege si accepta ca tariful lunar
aferent se va achita prin plata recurenta automata printr-un sistem de debitare directa setat prin intermediul
bancii Beneficiarului, iar prin contractarea unui abonament cu plata integrala, va achita in mod integral
tariful corespunzator tipului de abonament pentru care a optat, prin transfer bancar sau cash, in cadrul
receptiei, cu respectarea plafoanelor impuse de lege pentru plati cash.

4.3 Beneficiarul intelege si accepta ca, in cazul in care intervin erori sau blocaje in sistemul de debitare directa
care impiedica Prestatorul sa inregistreze plata si implicit sa incaseze suma datorata de Beneficiar, acesta
nu este exonerat de la plata si isi asuma sa coopereze cu Prestatorul pentru lamurirea si solutionarea in
termen optim a situatiei, Prestatorul putand restrictiona accesul Beneficiarului la sesiunile de
antrenamente pana la momentul lamuririi situatiei si stabilirii modului de solutionare. Prestatorul poate
restrictiona accesul la sesiunile de antrenament si in cazul in care, din motive care tin de beneficiar, acesta
intarzie si numai cu 1 (una) zi plata abonamentului.

4.4 Distinct de posibilitatea Prestatorului de a restrictiona accesul Beneficiarului la sesiunile de antrenamente,
nerespectarea termenului de plata pentru fiecare transa atrage si obligatia Beneficiarului de a plati penalitati
in valoare de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere de la scadenta, penalitati ce se vor calcula in raport de
suma datorata. Cuantumul penalitatilor nu va depasi dublul cuantumului sumei prin raportare la care sunt
calculate, insa sumele pe care beneficiarul le va plati se vor imputa cu prioritate asupra penalitatilor si, in
subsidiar, asupra sumei datorate inainte de aplicarea penalitatilor.

4.5 Prestatorul are dreptul sa majoreze unilateral tariful abonamentelor, cu o informare prealabila a
Beneficiarului.

4.6 Tariful abonamentelor in curs, pentru abonamentele cu plata in transe sau plata recurenta, va putea fi
majorat numai in cazul in care intervin situatii independente de vointa prestatorului, precum intervenirea
unor modificari legislative care impacteaza ramura de activitate in care activeaza prestatorul (de exemplu,
dar nelimitativ: modificari fiscale prijind cota tva, modificari fiscale privind cota de impozitare etc.). Pentru
abonamentele in curs contractate si achitate integral anterior datei intervenirii situatiei independente de
vointa Prestatorului, Prestatorul va putea solicita Beneficiarului achitarea unei diferente de tarif pentru
abonamentul contractat, daca executarea obligatiilor asumate devine excesiva pentru Prestator.

5. Suspendarea abonamentului

5.1 Beneficiarul are dreptul de a suspenda, in anumite conditii, abonamentul pentru care a optat, daca
respectivul tip de abonament nu presupune respectarea unui calendar prestabilit si numai pentru tipurile
de abonamente permise de Prestator.
Suspendarea abonamentului prin optiunea „freeze” sau „inghetare”. Abonamentul se prelungeste cu
perioada inghetata.

5.2 In cazul in care Beneficiarul opteaza pentru suspendarea abonamentului pentru perioade scurte,
Prestatorul ii poate oferi optiunea „inghetarii” abonamentului, cu respectarea urmatoarelor conditii:

5.2.1 Tipuri de abonamente pentru care este permisa „inghetarea”:
 Abonament 1 an in transe cu intrari nelimitate
 Abonament 1 an Prepaid
Pentru evitarea oricarui dubiu, abonamentele Happy Hour nelimitat, Bundle Sessions Packs
(30/20/10 sedinte) 6-Week Challenge, Fit Mamma nu permit „inghetarea” abonamentului.

5.2.2 Durata „inghetare”: maxim 30 de zile/an aferenta intregii perioade „inghetate”,

5.2.3 Numar total „inghetari”: 4 „inghetari”/an, cu maxim 7 zile consecutive/„inghetare”,

5.2.4 Procedura obligatorie: Abonamentul se ingheata prin intermediul aplicatiei Upfit.today sau prin
intermediul personalului de la receptie,

5.2.5 Motivare: nu este cazul.

5.2.6 Costuri suplimentare: nu este cazul.
Suspendarea abonamentului cu amanarea termenului de incetare a contractului. Abonamentul se
prelungeste cu perioada suspendata.

5.3 Prestatorul poate acorda suspendarea abonamentului, cu respectarea urmatoarelor conditii:

5.3.1 Tipuri de abonament pentru care este permisa suspendarea:
 Abonament 1 an Prepaid
 Bundle Session Packs

5.3.2 Durata suspendare:
 Motive medicale intemeiate: maxim sase (6) luni de la data la care a intervenit cauza de
suspendare, durata ce poate fi prelungita cu cel mult 3 (trei) luni daca situatia medicala care a
condus la suspendare subzista,
 Sarcina: pe toata durata sarcinii, la care se adauga un interval de 3 (trei) luni necesar
recuperarii,
 Deces al unei persoane apropiate (parinte, copil, sot, concubin, cel mai bun prieten): maxim
una (1) luna.

5.3.3 Procedura obligatorie suspendare: Abonamentul se suspenda in baza unei cereri scrise si
motivate, insotita de dovezile corespunzatoare motivarii invocate (de exemplu, dar nelimitativ:
adeverinta de la medicul de specialitate, certificat de deces, fotografii/scan documente doveditoare
etc.), cerere pe care Beneficiarul o adreseaza prestatorului ori cu 48 de ore inaintea inceperii
primei sesiuni de antrenament- pentru abonamentele noi, ori cu 48 de ore lucratoare inaintea
urmatoarei sesiuni programate de antrenament- pentru abonamentele in curs. Cererea va fi
analizata de Prestator care va furniza un raspuns scris Beneficiarului cu cel putin 12 ore inaintea
sesiunii de antrenament programate. Efectele suspendarii se produc incepand cu data comunicarii
raspunsului de catre Prestator. In cazul in care un anumit tip de abonament presupune
respectarea unui calendar prestabilit, in baza unei cereri scrise si motivate adresate de Beneficiar
prestatorului si in functie de particularitatile situatiei invocate de Beneficiar, partile vor stabili daca
este posibila suspendarea abonamentului si in ce conditii va opera aceasta, fara ca Prestatorul sa
fie tinut la suspendare daca apreciaza, in mod intemeiat, ca aceasta nu este posibila.

5.3.4 Daca suspendarea nu este posibila, prestatorul va putea restitui Beneficiarului in mod
proportional cu sesiunile de antrenament neefectuate suma achitata in avans, retinand un cost de
administrare de 30% din suma de restituit.

5.3.5 Motivare: motive medicale intemeiate, pe perioada recuperarii/sarcina, deces al unei
persoane apropiate (a se vedea pct. 5.3.1).

5.3.6 Costuri suplimentare: a se vedea pct. 5.3.3.

5.4 Beneficiarul are dreptul de a suspenda abonamentul din alte motive decat cele prevazute la punctul 5.3,
astfel:

5.4.1. Prestatorul ofera membrilor sai dreptul ca acestia sa suspende abonamentul in curs de desfasurare
fara nicio justificare, la simpla solicitare a Beneficiarului, pentru o perioada de minim 1 (una) luna si
maxim 3 (trei) luni, cu plata unei taxe in valoare de 150 RON/ luna („taxa de suspendare”) pentru a garanta
rezervarea locului la sedintele de antrenament. Suspendarea se va realiza in baza unei cereri scrise
adresate Prestatorului si cu plata anticipata a tarifului pentru perioada in care Beneficiarul lipseste de la
antrenamente. Neplata taxei de suspendare si/sau neplata anticipata a tarifului pentru care Beneficiarul
lipseste de la antrenamente echivaleaza cu derularea in continuare a abonamentului, fara restituirea
prestatiilor deja efectuate sau a sumelor aferente antrenamentelor la care Beneficiarul nu se prezinta.

5.4.2. Motivul de suspendare descris la art. 5.4. se aplica numai in cazul urmatoarelor tipuri de
abonamente din oferta Beneficiarului:
 Abonament 1 an Prepaid
Pentru evitarea oricarui dubiu, abonamentele 1 an transe cu intrari nelimitate, Happy Hour
nelimitat, 6-Week Challenge, Fit Mamma nu permit suspendarea abonamentului in conditiile pct.

6. Transferul abonamentului

6.1 Beneficiarul poate transfera abonamentul unui membru de familie sau unui prieten care nu are un
abonament activ Bodyshape Transformation Centre si care va prelua abonamentul in stadiul din
momentul transferului si in aceleasi conditii ca si beneficiarul initial, parcurgand urmatoarea procedura de
transfer: cu 7 zile inainte ca noul beneficiar sa participe la antrenamentele specifice abonamentului
transferat, Beneficiarul va informa in scris Prestatorul cu privire la datele de identificare si de contact ale
persoanei catre care se realizeaza transferul. Transferul nu poate avea loc decat cu acordul persoanei catre
catre se intentioneaza a fi efectuat, Prestatorul neasumandu-si nicio responsabilitate in scopul convingerii
acesteia sau pentru lipsa acordului acesteia. Noul Beneficiar va fi tinut sa respecte in integralitate prezentul
document. In cazul decesului Beneficiarului, Prestatorul ofera posibilitatea transferului abonamentului
Beneficiarului catre un mostenitor al acestuia. Mostenitorul interesat de preluarea abonamentului va
informa Prestatorul cu privire la deces si va urma procedura pentru preluare, fiind tinut sa respecte in
integralitate prezentul document.

6.2 Transferul abonamentului in conditiile prevazute la pct. 6.1 se aplica numai in cazul urmatoarelor tipuri
de abonamente din oferta Beneficiarului:
 Abonament 1 an Prepaid.
 Bundle Session Packs
Pentru evitarea oricarui dubiu, abonamentele 1 an transe cu intrari nelimitate, Happy Hour
nelimitat, 6-Week Challenge, Fit Mamma nu permit transferul abonamentului in conditiile pct.

7. Anularea abonamentului prin vointa Beneficiarului

7.1. Pentru unele categorii de abonamente Prestatorul poate oferi Beneficiarului urmatoarele posibilitati de
anulare a abonamentului:
Prima posibilitate – dupa efectuarea platii, anterior efectuarii de antrenamente, cu respectarea urmatoarelor
conditii:
Beneficiarul va notifica in scris Prestatorul pe adresa de e-mail: [email protected], in termen de cel mult
48 de ore de la efectuarea platii, anterior participarii la antrenamente.
Remediu: In acest caz de anulare, Prestatorul va restitui Beneficiarului suma achitata in avans, retinand un
cost de administrare de 20% din suma de restituit. Anularea abonamentului in conditiile prevazute la pct. 7.1
(pct. I) se aplica pentru toate tipurile de abonament din oferta Prestatorului.
A doua posibilitate- dupa inceperea sesiunilor de antrenament, numai cu respectarea urmatoarelor conditii
cumulative:
 Numai dupa implinirea a minim 3 (trei) luni contractuale;
 Cu o notificare scrisa adresata de Beneficiar pe adresa de e-mail: [email protected], cu
cel putin 30 (treizeci) de zile anterior datei efective de la care Beneficiarul doreste sa opereze
anularea.
Remediu: In acest caz de anulare, Beneficiarul va achita si abonamentul aferent celor 30 de zile de preaviz
mentionat mai sus. Anularea abonamentului in conditiile prevazute la pct. 7.1 (pct. II) se aplica doar pentru
abonamentul 1 an in transe cu intrari nelimitate. Pentru evitarea oricarui dubiu, abonamentele 1 an Prepaid,
Happy Hour nelimitat, Bundle Sessions Packs (30/20/10 sedinte) 6-Week Challenge, Fit Mamma nu permit
anularea abonamentului in conditiile pct. 7.1 (pct. II).
A treia posibilitate- in cazul relocarii si al unor cazuri medicale extreme, cand medicul interzice
antrenamentele sportive (cand Beneficiarul nu mai este apt pentru sport), cu respectarea urmatoarelor
conditii:
Beneficiarul va notifica in scris Prestatorul pe adresa de e-mail: [email protected] si va transmite dupa
caz, dovada relocarii sau dovada eliberata de medic.
Remediu: Anularea abonamentului in conditiile prevazute la pct. 7.1 (pct. III) se aplica doar pentru
abonamentul 1 an Prepaid. In acest caz de anulare, Prestatorul va restitui Beneficiarului suma achitata in
avans, retinand un cost de administrare de 30% din suma de restituit. Pentru evitarea oricarui dubiu,
abonamentele 1 an in transe cu intrari nelimitate, Happy Hour nelimitat, Bundle Sessions Packs (30/20/10
sedinte) 6-Week Challenge, Fit Mamma nu permit anularea abonamentului in conditiile pct. 7.1 (pct. III).

8. Aparitia unor evenimente neprevazute pe perioada derularii contractului
Daca pe durata executarii contractului apar evenimente care nu au fost prevazute de parti la acceptarea prezentului document (ex. modificari fiscale majore, conditii meteo extreme, pandemie/alte evenimente
neprevazute), iar anumite obligatii devin excesive pentru oricare dintre parti, acestea se obliga sa renegocieze
termenii contractului, astfel incat sa gaseasca cele mai bune solutii juridice care sa permita executarea in
continuare a obligatiilor contractuale.

9. Incetarea contractului

Prezentul contract va inceta in urmatoarele situatii:

9.1 prin indeplinirea termenului pentru care a fost incheiat;

9.2 prin indeplinirea obiectului specificat;

9.3 prin acordul partilor, constatat printr-un acord de incetare al contractului;

9.4 prin reziliere de catre Prestator, daca Beneficiarul incalca in mod grav sau constant (3 incalcari)
regulamentul intern al Prestatorului.

9.5 in conditiile prevazute la art. 7.

10. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, te invitam sa accesezi Politica
noastra de Confidentialitate: http://www.bodyshapetransformation.com/politica-confidentialitate/.

11. Dispozitii finale

11.1 Toate comunicarile si instiintarile in baza prezentului contract vor fi facute in scris, prin intermediul
canalelor de comunicare uzuale.

11.2 Prin semnarea electronica a prezentului contract, prin efectuarea platilor aferente acestuia sau dupa
caz, prin efectuarea primei rezervari la antrenamentele Bodyshape Transformation Centre, Beneficiarul
declara ca a citit in integralitate, ca a inteles si ca este de acord cu clauzele prezentului contract si cu cele
ale regulamentului intern disponibil in aplicatia Upfit.today. Ambele documente pot fi oricand solicitate
Prestatorului, atat prin intermediul corespondentei electronice, cat si la receptie.

12. Particularitati privind abonamentele din oferta Prestatorului

12.1 Abonament 1 an transe cu debitare directa

12.1.1 Beneficiarul va avea acces la un numar de antrenamente nelimitate pe durata contractuala,
in functie de locurile disponibile si cu participarea la maxim 2 sesiuni de antrenamente/zi.

12.1.2 Beneficiarul poate anula abonamentul in conditiile prevazute la pct. 7.1 (II) din Termeni si
conditii.

12.1.3 Beneficiarul poate ingheta abonamentul in conditiile prevazute la pct. 5.2. din Termeni si
conditii.

12.1.4 Beneficiarul poate suspenda abonamentul, cu achitarea unei taxe de suspendare, pentru
motivul prevazut la pct. 5.4.1.

12.2 Abonament 1 an Prepaid

12.2.1 Beneficiarul va avea acces la un numar de antrenamente nelimitate pe durata contractuala,
in functie de locurile disponibile si cu participarea la maxim 2 sesiuni de antrenamente/zi.

12.2.2 Beneficiarul poate anula abonamentul in conditiile prevazute la pct. 7.1 (III) din Termeni si
conditii.

12.2.3 Beneficiarul poate ingheta abonamentul in conditiile prevazute la pct. 5.2. din Termeni si
conditii.

12.2.4 Beneficiarul poate suspenda abonamentul, fara costuri suplimentare, pentru motivele si
urmand procedura prevazuta la art. 5.3.

12.2.5 Beneficiarul poate suspenda abonamentul, cu achitarea unei taxe de suspendare, pentru
motivul prevazut la art. 5.4.1.

12.2.6 Beneficiarul poate transfera abonamentul in conditiile prevazute la pct. 6.

12.3 Bundle Session Packs (30/20/10 sedinte)

12.3.1 Beneficiarul va avea acces la un numar de antrenamente dupa cum urmeaza:
30 sedinte antrenament – valabilitate 4 luni
20 sedinte antrenament – valabilitate 3 luni
10 sedinte antrenament – valabilitate 2 luni

12.3.2 Beneficiarul are posibilitatea sa suspende abonamentul doar pentru urmatoarele motive:
motive medicale; aparitia unei sarcini, pentru termenele si urmand procedura prevazuta la
art. 5.3. din Termeni si conditii, ale carui dispozitii se vor aplica in mod corespunzator.

12.3.3 Beneficiarul poate transfera abonamentul in conditiile prevazute la pct. 6.

12.4 Aboanament Happy Hour cu debitare directa sau cu plata la receptie

12.4.1 Beneficiarul va avea acces la un numar de antrenamentele nelimitate pe durata de 1 luna,
exclusiv la urmatoarele ore de antrenament: 09:30, 16:00, 17:00. Accesul Beneficiarului
este restictionat pentru antrenamentele de la alte intervale orare.

12.5 6-Week Challenge

12.5.1 Beneficiarul va avea acces la un numar de 3 antrenamente/saptamana.

12.5.2 In cazul in care Beneficiarul lipseste de la antrenamente (fara un motiv bine intemeiat), iar
acestea nu mai pot fi recuperate pe durata abonamentului, antrenamentele neefectuate sunt
considerate pierdute, iar Prestatorul nu are obligatia de a restitui contravaloarea acestora.

12.5.3 Beneficiarul va participa/ viziona la seminarul de nutritie in cadrul caruia va primi planul
de nutritie si la seminarul de mancat emotional.

12.5.4 Beneficiarul va tine un jurnal al meselor consumate zilnic si il va preda la inceputul fiecarei
saptamani de program, cand va face si cantarirea intermediara.

12.5.5 Beneficiarul va depune toate eforturile pentru a slabi minimum 6 kg in 6 saptamani.
Cantarirea inainte de inceperea programului si dupa terminarea acestuia va avea loc la
sediul Prestatorului. Cu toate acestea, pentru a fi eligibil pentru programul de antrenament
„6-Week Bonus”, va fi necesar ca Beneficiarul sa fi slabit minimum 6 kilograme in 6
saptamani.

12.5.6 Pentru o buna organizare a programului si pentru a vedea evolutia in cadrul programului,
Beneficiarul va putea acorda o poza inainte de inceperea programului, o poza dupa
incheiarea programului. Imaginile care nu identifica in mod direct Beneficiarul si
demonstreaza in mod obiectiv evolutia in cadrul programului vor putea fi folosite pe
canalele de comunicare Bodyshape Transformation Centre, in conditiile prevazute in
prezentul contract.

12.5.7 Beneficiarul va participa la intalnirea de final care va avea loc in ultima saptamana din
program unde se vor lua ultimele masuratori.

12.5.8 La finalul celor 6 saptamani, daca Beneficiarul are in vedere, pe langa respectarea tuturor
prezentelor la antrenamente respectarea in integralitate a tuturor cerintelor programului
prevazute la pct. 12.5.2 – 12.5.8, este eligibil fie:
 pentru inca 6 saptamani de antrenament BONUS – 3 sesiuni de antrenamente de
fitness de grup a cate 45 de minute fiecare, saptamanal sau
 sa foloseasca suma achitata la incheierea contractului sub forma de credit, ca avans
pentru un abonament pe o perioada care depaseste 6 saptamani.

12.6 Fit Mamma

12.6.1 Beneficiarul va avea acces la un numar de 3 antrenamente/saptamana.

12.5.9 In cazul in care Beneficiarul lipseste de la antrenamente (fara un motiv bine intemeiat), iar
acestea nu mai pot fi recuperate pe durata abonamentului, antrenamentele neefectuate sunt
considerate pierdute, iar Prestatorul nu are obligatia de a restitui contravaloarea acestora.

12.5.10 Beneficiarul va participa/ viziona la seminarul de nutritie in cadrul caruia va primi planul
de nutritie si la seminarul de mancat emotional.

12.5.11 Beneficiarul va tine un jurnal al meselor consumate zilnic si il va preda la inceputul fiecarei
saptamani de program, cand va face si cantarirea intermediara.

12.5.12 Pentru o buna organizare a programului si pentru a vedea evolutia in cadrul programului,
Beneficiarul va putea acorda o poza inainte de inceperea programului, o poza dupa
incheiarea programului. Imaginile care nu identifica in mod direct Beneficiarul si
demonstreaza in mod obiectiv evolutia in cadrul programului vor putea fi folosite pe
canalele de comunicare Bodyshape Transformation Centre, in conditiile prevazute in
prezentul contract.

12.5.13 Beneficiarul va participa la intalnirea de final care va avea loc in ultima saptamana din
program unde se vor lua ultimele masuratori.
Particularitatile aferente fiecarui program detaliat se completeaza cu clauzele contractuale generale
cuprinse in prezentul document.
Actualizare T&C: 21.12.2023, cu implementare incepand cu 01.01.2024.