Ora de transformare

În cazul în care ești preocupat de sănătatea fizică și îți dorești să asculți poveștile oamenilor care au trecut prin transformări corporale de succes, podcastul nostru „Ora de Transformare” este pentru tine!

Prin acest podcast ne dorim să susținem o transformare totală: fizică, mentală, emoțională și a stilului de viață. Vom vorbi despre sănătatea fizică și transformările corporale de succes, astfel încât să-ți putem transmite motivația necesară pentru a te apuca de treabă!

Gazda Podcastului

Gazda Podcastului

Irina
ALIONTE

Irina Alionte este fondatorul Bodyshape Transformation Centre, Empowerment Coach și Speaker. A fost inclusă de Forbes România în „TOP 30 sub 30” cei mai de succes tineri din România, este invitată ca vorbitor la evenimente din întreaga lume, de la Londra la Miami și Las Vegas, iar povestea ei a fost intens mediatizata in presa.

Irina a pus bazele primei sale afaceri în domeniul fitnessului la doar 24 de ani, la Londra, după ce a absolvit un
masterat în Marketing & Strategie al Universității Warwick, din Anglia. În ianuarie 2015 a lansat conceptul de
transformare corporală Bodyshape în București, prin care a reușit să transforme viețile a peste 2500 de români și să
schimbe percepția oamenilor de a face mișcare.

Prin schimbarea paradigmei în industria de fitness și aducerea laolaltă a profesionistilor in fitness si nutritie, precum și prin pregătirea ei ca practician în NLP (programare neuro-lingvistică) consolidată de anii de formare în domeniul dezvoltării personale, misiunea Irinei este de a transforma calitatea vieții oamenilor, astfel încât aceștia să se bucure de maximum de energie, vitalitate și încredere.