#004 – O viata frumoasa, cladita pe principii sanatoase – Andy Szekely

Invitatul meu inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

Este un pionier al pieței românești de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 1500 de apariții live.

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării sau au business-uri de training. Este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video). A conceput și livrat 7 programe de training transformațional de dezvoltare personală și profesională bazate pe concepte originale înregistrate la OSIM.

Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări comerciale în 7 țări europene și traininguri demonstrative în China, SUA și Canada.