programe corporate

In-house gym la sediul firmei tale

Deschide o sala cu circuit inchis exclusiv pentru angajatii tai. Noi ne vom ocupa de toate aspectele operationale: de la procesul de amenajare si achizitie de echipamente, pana la gestionarea spatiului.

STUDIU DE CAZ

Bodyshape Transformation Center a fost ales de catre Groupe Renault – cel mai mare angajator din Romania – ca furnizor extern pentru a gestiona primul gym cu circuit inchis de la parterul cladirii dedicate celor 3,000 de angajati din zona Militari. Bodyshape a fost ales de catre Groupe Renault, în urma unui proces complex de calificare si a unei competitii stranse din partea altor furnizori de fitness, prin prisma eficienței antrenamentelor oferite, a ratei de retenție foarte crescută a membrilor și prin faptul că are experiență în a oferi companiilor din București programe și pachete de beneficii corporate foarte eficiente.

Programele de well-being sunt adaptate nevoilor angajaților unei organizații și sunt proiectate sa incurajeze participarea si angajamentul pe termen lung al acestora. Filozofia noastra de wellness este bazata pe retenție și creșterea numarului de membri prin calitate si crearea unei atmosfere participative, de suport și motivantă în cadrul grupelor de antrenament.