programe corporate

programe corporate

Workshop-uri & seminarii educationale, inspirationale si motivationale

Iata doar cateva dintre subiectele pe care le putem aborda:

Membrii echipei tale vor invata cum sa se tina de miscare si un stil de viata sanatos pe termen lung, astfel incat sa isi creasca productivitatea si fericirea la locul de munca.

Vom dezvalui principiile unei alimentatii echilibrate, cum sa iti concepi masa ideala si cum arata un pranz sanatos si gustos la birou pentru maximum de vitalitate.

Angajatii companiei tale vor invata cum sa depaseasca pofta de dulce, rontaitul si ‘ciugulitul’ dintre mese, astfel incat sa elimine comportamentele nesanatoase din rutina lor.

Un workshop special, exclusiv focusat pe mobilitate, dezmorțirea întregului corp și corectarea posturii.

DURATĂ: 90 de minute

LOCAȚIE: online sau la sediul companiei tale

Trainer

Flavius Ursachi, Fitness Manager la Bodyshape Transformation Centre, Precision Nutrition coach si Triplu campion national la fitness & culturism, categoria „Men’s Physique”.

CE INCLUDE EXPERIENȚA:

Organizăm regulat seminarii și training-uri în companii precum Oracle, EMAG, BRD, Coca-Cola, Banca Transilvania, Unicredit Tiriac Bank, Ambasada Marii Britanii și sunt foarte apreciate de participanți. La finalul fiecărui webinar includem și o sesiune de Q&A, pentru un plus de interactivitate cu participanții – astfel încât poti adresa orice fel de întrebări specialiștilor noștri.