Cum să ai succes în atingerea obiectivelor

Zig Zaglar, faimosul autor american și speaker motivațional, a spus un lucru cu care se confruntau multe persoane înainte să ajungă la Bodyshape : Dacă nu știi unde vrei să ajungi, orice drum ți se va părea bun.

Poate îți sună și ție familiar acest lucru, așa că permite-mi să te întreb: Dacă nu știi ce-ți dorești și ce obiectiv vrei să atingi, ce rezultate aștepți să obții?

Către ce țintești?

Drumurile pe care mergi acum pot fi pavate cu intenții bune, dar este dificil să le transformi în realitate.

Nu pentru că sunt greu de obținut. Știi care este adevăratul obstacol în majoritatea cazurilor?

Nu reușim să realizăm lucruri pentru că nu sunt clare. Avem o idee vagă despre unde am vrea să ajungem, dar nu este suficient pentru a face o schimbare.

Ai încercat, spre exemplu, să-ți setezi obiective mici care odată atinse să-ți permită să țintești către ceva mai sus?

Poate că îți dorești să mănânci mai sănătos sau să pierzi kilogramele pe care le-ai acumulat în perioada rece. Sau simți că ai nevoie de un program regulat de exerciții de care să te ții.

Orice ți-ai propune, este important să ții minte că succesul depinde, în toate cazurile, de următoarele două lucruri: vizualizarea țintei și crearea avântului pentru schimbare.

Cum opreşti o ţintă care se schimbă permanent?

Imaginează-ți că încerci să nimerești o țintă pe care ți-ai fixat-o în minte. Dar atunci când începi să țintești, obiectivul tău se mișcă, iar înainte să te poziționezi într-un loc din care poți să nimerești, se mută iar. Vei reuși, oare, să nimerești vreodată dacă această situație se repetă la nesfârșit?

Probabil că nu.

Se întâmplă același lucru și când vine vorba despre setarea unor obiective personale. Fără ceva specific, intențiile tale, oricât de bune ar fi, se vor transforma în acea țintă mișcătoare.

Îți dorești să pierzi ceva din greutatea pe care o ai, să te simți mai bine, să faci o schimbare în alimentația ta, dar fără scopuri și metode bine stabilite, nu te poți concentra pentru a face schimbările pe care le aștepți.

Care este soluţia?

Gândește-te bine la cum ai vrea să arate viața ta, apoi încearcă să formulezi obiective clare și să le scrii pe o foaie de hârtie.

  • Câte kilograme vrei să slăbești?
  • Ce vrei să schimbi în alimentația ta?
  • De câte ori pe săptămână vrei să faci mișcare?
  • La ce obiect vestimentar vechi care nu-ți mai vine ai vrea să te întorci?
  • Câte kilograme îți dorești să ridici în timpul antrenamentului de rezistență?

Și poți continua. Atunci când știi exact unde vrei să ajungi și ce vrei să îndeplinești, e mult mai probabil să reușești.

Te asigur că vei avea și mai multă motivație atunci când vei ști exact ce-ți dorești și de ce faci fiecare pas mic atunci când decizi să-l faci.

Dar trebuie să nu mai faci lucrurile din inerție și obișnuință, ci să le împingi în direcția potrivită. Preia frânghiile corabiei și setează tu direcția!

Ia-ţi avânt către obiectivele tale!

Am citit o carte care m-a ajutat mult și de unde am învățat despre principiul avântului, care determină succesul. Cartea se numește Eat that Frog, scrisă de Brian Tracy.

Iată ce spune Tracy:

„Acest principiu al avântului te duce cu gândul la multe eforturi pentru a acumula cantități mari de energie ca să învingi starea de inerție și să începi să mergi în direcția potrivită. Dar nu este așa. Află că ai nevoie de mult mai puțină energie decât îți trebuie ca să-ți continui viața, așa cum o știi tu acum.”

Este o vorbă foarte înțeleaptă.

De cele mai multe ori, partea cea mai grea în atingerea unui obiectiv este momentul zero, cel în care începi să faci primul pas.

Nu-ți va fi ușor în prima zi în care vei face lucrurile diferit sau atunci când vei renunța la ceva dulce în favoarea unei mese sănătoase. Nu este nici distractiv, dar merită! Vizualizează întotdeauna următorul pas și adună-ți motivația din rezultatele mici pe care le obții zilnic.

Cum creezi avântul? Cum oprești stagnarea?

Implică o persoană dragă în activitățile tale, care să te încurajeze și să te binedispună! Este greu să schimbi obiceiuri pe care le ai de mulți ani atunci când nu ai pe nimeni alături.

Ai nevoie de motivație constantă care vine de la persoanele din jurul tău. Setează obiective, ia-ți angajamente și plănuiește mici concursuri care te vor ajuta să treci prin perioadele cele mai dificile și pline de tentații.

Iar odată ce ai început, vei constata că ai suficient elan pentru a continua, iar totul devine mai simplu, mai familiar. Îți vei crea noi obiceiuri, unele sănătoase.

Începe acum!

Te sfătuiesc să nu mai aștepti. Scrie chiar acum pe o foaie câteva obiective. Dar ai grijă să nu le faci prea vagi, încearcă să le formulezi foarte specific și clar. Poți chiar să te consulți și cu persoanele importante din viața ta. Te va ajuta să ai mai multă voință!

Succesul este doar la câțiva pași înaintea ta. Poți să-l ajungi din urmă!

Să nu uiți că și noi îți suntem alături la orice pas. Mai mult chiar, te poți programa chiar acum la o consultație gratuită cu unul din experții noștri în transformare.

În cadrul consultației, vom discuta în detaliu despre obiectivele tale de fitness și nevoile tale specifice.

Îți vom povesti despre beneficiile programului nostru de transformare, cui se adresează și ce așteptări avem de la tine pentru maximum de rezultate.

Iar la finalul conversației, dacă simțim că programul nostru ți se potrivește și ești o persoană cu adevărat serioasă, care îți dorește să își transforme corpul, te vom invita să faci parte din familia Bodyshape.

Hai să ne cunoaștem! 🙂

 

Cu drag pentru transformarea ta,

Irina Alionte – Fondator Bodyshape Transformation Centre

 

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

  • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
  • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
  • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
  • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
  • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.
Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.
Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!

Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul