Cum să te dedici unui obiectiv

Majoritatea oamenilor care vin la Bodyshape ne mărturisesc, chiar înainte de prima ședință de antrenamente, că nu au reușit până acum să se țină de un program constant de exerciții fizice.

Mai mult decât atât, întâmpină diverse greutăți în găsirea motivației necesare pentru a merge la sală.

De cele mai multe ori rămân uimiți când le spunem că cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci înainte să te apuci de mișcare, este să te pregătești psihic.

Dacă vei întreba un atlet sau orice persoană cu o formă fizică excelentă care este secretul reușitei lor, probabil că vei primi următorul răspuns: “Mi-am luat un angajament serios față de obiectivul meu.”

Angajamentul este o promisiune pe care o faci în raport cu lucrul pe care îți dorești să-l obții și care te va ajuta să faci schimbări de durată în stilul tău de viață.

Dedicarea pe care o stabilești față de un obiectiv te ajută să treci peste acele zile proaste, când nu dispui de foarte multă energie sau ai un program încărcat.

Este lucrul care îți dă forță când nu vrei să faci ceva, când nu te simți în stare să lucrezi pentru un scop, când nu ai suficient timp pentru a face ce-ți dorești.

Adevărata dăruire pe care o ai față de lucrurile la care visezi, nu ar trebui să depindă de starea ta fizică sau emoțională, ci de promisiunea pe care o faci și de faptul că îți organizezi timpul și programul în funcție de obiectivele pe care le setezi.

Îndrăznești să-ți iei angajamentul față de un stil de viață sănătos?

Cum să nu devii un “exemplu” doar în timpul weekend-ului

Poate că ai trecut și tu prin asta sau cunoști pe cineva care face foarte puțină mișcare în timpul săptămânii, iar atunci când vine weekend-ul încearcă din răsputeri să recupereze prin antrenamente uneori foarte solicitante. Iar în această încercare disperată de a stabili un echilibru între sedentarismul din timpul săptămânii și antrenamentele de la sfârșitul săptămânii, își împinge limitele foarte mult, astfel încât ajunge să se epuizeze fizic.

Cu siguranță rezultatul nu este cel pe care și-l dorește.

Cel mai probabil va ajunge să aibă o leziune pentru că mușchii, tendoanele și articulațiile nu sunt pregătite pentru intensitatea antrenamentului. În plus, nici nu va reuși să obțină corpul la care visează.

Iar explicația este una simplă: lipsa unui angajament.

Fitness-ul necesită consecvență. Consecvența  cere angajament. Și ai nevoie de un program constant de exerciții fizice pentru a-i cere corpului să facă schimbările pe care ți le dorești.

O să observi că obiceiul de a face constant mișcare te va ajuta să-ți întărești articulațiile și tendoanele, iar rezistența ta va crește pentru că organismul va învăța cum să folosească cât mai eficient oxigenul și să elimine dioxidul de carbon.

Consecvența este poate mai importantă decât activitatea pe care o faci în mod constant. De exemplu, mersul zilnic pe jos cel puțin 30 de minute este mult mai sănătos decât un antrenament intens din când în când.

Totuși, adevăratele rezultate se văd atunci când ai reușit să creezi un obicei din a face constant mișcare intensă.

Nu-ți fie teamă de angajamente!

Nu ai nevoie de echipament scump, aparate complexe sau antrenamente complicate, ci de o promisiune față de tine și lucrul pe care visezi să-l obții. Dacă te vei dedica obiectivului pe care-l stabilești, te asigur că restul schimbărilor vor fi mai ușoare.

Nu mai amâna. Nu te gândi foarte mult. Adună-ți curajul, iar cu îndrumarea potrivită poți reuși. Fă primul pas!

Hai să vorbim despre obiectivele și prioritățile tale în următoarea perioadă.

În plus, întreaga comunitate Bodyshape îți va fi alături cu sfaturi și încurajări pentru că vei întâlni oameni care trec prin aceleași situații și muncesc pentru obiective similare.

 


Daca ti s-au parut utile aceste informatii si vrei sa afli mai multe despre programele noastre de transformare corporala, te invitam la o consultatie GRATUITA si personalizata cu unul dintre specialistii nostri in fitness si nutritie.

Rolul intalnirii 1-la-1 este sa ne dam seama daca programul nostru de transformare ti se potriveste si esti genul de persoana pe care o putem ajuta.

Vom discuta in detaliu despre obiectivele tale si unde ti-ai propus sa ajungi ca nivel de fitness, energie si sanatate.

In plus, iti vom face tot GRATUIT si o Evaluare a Compozitiei Corporale.
BONUS: Dupa consultatie vei primi pe email o Carte de Retete sanatoase si delicioase care sa te ajute in procesul transformarii tale.

Intalnirea dureaza aproximativ 30 de minute si stam de vorba pe baza aplicatiei tale.

Pentru a te programa la consultatie completeaza formularul de AICI:

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”][vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text][margin top=”15″ bottom=”15″][/vc_column][/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul