A slăbi eficient sau a nu slăbi deloc? Aceasta este dilema..

Cu ce ne confruntăm atunci când vrem să slăbim… 

“Am încercat să îmi ating obiectivele dar atunci când nu am avut rezultatele aşteptate într-un timp scurt, am renunţat. Am nevoie de disciplină fiindcă am o viaţă sedentară.”

“Sunt conștientă că mulți ani mi-am făcut singură, cu bună știință rău. Abuzam de prăjituri, făceam combinații greșite în alimentaţie plus alte frustrări de zi cu zi…”

 “Ce îmi doresc cel mai mult în acest moment? Să evit dulciurile când sunt nervoasă şi agitată.”

Toate acestea sunt doar câteva din problemele cu care se confruntă marea majoritate a celor care îşi doresc să slăbească.

În multe cazuri ne asemănăm atât de mult iar lupta cu kilogramele este o luptă comună.

Cauzele pot fi şi ele aceleaşi: programul aglomerat, mesele luate pe fugă, mâncarea fast-food, nopţile nedormite sau mâncatul pe fond emoţional.

Toate acestea nu fac decât să genereze frustrare, nemulţumire, lipsa de încredere în propria persoană sau în rezultatele pe care le-am putea obţine.

Şi atunci, vine dorinţa de a face o schimbare: ne dorim să fim mai sănătoşi, să ne simţim mai bine, să avem mai multă energie şi un corp mai tonifiat.

 

ÎNSĂ…

# 1 Nu ştim de unde să începem

Peste tot în reviste, la televizor, pe reţelele de socializare găsim titluri precum: “sculptează-ţi abdomenul în doar 5 minute pe zi” sau “slăbeşte 8 kilograme în doar 1 săptămâna”.

De multe ori aceste titluri sunt nerealiste iar mulţi oameni din dorinţa de a slăbi cât mai repede şi fără efort, ajung să le ia în considerare.

Bineînţeles, rezultatele sunt pe măsură: nerealiste.

# 2 Nu este nevoie să reinventezi roata

Găseşte oameni care au trecut prin aceleaşi lucruri ca şi tine şi inspiră-te din poveştile şi rezultatele lor. La Bodyshape avem sute de exemple şi de poveşti de succes ale unor oameni care au obţinut rezultate remarcabile. Tocmai de aceea, am decis să creăm o pagină specială cu experienţele câtorva membri. Mai multe poţi afla AICI.

 

Încetează să te focusezi asupra prezentului. Fă tot ce îţi stă în putere ÎN ACEST MOMENT, nu mâine, nu săptămâna viitoare, nu peste 1 an. Mai încolo îţi vei mulţumi fiindcă ai luat această decizie ACUM.

 

Păstrează-ţi în minte o motivaţie specifică care să îţi reamintească de fiecare dată de ce îţi doreşti atât de mult să obţii forma fizică mult visată: unii oameni îşi doresc să arate bine în concediu pe plajă, să încapă în vechea pereche de jeanşi care le plăcea atât de mult iar exemplele pot continua..

 

Obiectivele pot fi diferite. Important este să îţi găseşti propria motivaţie care să te impulsioneze să continui pe acest drum de fiecare dată când te vei simţi în impas.

SAU…

Poate că ai o alimentaţie corectă, un program regulat de antrenamente, un job fulltime şi o familie în acelaşi timp.

Modul în care arăţi influenţează felul în care te simţi, mergi, relaţiile cu ceilalţi. Dacă tu radiezi în interior şi te simţi bine cu tine, vei emana acest lucru şi în exterior.

 

# 3 Ai grijă de tine!

Acordă mai multă atenţie mediului în care trăieşti şi obiceiurilor tale. Spre exemplu, mulţi oameni NU mănâncă sănătos fiindcă activează în cercuri de prieteni care obişnuiesc să mănânce mâncare fast-food. Asta nu înseamnă că trebuie să eviţi să mai ieşi!

Din contră, fii tu un exemplu pentru ceilalţi şi încearcă să le explici DE CE este atât de important să ai o alimentaţie corectă.

 

Atunci când te antrenezi, încearcă să vezi partea distractivă în exerciţiile pe care le faci, să vezi rezultatele, să te bucuri de prieteniile formate. Nu te gândi că vei avea febră musculară sau că unele exerciţii sunt mult prea complexe pentru tine.

La Bodyshape încurajăm ca fiecare să lucreze în ritm propriu. Niciodată un începător nu va face aceleaşi exerciţii precum un avansat. Ceea ce contează cel mai mult este ca exerciţiul să fie executat corect şi nu numărul de repetări.

 

De obicei oamenii se informează din o mulţime de surse înainte de a urma un program de antrenament însă nu întotdeauna informaţiile pe care le găsesc în reviste, bloguri sau pe diverse site-uri sunt cele mai bune. Cea mai eficientă sursă de informaţie pe care o poţi primi este cea face to face.

Tocmai de aceea, la Bodyshape organizăm seminarii de nutriţie şi mâncat emoţional unde membrii noştri primesc toate răspunsurile la întrebările legate de nutriţie şi sport.

 

#4 Feedback-ul contează!

Spre exemplu, membrii Bodyshape sunt încurajaţi să ţină jurnale alimentare pe baza cărora primesc feedback. Atunci când într-adevăr îţi doreşti să ai rezultate, ORICE INFORMAŢIE CORECTĂ ESTE IMPORTANTĂ!

 

#5 Nu ştii cum să îţi împarţi timpul

Într-adevăr, uneori cele 24 de ore ale unei zile se pot dovedi a fi insuficiente atunci când nu ai un management al timpului iar antrenamentele noastre sunt de doar 45 de minute însă 100% eficiente.

Cele mai mari rezultate au fost obţinute de oameni cu un program foarte încărcat.

Diana este medic, are foarte multe deplasări în ţară, călătoreşte foarte mult, are 2 copii şi un soţ. Acestea nu au împiedicat-o să vină la sala şi să aibă rezultate REMARCABILE! A slăbit alături de noi 35 de kilograme. Cum? A avut încredere în ea iar fiecare rezultat a impulsionat-o să meargă mai departe şi mai departe.

#6 Vrei să fii un exemplu pentru copiii tăi..

Prin stilul tău de viaţă şi prin alimentaţie, fii un exemplu pentru copiii tăi.

Şi mai mulţi oameni consideră că a-şi aloca mai mult timp pentru ei, le poate afecta într-o oarecare măsură relaţiile profesionale sau personale.

Din ceea ce ne-au povestit membrii noştri, realitatea este TOTAL DIFERITĂ. Având grijă de ei şi îmbunătăţindu-şi stilul de viaţă, în timp au devenit mai energici şi mai prezenţi atunci când se întâlneau cu cei dragi.

Spre exemplu, o mămică ne-a povestit că după antrenamente are mult mai multă energie, se joacă mai mult cu copiii, petrec mai mult timp în parc şi fac mai multe activităţi ce necesită energie. S-au încheiat zilele când venea de la job şi singurul lucru pe care şi-l dorea era să doarmă minim 12 ore pentru a se reface.

 

# 7 În timp, totul devine mult mai uşor

Nu te gândi că toată viaţa înseamnă o luptă continuă pentru a slăbi. Membrii noştri cei mai vechi au început un challenge alături de noi pentru pierderea în kilograme însă acum, odată ce şi-au atins obiectivele, au ca target menţinerea formei fizice. În timp, totul devine mult mai uşor.

Nu îţi cântări succesul în funcţie de numărul de kilograme care îţi este indicat de cântar în fiecare dimineaţă. Odată ce faci asta, ai mult mai multe şanse să renunţi înainte să îţi stabileşti obiceiuri sănătoase sau un nou stil de viaţă. Schimbările ADEVĂRATE nu se fac pe termen scurt.

Dacă într-adevăr îţi doreşti rezultate reale şi nu ştii de unde să începi, trebuie să ştii a nu eşti singur.

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

  • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
  • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
  • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
  • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
  • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:


Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.


Daca ti s-au parut utile aceste informatii si vrei sa afli mai multe despre programele noastre de transformare corporala, te invitam la o consultatie GRATUITA si personalizata cu unul dintre specialistii nostri in fitness si nutritie.

Rolul intalnirii 1-la-1 este sa ne dam seama daca programul nostru de transformare ti se potriveste si esti genul de persoana pe care o putem ajuta.

Vom discuta in detaliu despre obiectivele tale si unde ti-ai propus sa ajungi ca nivel de fitness, energie si sanatate.

In plus, iti vom face tot GRATUIT si o Evaluare a Compozitiei Corporale.
BONUS: Dupa consultatie vei primi pe email o Carte de Retete sanatoase si delicioase care sa te ajute in procesul transformarii tale.

Intalnirea dureaza aproximativ 30 de minute si stam de vorba pe baza aplicatiei tale.

Pentru a te programa la consultatie completeaza formularul de AICI:

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”][vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text][margin top=”15″ bottom=”15″][/vc_column][/vc_row]

Fitness nu inseamna numai sala

A fi activ este o modalitate eficienta de a-ti mentine sanatatea fizica si mentala. Activitatea fizica nu trebuie sa fie asociata, insa, doar cu mersul