Cum gândești astăzi despre tine?

Anul 2017 a început și odată cu el, în viața ta și-a făcut loc și noua listă de obiective:

*să am mai mult timp pentru mine

*să arăt mai bine

*să slăbesc

…sunt doar câteva dintre ele.

Toate însă, cu început de la…1 ianuarie, de luni, de săptămâna viitoare…si-așa mai departe.
Totuși, luna ianuarie se apropie de sfârșit și cu siguranță, câteva puncte din lista ta încă nu și-au găsit începutul.
Îți pierzi motivația și energia, iar vocea ta interioară începe să găsească motive pentru care nici n-ar mai trebui să te obosești să faci ceva pentru tine și pentru starea ta de bine.
Nu ești singura persoană care simte asta. Știu exact prin ce treci – și ca mine, multe alte femei și bărbați, copleșiți de o viață supra-aglomerată.
Ai nevoie să găsești resurse pentru a “acoperi” acea voce, înainte să începi să-ți pierzi focusul, să iei în greutate, să scapi din vedere obiectivele tale și să revii la vechile obiceiuri, care te fac să te simți nefericit.
Îți propun 4 pași pe care-i poți face pentru a ține departe lipsa de energie, stresul sau scuzele ce stau în calea atingerii obiectivelor tale de sănătate și pierdere în greutate.
Când îți vei însuși aceste noi obiceiuri, vei observa că în viața ta își face loc o nouă rutină, din care tu nu vei avea decât de câștigat.

 

#1. Alege-ți un ‘’Partener în Responsabilizare”

Întotdeauna ne este mai greu să ducem singuri la îndeplinire lucrurile pe care ni le propunem.

Prezența unei persoane apropiate, care să-ți ofere sprijin, reprezintă un mare ajutor.

Fie că alegi ca această persoană să fie un specialist – de exemplu un antrenor personal, sau că este un prieten/ coleg de serviciu, el te va ajuta să-ți atingi cu maximă eficiență obiectivul propus.

Te va monitoriza și te va ajuta să te simți responsabil pentru fiecare pas pe care-l ai de urmat. Și de ce nu, poate-l vei inspira să ți se alăture în procesul tău de transformare.

 

#2. Fă pași mici, dar fii consecvent!

Sursă foto: Grace-Marshall.com

De cele mai multe ori, ne propunem obiective majore, ce ne-ar schimba viața într-un mod semnificativ. Însă tot de multe ori atingerea lor este sortită eșecului, tocmai din cauză că sunt foarte greu de atins.

Acest lucru ne descurajează și ne generează frustrări, creându-ne convingerea că “e prea greu” sau “nu se poate’’.
Setează-ți un singur obiectiv pe zi, ușor de atins.
Acest mod de abordare te va ajuta în a-ți păstra motivația și determinarea.

Dacă te copleșește gândul de a face sport 5 zile pe săptămână, propune-ți 10 minute de mișcare în fiecare zi.

Nu te vei mai simți împovărat, apăsat de o sarcină “prea greu de dus”.

Vei începe să te simți mai bine, îți vei construi o atitudine pozitivă și în foarte scurt timp, vei simți nerăbdarea de a face cel puțin 10 minute de exerciții zilnice.

 

#3. Setează-ți obiective de performanță!

Vei descoperi că-ți este mult mai ușor să-ți atingi obiectivul, dacă te concentrezi pe performanța fizică – de exemplu, propune-ți să alergi 1 km în mai puțin de 10 minute, sau să faci 30 de repetări dintr-un anume exercițiu.
Când te focusezi pe astfel de obiective, mintea ta nu va mai simți blocajul legat de greutate sau de aspectul fizic care te nemulțumește, ci va percepe obiectivul ca pe unul concret și ușor de atins.

 

#4. Găsește un program de sport pe placul tău!

Sunt de părere că cel mai bun program de exerciții este cel care îți place. Asta pentru că vei dori să-l urmezi din ce în ce mai des!

Exercițiile pe care le faci pentru tonifiere, pentru îmbunătățirea posturii, pentru arderea grăsimilor pot fi – și ar trebui să fie – plăcute, simplu de făcut și eficiente în același timp.

Este sănătos să-ți setezi noi și noi provocări!

Asta te va face să te simți împlinit de fiecare dată când le atingi și totodată, te vei bucura de un boost de energie și vitalitate, simțindu-te pregătit pentru “urmatoarea rundă”.

În concluzie, chiar dacă ești în situația în care noul an a început, însă tu nu ți-ai găsit determinarea pentru a produce o schimbare în viața ta, nu este o problemă!
Ultimul lucru pe care trebuie să-l faci este să te simți vinovat din această cauză.

Nu există un moment potrivit pentru a începe ceva! Tu poți să decizi pentru fiecare zi din viața ta și oricând îți poți îmbunătăți starea de bine, sănătatea, viața.

Trebuie doar să ai încredere în tine.

De exemplu azi – este vineri.

Cum gândești astăzi despre tine? Ce ai vrea să adaugi, să schimbi, să transformi în viața ta astăzi? Hai să începem cu tine și cu încrederea că poți face tot ce-ți propui.
Întreabă-te: “Ce îmi doresc eu, pentru mine, de la viață?” Ai putea să-ți răspunzi:
-Vreau să am mai multă energie
-Vreau să dorm mai bine
-Vreau să mă simt comfortabil în propriul corp
-Vreau mai multă disciplină
-Vreau un corp tonifiat
-Vreau să slăbesc
-Aș vrea să scap de durerile de spate
-Îmi doresc să scap de celulită
-Vreau să fiu sănătoasă
-Aș vrea să reîncap în hainele de altădată
-Vreau mai multă încredere în mine

 

Vreau să fiu cea mai bună versiune posibilă a mea!

Fiecare dintre noi are șansa de a-și transforma complet viața, în fiecare clipă – prin alegerile pe care le face.

În fiecare moment putem face o nouă alegere care să ne aducă viitorul pe care ni-l dorim.

Decizia îi aparține fiecăruia dintre noi. Așadar, decizia îți aparține.

 

Iar noi suntem aici pentru tine. Și la 1 ianuarie, și luni, și săptămâna viitoare…dar cu atât mai mult azi! Suntem aici să te ajutăm să schimbi ceva în bine. Să obții ceea ce-ți dorești, să-ți atingi obiectivele.

Iar dacă ne vei alege să te ghidăm și îndrumăm în procesul transformării tale, am fi onorați să-ți fim alături.


Daca ti s-au parut utile aceste informatii si vrei sa afli mai multe despre programele noastre de transformare corporala, te invitam la o consultatie GRATUITA si personalizata cu unul dintre specialistii nostri in fitness si nutritie.

Rolul intalnirii 1-la-1 este sa ne dam seama daca programul nostru de transformare ti se potriveste si esti genul de persoana pe care o putem ajuta.

Vom discuta in detaliu despre obiectivele tale si unde ti-ai propus sa ajungi ca nivel de fitness, energie si sanatate.

In plus, iti vom face tot GRATUIT si o Evaluare a Compozitiei Corporale.
BONUS: Dupa consultatie vei primi pe email o Carte de Retete sanatoase si delicioase care sa te ajute in procesul transformarii tale.

Intalnirea dureaza aproximativ 30 de minute si stam de vorba pe baza aplicatiei tale.

Pentru a te programa la consultatie completeaza formularul de AICI:

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”][vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text][margin top=”15″ bottom=”15″][/vc_column][/vc_row]

Fitness nu inseamna numai sala

A fi activ este o modalitate eficienta de a-ti mentine sanatatea fizica si mentala. Activitatea fizica nu trebuie sa fie asociata, insa, doar cu mersul