Doar 3 paşi simpli şi scapi de burtică anul acesta

De cele mai multe ori atunci când vrem să slăbim ne imaginăm că acest proces este unul linear.

De şi mai multe ori, atenţia noastră se focusează în jurul abdomenului.

Nu-i aşa că ţi s-a întâmplat şi ţie?

Să fim sinceri acum: cine nu a văzut reclame la tv sau oameni în sala de fitness care au un abdomen de invidiat?

Iar aceste reclame invadează mediul online mai ales la început de an…

Dacă îţi doreşti să slăbeşti, atunci al doilea gând care îţi vine în minte este: “Dar ce mănâncă de arată atât de bine? Uite ce abdomen are! Cum ar fi să arăt şi eu aşa?”

Şi da, oare cum ar fi să ai şi tu un astfel de corp? Dacă eşti o persoană şi mai motivată, atunci sigur vei face ceva în sensul ăsta.

 

Iar ACUM este momentul cel mai potrivit sa faci o schimbare. Nu mai tarziu.

Îţi vei spune că o vei lua treptat creându-ţi o obişnuinţă să mergi la antrenamente şi având mai multă grijă la alimentaţie.

Vei începe să slăbeşti, observi că deja ai scăzut câteva mărimi la haine, te vezi îmbrăcându-te din nou cu blugii preferaţi care deja nu te mai încăpeau de ceva vreme şi când să te închei la curea, un colăcel mare parcă se încăpăţânează să nu se astâmpere şi iese afară!!!

La asta nu te aşteptai atunci când ai început să mergi la sală. Îţi imaginai că procesul de slăbire este unul linear, că vei slăbi uniform iar acel colăcel ieşea din start din discuţie.

Acum este acolo şi te întrebi unde ai greşit şi cum îl poţi face să dispară.

Ţi-ai pus problema vreodată că ar exista un mix din 3 paşi simpli care să te ajute să obţii rezultate simplu şi uşor?

Exact! La Bodyshape am transformat vieţile a mii de oameni şi la fel ca şi tine, membrii noştri erau preocupaţi de problema grăsimii abdominale inestetice. Iar asta până au aflat combinaţia celor 3 paşi care să îi ajute să obţină rezultate reale şi să aibă un proces uniform de slăbire.

 

Cristian Ciobanu, Lead Coach la Bodyshape a făcut un filmuleţ special în care vorbeşte despre cele 3 secrete care să te ajute să obţii corpul pe care ţi-l doreşti şi pe care îl MERIŢI.

Click Aici pentru a afla chiar de la Cristian reţeta succesului său şi a sutelor de membri Bodyshape>>

http://www.youtube.com/watch?v=_N_GaAr-X64&t=1s

Specialiştii noştri sunt aici pentru tine, să îţi răspundă la toate întrebările.

Ți-au plăcut sfaturile noastre?

Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți să faci o transformare reală, atunci te invităm să te programezi la o consultație privată și gratuită 1-la-1.

Hai să ne cunoaștem 🙂

În cadrul consultației, vom discuta în detaliu despre obiectivele tale de fitness și nevoile tale specifice și îți vom povesti despre beneficiile programului nostru de transformare, cui se adresează și ce așteptări avem de la tine pentru maximum de rezultate.

La finalul conversației, dacă simțim că programul nostru ți se potrivește și ești o persoană cu adevărat serioasă care îți dorește să își transforme corpul, te vom invita să faci parte din familia Bodyshape.

Notă: programele noastre de transformare te ajută să slăbești în cel mai sănătos și natural mod, folosind exercițiile potrivite și un plan de alimentație sănătoasă.

Noi NU tolerăm folosirea de “pilule de slăbit” sau metode de slăbit extreme și nesănătoase care ți-ar putea compromite sănătatea.

 

Cu drag pentru transformarea ta,
Irina


Daca ti s-au parut utile aceste informatii si vrei sa afli mai multe despre programele noastre de transformare corporala, te invitam la o consultatie GRATUITA si personalizata cu unul dintre specialistii nostri in fitness si nutritie.

Rolul intalnirii 1-la-1 este sa ne dam seama daca programul nostru de transformare ti se potriveste si esti genul de persoana pe care o putem ajuta.

Vom discuta in detaliu despre obiectivele tale si unde ti-ai propus sa ajungi ca nivel de fitness, energie si sanatate.

In plus, iti vom face tot GRATUIT si o Evaluare a Compozitiei Corporale.
BONUS: Dupa consultatie vei primi pe email o Carte de Retete sanatoase si delicioase care sa te ajute in procesul transformarii tale.

Intalnirea dureaza aproximativ 30 de minute si stam de vorba pe baza aplicatiei tale.

Pentru a te programa la consultatie completeaza formularul de AICI:

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”][vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text][margin top=”15″ bottom=”15″][/vc_column][/vc_row]

Mituri despre pierderea în greutate

Pierderea în greutate poate fi un proces complicat, confuz și emoțional, cu sfaturi contradictorii venind din toate direcțiile. Poate că părinții sau prietenii tăi au

4 alimente care reduc colesterolul

Colesterolul are un rol esențial în organism, dar trebuie menținut în limitele normale pentru a proteja sănătatea cardiovasculară. Prin adoptarea unui stil de viață sănătos