Anunţăm o schimbare importantă în 2017: A ta!

Ne-am propus obiective peste obiective în 2016.

Şi cât din ele am reuşit să le ducem la bun sfârşit?

10, 100,.. toate?

Şi nu este vorba doar despre cifre ci despre satisfacţia noastră că am dat tot ce am putut şi suntem mulţumiţi de noi!

Este vorba despre modul în care ne percepem, despre obiceiurile sănătoase şi alegerile corecte pe care le facem.

Cum am fi noi dacă nu am mai avea grijă de noi şi de sănătatea noastră?

Hm.. asta da întrebare.

Aşadar, acest articol este despre scopuri, despre lucrurile simple pe care le poţi face pentru a fi mulţumit de tine.

Ei bine, noi, cei din echipa Bodyshape ne-am setat la rândul nostru un set de obiective pentru anul viitor: să transformăm tot mai multe vieţi, să ajutăm tot mai mulţi oameni să fie mai sănătoşi, să se simtă mai bine în propriul corp, să zâmbească mai mult…

Şi nu este deloc greu. Avem deja închegată o familie din oameni dedicaţi care deja au obţinut o super transformare şi cu care ne mândrim întotdeauna.

Avem deja o reţetă a succesului demonstrată de sute de oameni care ne-au trecut pragul şi au slăbit cele 6 kilograme în 6 săptămâni în Programul 6 Week Challenge.

Avem antrenori super pregătiţi şi gata să ajute orice nou venit să se integreze cât mai uşor, să îl ajute să se îndrăgostească de sport, să mănânce sănătos şi mai ales, să îşi transforme stilul de viaţă.

Am găsit deja cheia care ne garantează succesul, am găsit deja o parte din oamenii dragi care acum fac parte din familia noastră şi în continuare, ne dorim să ajutăm mai mult şi mai mult…

Poate chiar pe tine te căutam…

Dacă vrei să îţi prioritizezi sănătatea, starea de bine şi mulţumirea faţă de propria persoană în 2017 (în mai puţine cuvinte, dacă vrei să îţi acorzi mai multă atenţie), noi te aşteptăm!

Flavius Ursachi, Lead Coach la Bodyshape Transformation Centre a făcut un video special despre obiective îndeplinite, despre eşecuri, succese şi SOLUŢII.

Află totul dând click pe acest video>>>

Specialiştii noştri sunt aici pentru tine, să îţi răspundă la toate întrebările.

Ți-au plăcut sfaturile noastre?

 

Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți să faci o transformare reală, atunci te invităm să te programezi la o consultație privată și gratuită 1-la-1.

Hai să ne cunoaștem 🙂

În cadrul consultației, vom discuta în detaliu despre obiectivele tale de fitness și nevoile tale specifice și îți vom povesti despre beneficiile programului nostru de transformare, cui se adresează și ce așteptări avem de la tine pentru maximum de rezultate.

La finalul conversației, dacă simțim că programul nostru ți se potrivește și ești o persoană cu adevărat serioasă care îți dorește să își transforme corpul, te vom invita să faci parte din familia Bodyshape.

Notă: programele noastre de transformare te ajută să slăbești în cel mai sănătos și natural mod, folosind exercițiile potrivite și un plan de alimentație sănătoasă.

Noi NU tolerăm folosirea de “pilule de slăbit” sau metode de slăbit extreme și nesănătoase care ți-ar putea compromite sănătatea.

 

Cu drag pentru transformarea ta,

Irina


Daca ti s-au parut utile aceste informatii si vrei sa afli mai multe despre programele noastre de transformare corporala, te invitam la o consultatie GRATUITA si personalizata cu unul dintre specialistii nostri in fitness si nutritie.

Rolul intalnirii 1-la-1 este sa ne dam seama daca programul nostru de transformare ti se potriveste si esti genul de persoana pe care o putem ajuta.

Vom discuta in detaliu despre obiectivele tale si unde ti-ai propus sa ajungi ca nivel de fitness, energie si sanatate.

In plus, iti vom face tot GRATUIT si o Evaluare a Compozitiei Corporale.
BONUS: Dupa consultatie vei primi pe email o Carte de Retete sanatoase si delicioase care sa te ajute in procesul transformarii tale.

Intalnirea dureaza aproximativ 30 de minute si stam de vorba pe baza aplicatiei tale.

Pentru a te programa la consultatie completeaza formularul de AICI:

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”][vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text][margin top=”15″ bottom=”15″][/vc_column][/vc_row]

Fitness nu inseamna numai sala

A fi activ este o modalitate eficienta de a-ti mentine sanatatea fizica si mentala. Activitatea fizica nu trebuie sa fie asociata, insa, doar cu mersul