TU ŞTII CE PAS ÎŢI LIPSEŞTE?

Nu poţi ajunge la forma fizică pe care ţi-o doreşti?

Asta nu înseamnă neapărat că ai eşuat ci mai degrabă, ai ratat un pas.

Acel pas poate fi atât de mic încât poate l-ai omis chiar fără să îţi dai seama, dar pe termen lung, acel pas contează.

 

CARE E LEGĂTURA DINTRE UN STIL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS ŞI CONDUSUL UNEI MAŞINI?

Imaginează-ţi doar următoarea situaţie:
Te urci în maşină şi porneşti la drum, prinzi viteză, faci stânga şi te ciocneşti de o altă maşină.
CE S-A ÎNTÂMPLAT?
Nu eşti un şofer bun? Poate da, poate nu…
Mai mult ca sigur ai ratat un pas în acest proces. Nu ai verificat oglinzile înainte de a schimba banda.

 

ACUM GÂNDEŞTE-TE LA TINE…

13552563_1727400310863829_1648455172_n

Sunt sigură că la un moment dat, după ce ai luat decizia de a avea un stil de viaţă sănătos, ai avut energie, entuziasm, ai mers la sală iar rezultatele au început să se vadă.

Şi totuşi, ai ajuns la un punct în care rezultatele s-au OPRIT.
DE CE? Ce s-a întâmplat?

Poate modul în care combini alimentele, poate faptul că nu mai faci atât de mult sport, poate ca nivelul de stres este mai mare în ultima perioadă şi simţi nevoia să mănânci mai mult pe fond emoţional, poate simplul fapt că ţi-ai pierdut încrederea… sunt un cumul de factori.
Luaţi individual, toţi aceşti factori pot reprezenta într-o anumită măsură răspunsul pentru lipsa de rezultate.

VREAU SĂ AI ÎN MINTE TOATE ACELE OBIECTIVE PE CARE ŢI LE-AI PROPUS ÎNSĂ NU LE-AI PUTUT ATINGE

Pentru cei care vin la Bodyshape, aceste obiective includ pierderea în greutate şi obţinerea unei forme fizice de invidiat.
Atunci când vrei să faci o schimbare, ai toate intenţiile să reuşeşti însă, ceva la un moment dat se întâmplă.
Cei mai mulţi oameni ÎN GENERAL se blochează, se instalează o stare de frustrare, încep să mănânce pe fond emoţional. Deşi şi-au propus să nu facă asta şi deşi toate acestea nu erau suficiente, încep să lipsească şi de la antrenamente.
Este o încălcare a propriilor promisiuni, nu? Ulterior de cele mai multe ori se simt vinovaţi..
Tu nu ai vrea să ţi se întâmple asta, sunt convinsă.. şi tocmai de aceea, mereu este bine să învăţăm din experienţa celorlalţi.

 

ÎNTOTDEAUNA SUNT MAI MULŢI PAŞI DE URMAT DECÂT AI CREDE

13570183_1727400317530495_920110372_o

Ordinea lucrurilor, contează mult mai mult decât ai crezut.

Nu numai că sunt mult mai mulţi paşi decât te-ai aşteptat dar aceşti pasi trebuie făcuţi într-o ordine anume:

Spre exemplu, nu poţi conduce fără să porneşti mai întâi maşina sau nu poţi face un puzzle fără să ştii mai întâi imaginea de ansamblu.
Acelaşi lucru este valabil şi atunci când vine vorba de sănătate, îmbunătăţirea stilului alimentar sau obţinerea rezultatelor.

 • Dacă nu te informezi, nu ai de unde să ştii cum ar trebui să combini alimentele pentru a obţine rezultate.
 • Dacă nu citeşti etichetele alimentelor, nu ai de unde să ştii care sunt cele mai sănătoase
 • Dacă nu cauţi reţete, nu potriveşti ingredientele, mâncarea nu va avea gust şi automat îţi va fi mult mai greu să ai mese sănătoase şi “fără gust”.
 • Dacă nu combini sportul cu o alimentaţie sănătoasă, nu vei obţine cu adevărat rezultatele pe care ţi le doreşti. Poţi scădea în kilograme din alimentaţie dar sportul te ajuta să te tonifiezi, să ajungi la forma pe care ţi-o doreşti, să capeţi flexibilitate şi mai mult, să ai mai multă energie şi vitalitate.
 • Dacă nu îţi faci un program regulat de antrenamente, rezultatele se obţin mult mai greu şi pot exista dăţi în care să sari peste antrenamente.
 • Dacă nu îţi planifici timpul, mereu vei fi avea prea puţin timp pentru a găti sau mereu vei fi prea ocupat pentru a te ţine de programul de antrenamente.
 • Dacă nu te odihneşti suficient, nu te vei putea reface după o zi obositoare iar starea de epuizare se va accentua în timp. Specialiştii Bodyshape recomandă minim 6 ore obligatorii de somn în fiecare noapte. Astfel, în timp, în program regulat de odihnă de multe ori poate preveni foarte multe afecţiuni.
 • Dacă nu conştientizezi aceste lucruri, cel mai probabil te vei regăsi din nou în situaţia în care pungă de naschos va fi fericirea supremă după o zi aglomerată la birou.

 

MAI MULT…

Care este drumul cel mai simplu?

13563301_1727400334197160_2118869516_n

 

 1. Poţi urma un jurnal alimentar şi poţi cere sfaturi specialiştilor pe baza acestuia.
 2. Poţi primi recomandări şi în acest mod îţi va fi mult mai uşor să te ţii de un plan alimentar. Vei avea oameni care îţi vor fi alături, te vor susţine, te vor inspira şi te vor ajuta atunci când simţi că nu mai poţi face faţă.
 3. Poţi începe prin a nu mai mânca pe fugă la birou în timp ce rezolvi alte task-uri. Trebuie să îţi aloci timp pentru a-ţi lua mesele corespunzător. Încearcă să nu te grăbeşti atunci când mănânci iar astfel poţi evita să mănânci mai mult decât trebuie.
 4. Poţi începe prin a cere sfaturi atunci când simţi ca un anumit exerciţiu fizic îţi creează dureri de spate, genunchi sau încheieturi. Întotdeauna va fi ceva de îmbunătăţit. Astfel, odată ce vei face acele exerciţii corespunzător, poţi avansa, poţi folosi greutăţi mai mari iar rezultatele se vor vedea mai repede.

Tot ce trebuie să faci este să îţi dai seama de ordinea lucrurilor şi apoi să te pui în practică.

DE CELE MAI MULTE ORI NU ÎNŢELEGEM UNDE GREŞIM

De ce asta? Fiindcă nu avem suficientă expertiza pentru a ne da seama unde greşim.
Chiar dacă vrem să ieşim din acest impas, nu ştim nici măcar de unde să începem.

Gândeşte-te dacă ţi s-ar strica maşina de spălat şi ai încerca să o repari. Ai desfăcut-o ai făcut câteva modificări şi crezi că este în stare de funcţionare acum.. urmează să încerci să vezi dacă merge iar după 2 minute de la pornire începe să scoată fum, scoate un zgomot surzitor şi se opreşte.

Tu nu eşti specialist în acest domeniu şi nu ştii exact cum să repari acea maşină.. iar acum maşina nu mai poate fi reparată.
Aşa este şi în sport…
Poate că ai citit bloguri despre nutriţie sau fitness, poate ai citit tutoriale, poate că ai urmărit emisiuni de gătit… dar nu este suficient. Chiar dacă ai făcut toate acestea, nu vei avea niciodată suficientă experienţă asemenea unui specialist.
Tocmai de aceea, ai nevoie de ajutor.

CERE AJUTOR, CHIAR ACUM

13578515_1727400314197162_122346405_n

 

Avem nevoie de susţinere, de încurajare şi de sfaturi avizate din partea unor specialişti care să ne fie alături în acest proces.
Noi putem fi acel ajutor de care tu ai nevoie pentru a te propulsa spre succes.
La Bodyshape Transformation Centre îţi oferim exact susţinerea de care ai nevoie pentru a te lansa în cursa spre atingerea obiectivelor tale de fitness şi sănătate.

Îţi oferim îndrumările, sprijinul şi responsabilizarea de care ai nevoie şi mai ales, suntem aproape de oameni, îi înţelegem şi îi ajutăm să obţină rezultate.. şi nu doar rezultate fizice dar mai ales, sporirea încrederii de sine.

Acest lucru este dovedit de cele 3,000 de kg topite şi peste 20,000 de centimetri pierduţi.
Condiţia noastră?

Să urmezi îndrumările şi planul simplu, uşor de urmat şi dovedit să funcţioneze, iar reuşita este garantată.
Este un schimb reciproc: tu vii cu determinarea să faci o schimbare reală în viaţa ta iar noi îţi oferim tot sprijinul de care tu ai nevoie.
Ai să vezi, în scurt timp, kilogramele în plus nu vor mai fi grijă pentru tine: vei învăţa ce înseamnă să ai o alimentaţie sănătoasă şi vei vedea ce rezultate extraordinare poţi obţine.
Ştim exact ce avem de făcut şi cum să te ajutăm. Echipa noastră a ajutat mii de persoane, aşadar ştiu că te putem ajuta şi pe tine.

Noi îţi întindem mana şi suntem dornici să îţi oferim tot sprijinul, îndrumarea şi responsabilizarea de care ai nevoie, pas-cu-pas şi cu mult drag.

Tot ce trebuie să faci este primul pas.

Te invit să aplici pentru o consultaţie 1-la-1 cu unul din experţii în transformare de la Bodyshape Transformation Centre şi să descoperi dacă programele noastre ţi se potrivesc.
Acceptăm în program numai acei candidaţi determinaţi să facă o transformare a sănătăţii şi a stilului lor de viaţă actual.

Ne este fizic imposibil să primim în program pe absolut toţi cei care ne solicită sprijinul – datorită numărului nostru foarte limitat de locuri.
De aceea este nevoie să avem un proces de selecţie a celor care ajung să lucreze cu noi.
Însă odată intrat în program, te pot asigura că te vei bucura de o transformare la care nici nu-ţi imaginai că poţi ajunge.

Nu numai pe plan fizic, cât şi pe plan mental şi emoţional.
Viaţa pe care ţi-o doreşti începe să se formeze acum. pas cu pas.
Primul pas este să completezi formularul de aplicaţie şi să îţi programezi o consultaţie 1-la-1 să ne cunoaştem mai bine.

O poţi face prin click AICI.
Cu drag pentru transformarea ta,

Irina

Fondator Bodyshape Transformation Centre

Dacă aceste sfaturi ţi s-au părut utile şi vrei să afli mai multe despre cum să faci o transformare reală, atunci…

 

 Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

 • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
 • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
 • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
 • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
 • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.
Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.
Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!

Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul