Atunci când vrei să îţi schimbi stilul de viaţă, să trăieşti mai sănătos, este doar o decizie.

Urmează partea a doua: cauţi ajutor, te informezi, găseşti sprijin şi motivaţie interioară. Partea cea mai grea? Să îi determini pe cei dragi să te susţină în decizia pe care ai luat-o şi de ce nu, să adopte împreună cu tine un stil de viaţă sănătos.

De ce?

Fiindcă atunci când conştientizăm nevoia unei schimbări de a trăi sănătos, tindem să îi implicăm şi ce ceilalţi. Vrem ca şi ei să îşi dea seama de acest lucru.

Totuşi, de ce? Fiindcă ţinem la ei, ne pasă de ei şi vrem ca cei pe care îi iubim, la rândul lor să fie sănătoşi.. şi mai ales… fiindcă o schimbare reală, se poate face doar prin susţinere reciprocă.. de una singura, întotdeauna este mai greu.

Start straight for business

 

PROVOCĂRI…

A-ţi schimba alimentaţia este destul de greu şi a-ţi crea un obicei din asta este şi mai greu. Totuşi, cum îi poţi determina pe cei dragi să te susţină?

Uneori, compania în care lucrezi, programul de muncă pe care îl ai, îţi pot afecta progresul pentru un stil sănătos de viaţă.

Soluţia?

Trebuie să reduci presiunea socială.. scuze se pot găsi la tot pasul, obstacole mici pot fi transformate oricând în unele mari şi confortul, starea de confort o poţi transforma oricând în scuza supremă.

Şi totuşi… imaginează-ţi următorul scenariu:

De săptămâna aceasta ai decis să începi un stil de viaţă sănătos. Te afli cu familia ta la masă, unde le serveşti o masă copioasă, făcută din pui pe grătar, broccoli şi o salată. Cu narabdare, îi priveşti pe cei dragi pentru a le surprinde reacţiile atunci când vor gusta.

Este foarte delicioasă… ai PUTEA SĂ JURI.

08099829

 

Apoi, în câteva momente:

O bucată de broccoli “zboară” din farfuria fiicei tale, direct în mijlocul mesei.. a fost doar neîndemânatică.. îţi spui tu..

Apoi treci cu vederea mai departe spre fiul tău. Acesta mesteca atât de încet şi cu o expresie stranie a feţei. Este ceva în neregulă te întrebi. Ei bine, singurul lucru care ar putea fi în neregulă este faptul că el nu este obişnuit cu o astfel de mâncare.. sănătoasă. Până să iei decizia de a face această schimbare în viaţa ta, poate că nu ai conştientizat importanţa unei alimentaţii sănătoase pentru copiii tăi şi de aceea “mâncarea pe care mami a pregătit-o astăzi este puţin stranie la gust”.

Într-adevăr, poate că acesta nu este obişnuit, dar tu îţi doreşti să ai copii sănătoşi şi ţi-ai propus ca de astăzi, să începi să îi faci să le placă această mâncare.

Mergi mai departe cu privirea şi observi faptul că partenerul tău încearcă să fie politicos şi să te susţină, dar mesteca prima îmbucătură de 2 minute fără intenţia de a o înghite.

 

ÎN MOMENTUL ACESTA, TE SIMŢI SINGURĂ.. DAR TOTUŞI, TREBUIE SĂ FACI CEVA!

Schimbarea modului tău de viaţă şi a alimentaţiei trebuie să implice neapărat şi schimbarea stilului de viaţă al celorlalţi?

Implicarea acestora în această decizie face că procesul să fie mai uşor?

SCHIMBAREA ÎNSEAMNĂ FOARTE MULT PENTRU TINE..

Te entuziasmează de acest experiment. Mănânci mai multe legume, bei mai multă apă, faci mai multă mişcare, ai grijă la alimentaţie şi.. corpul tău arată altfel: arăţi, munceşti şi te simţi mult mai bine.

Vezi rezultatele şi vrei să continui.

 

TOTUŞI, ÎŢI DOREŞTI FOARTE TARE CA CEI DRAGI ŢIE SĂ URMEZE ACEASTĂ CALE

De ce?

Fiindcă îi iubeşti şi îţi doreşti ca familia şi prietenii să fie sănătoşi. Îţi doreşti tot ce e mai bine pentru ei.

Şi sincer, ai nevoie la rândul tău de suport din partea celor dragi.

La început ţi se pare greu, aproape imposibil să faci schimbări mari.

Este destul de greu să îmbin activităţile sociale cu dorinţa de a trăi sănătos: vinerea o asociez cu seri de film, nachos şi suc, sâmbătă înseamnă ieşiri la terasă şi poate o pizză şi în general ieşirile cu prietenii înseamnă de multe ori, mâncare nesănătoasă.”

 

ÎN CONCLUZIE, EŞTI SUMA ACTIVITĂŢILOR TALE SOCIALE IAR OBICEIURILE NESĂNĂTOASE POT FI “CONTAGIOASE”

Cercetările arată faptul că noi suntem afectaţi de obiceiurile şi stilurile de viaţă ale celor care ne înconjoară. Cu cât petrecem mai mult timp în compania cuiva, cu atât suntem mai predispuşi să împrumutăm din stilul lor de viaţă şi asta implică: ce mâncăm, dacă facem mişcare etc.

 

A LUPTA ÎMPOTRIVA CURENTULUI ESTE GREU…

119820887

Desigur, nu este imposibil să reuşeşti să obţii o transformare de una singură. Dar trebuie să recunoaştem că este mult mai uşor să faci această schimbare, alaturi de cei dragi.

Frica te poate ţine în loc.

De cele mai multe ori tinzi să găseşti în mediu, scuza perfectă: poate serile de film în care popcornul este una dintre mizele principale, copiii care de cele mai multe ori vor “ceva dulce” în locul unor fructe sănătoase, prietenii care nu îţi înţeleg “încăpăţânarea” pentru a mânca “atât de sănătos”.

Se întâmplă că alegerile pe care le facem să nu fie de fiecare dată agreate de ceilalţi sau să fim susţinuţi însă ceea ce contează este determinarea cu care vrem să facem acele schimbări. Bineînţeles, drumul spre succes, niciodată nu este uşor, obstacole vor fi la tot pasul însă, ceea ce contează cu adevărat este DETERMINAREA TA DE A REUŞI.

Iar în cele din urmă, nimic nu se compară cu fericirea pe care o simţi atunci când obţii rezultatele pe care ţi le doreşti şi mai mult, când devii un exemplu pentru ceilalţi care în timp, îşi dau seama cât de importantă este sănătatea atât pentru ei cât şi pentru cei dragi lor.

Gândeşte-te doar cum ar fi dacă ai transforma mesele alături de cei dragi intr- o adevărată tradiţie, unde să pregătiţi cele mai gustoase şi sănătoase mese, unde să căutaţi reţete şi să le puneţi în practică.

Gândeşte-te cum ar fi dacă ţi-ai inspira cea mai bună prietenă care duce o luptă cu kilogramele aşa cum ai făcut-o şi tu, să mănânce sănătos, să facă mişcare, să meargă cu tine la sala şi să o vezi simţindu-se mult mai bine şi având rezultate.

FII CURAJOASĂ, FII POZITIVĂ

De-a lungul timpului vei întâlni rezistenta, dar în aceeaşi măsură, poţi primi şi suport.

A întâmpina rezistenţa nu înseamnă că trebuie să îţi schimbi cercul de prieteni sau chiar să încerci să convingi pe cineva să te urmeze.

De cele mai multe ori, cei care nu sunt suficient de convinşi că şi ei îşi doresc acelaşi lucru, aşteaptă să îţi vadă propriile rezultate. Există posibilitatea să se convingă în timp cât de important este să trăiască sănătos şi să acţioneze sau există posibilitatea să nu facă nimic în acest sens. Totul depinde de ei.

Tu ţi-ai atins obiectivele, mănânci sănătos, trăieşti sănătos, te simţi mult mai bine în pielea ta, zâmbeşti mai mult şi lumea e a ta. Da, ţi-ai atins obiectivele şi mergi dincolo de asta, ţi-ai setat noi “bariere” pe care se vei “sparge”.

Eşti puternică, eşti încrezătoare şi ştii cât de important este să fii sănătoasă.

Totuşi, începutul nu este niciodată uşor şi nici parcursul…

Susţinerea din partea celor dragi, contează. Dar în aceeaşi măsură, vei avea nevoie şi de suport din partea unor specialişti care să te ghideze, să fie alături de tine şi care să fie la rândul lor să fie o sursă de inspiraţie. Da, pentru a-i inspira pe ceilalţi şi tu ai nevoie de oameni care să-ţi fie exemple.

RTEmagicC_cina-sanatoasa.jpg

Noi putem fi acel ajutor de care tu ai nevoie pentru a atinge succesul.

La Bodyshape Transformation Centre îţi oferim exact susţinerea de care ai nevoie pentru a te lansa în cursa spre atingerea obiectivelor tale de fitness şi sănătate. Îţi oferim îndrumările, sprijinul şi responsabilizarea de care ai nevoie şi mai ales, suntem aproape de oameni, îi înţelegem şi îi ajutăm să obţină rezultate.. şi nu doar rezultate fizice dar mai ales, sporirea încrederii de sine.

Acest lucru este dovedit de cele 3,000 de kg topite şi peste 20,000 de centimetri pierduţi.

Condiţia noastră? Să urmezi îndrumările şi planul simplu, uşor de urmat şi dovedit să funcţioneze, iar reuşita este garantată.

Este un schimb reciproc: tu vii cu determinarea să faci o schimbare reală în viaţa ta iar noi îţi oferim tot sprijinul de care tu ai nevoie.

Ai să vezi, în scurt timp, kilogramele în plus nu vor mai fi grijă pentru tine: vei învăţa ce înseamnă să ai o alimentaţie sănătoasă şi vei vedea ce rezultate extraordinare poţi obţine.

Ştim exact ce avem de făcut şi cum să te ajutăm. Echipa noastră a ajutat mii de persoane, aşadar ştiu că te putem ajuta şi pe tine.

Noi îţi întindem mana şi suntem dornici să îţi oferim tot sprijinul, îndrumarea şi responsabilizarea de care ai nevoie, pas-cu-pas şi cu mult drag.

Tot ce trebuie să faci este primul pas.
Te invit să aplici pentru o consultaţie 1-la-1 cu unul din experţii în transformare de la Bodyshape Transformation Centre şi să descoperi dacă programele noastre ţi se potrivesc.

Acceptăm în program numai acei candidaţi determinaţi să facă o transformare a sănătăţii şi a stilului lor de viaţă actual.

Ne este fizic imposibil să primim în program pe absolut toţi cei care ne solicita sprijinul – datorită numărului nostru foarte limitat de locuri.

De aceea este nevoie să avem un proces de selecţie a celor care ajung să lucreze cu noi.

Însă odată intrat în program, te pot asigura că te vei bucura de o transformare la care nici nu-ţi imaginai că poţi ajunge.

Nu numai pe plan fizic, cât şi pe plan mental şi emoţional.

Viaţa pe care ţi-o doreşti începe să se formeze acum. Pas cu pas.

Primul pas este să completezi formularul de aplicaţie şi să îţi programezi o consultaţie 1-la-1 să ne cunoaştem mai bine.

 

O poţi face prin click AICI.

Cu drag pentru transformarea ta,

Irina

Fondator Bodyshape Transformation Centre

Dacă aceste sfaturi ţi s-au părut utile şi vrei să afli mai multe despre cum să faci o transformare reală, atunci…

 

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

  • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
  • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
  • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
  • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
  • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.
Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.
Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!

Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul