Care este momentul perfect pentru a face o schimbare în viaţa ta?

Care este momentul perfect pentru a face o schimbare în viaţa ta?

 

Chiar mi-aş dori o schimbare în viaţa mea…

Dar aştept momentul perfect pentru a începe

Şi totuşi, când va veni acel moment?

 

De multe ori se întâmplă să aşteptăm acel moment în viaţă în care să facem o schimbare majoră: pentru sănătatea noastră, în alimentaţia noastră sau sport.

De cele mai multe ori ne” împiedicăm” în propriile decizii tocmai din cauza faptului că nu suntem dispuşi să acţionăm cu jumătăţi de măsură. Atunci când ne decidem, vrem o schimbare pentru care să ne implicăm trup şi suflet.. şi aşteptam acel moment în care suntem disponibili să acţionăm… şi aşteptăm.. şi aşteptăm..

Woman holding apple and cupcake deciding to eat healthily or not

 

Şi nu se întâmplă nimic. De ce?

Fiindcă niciodată nu vom avea suficient timp, încât să spunem: în perioada aceasta nu am nimic de făcut, fapt pentru care mă voi focusa pe ceea ce mi-am propus. Mereu se va găsi ceva care să intervină în planurile noastre şi care să ne distragă de la scopurile pe care ni le-am stabilit.

Secretul? Fii determinat, fii convins că atunci când îţi doreşti ceva, vei depune tot efortul să şi reuşeşti… altfel.. vor fi doar jumătăţi de măsură, iar tu nu vrei asta.

Spre exemplu, dacă vrei să faci ceva pentru sănătatea ta, fii conştient că asta implica timp, informaţie, o alimentaţie sănătoasă, sport… iar rezultatele vor fi pe măsură şi te vor face să fii mândru de tine.

Cu cât amâni mai mult acest lucru, cu atât mai repede vei vedea efectele unui stil de viaţă nesănătos, efecte care în timp, te vor afecta.

Şi totuşi, când găsim acel “timp perfect” când să începem noi proiecte? Să deprindem aptitudini noi, să mâncăm mai bine, să facem mai mult sport?

Poate că frazele de mai jos îţi sunt familiare:

“Mă apuc de sport…”

  • Când voi avea programul mai puţin aglomerat
  • Când voi găsi pe cineva cu care să merg la sală
  • Când mai cresc copiii
  • De luni, de săptămâna viitoare, după Paşti, după Crăciun…

Oamenii în general aşteaptă “timpul perfect” pentru a face schimbări. Dar de ce asta?

Pentru mulţi aşteptarea timpului potrivit este mai mult o justificare sau scuză  însă puţini sunt conştienţi de cauzele acestui lucru şi anume: evitarea unui posibil eşec sau potenţiala critică din partea celorlalţi în cazul în care nu vor reuşi.

Dacă încerc iarăşi şi nu reuşesc? Ce o să cred eu despre mine? Ce o să creadă ceilalţi?”

După multe tentative (de regulă eşuate) de a se mobiliza să facă mişcare, de a mânca mai sănătos şi de a-şi schimba stilul de viaţă, în general oamenii devin neîncrezători.

În aceeaşi măsură, aceasta ezitare îi împiedică să crească şi să îşi atingă adevăratul potenţial

Dacă te regăseşti în această situaţie, probabil că ai observat că aceasta amânare îţi aduce rezultate “zero”, îţi erodează încrederea în tine şi nu faci decât să acumulezi şi mai mult un sentiment de vinovăţie că nu faci ceva pentru tine.

 

Nu există timpul perfect pentru a acţiona şi niciodată nu va fi…

My diet

 

Totul depinde de noi şi de deciziile pe care le luăm. Dacă suntem suficienţi de hotărâţi, vom reuşi să “creăm” acel timp perfect şi să începem schimbarea.. şi secretul nu constă doar în a demara o schimbare ci de a o menţine pe termen lung, de a ne face din asta un adevărat stil de viaţă.

Fă-ţi timp, creează-ţi timp

Nimeni nu îţi poate garanta că va veni vreodată acel moment perfect, în care “toate planetele se vor alinia” şi universul va lucra astfel încât să îţi ofere timp, energie, determinare şi entuziasm pentru a îţi face un stil de viaţă sănătos.

Tu trebuie să îţi creezi acel moment. Totul depinde de tine!

Gândeşte-te ca până acum a depins tot de tine iar simplul fapt că nu ai acordat atenţie sănătăţii tale, te-a determinat ca în acest moment să vrei să faci o schimbare. Acum în continuare, totul depinde de tine. Este în puterea ta să “apeşi pedala de acceleraţie” şi să acţionezi.

Întotdeauna ne facem timp pentru lucrurile care contează pentru noi. Totul depinde de tine, să stabileşti ca sănătatea, energia şi vitalitatea ta constituie o prioritate pentru tine – şi să faci această prioritate ne-negociabilă.

 

Comparaţia cu ceilalţi

Poate că de multe ori tindem să ne comparăm cu ceilalţi.

Ceilalţi au mai mult timp, mai multă determinare, mai multă motivaţie şi un stil de viaţă mai sănătos, le este mai uşor… Dar trebuie să fim conştienţi că şi ceilalţi au fost la un moment dat în situaţia în care au decis să “calce acceleraţia” şi să acţioneze: să acorde mai multă atenţie sănătăţii lor.

fc8c7c3e10c064daed8f9f88da39100c (1)

 

Aşadar, tot ce ai de făcut este să iei şi tu decizia că ACEL MOMENT PERFECT este chiar ACUM!

Acum, astăzi, această secundă pe care o trăieşti chiar acum! Acest moment este unic şi nu te vei mai întâlni cu el. Dacă aşteptai un semn să începi o schimbare, poate că acest articol este chiar semnul pe care îl aşteptai să faci în sfârşit ceva pentru tine.

Dar nu pot să încep chiar acum, asta este problema!” Poţi fii tentat să zici..

 

Însă o poţi lua pas cu pas

Spre exemplu, gândeşte-te că vrei să te informezi despre nutriţie şi începi să faci alegeri mai sănătoase, iar acesta poate fi un început bun.. deoarece te poate duce la următorul nivel, în care înţelegi legătura dintre alimentaţie şi sport. Să te apuci de una fără cealaltă este ca şi cum ai începe o călătorie dar ajungi doar până la jumătatea destinaţiei.

Reduce_Response_Time

 

Prin alimentaţie poţi slăbi, dar sportul accelerează acest proces şi în aceeaşi măsură te ajuta să te tonifiezi, îţi dă energie, vitalitate, flexibilitate şi te face să te simţi mult mai bine în pielea ta.

A începe o acţiune înseamnă un angajament către o a doua acţiune.

A începe este ca şi atunci când înveţi să mergi pentru prima dată şi anume: faci un pas înaintea altuia, şi tot aşa, nu dezbaţi ce tip de pantofi ar trebui să porţi.

Pentru unele persoane, a începe poate însemna doar ridicarea piciorului sau simplul balans de pe un picior pe celălalt… sau odată ce a pus primul pas în faţă, înseamnă şi ajutor pentru a-l face şi pe al doilea, ceea ce este perfect OK.

Atât timp cât te mişti, acesta este un început.

 

Acceptă schimbarea în viaţa ta

Mulţi oameni consideră că rezistenţa la schimbare sau ezitarea înseamnă eşecul în atingerea obiectivelor lor.

Nicio schimbare nu este uşoară, cu atât mai mult cu cât te afli la început de drum.

Secretul? Este important să ne acordăm timp, să ne acomodăm cu schimbarea.

Cere ajutor, chiar acum

start

 

Putem face o analogie foarte simplă între un om care trebuie să facă o schimbare în viaţa sa şi lansarea unei rachete. Acea rachetă are nevoie de foc pentru a putea fi pusă în funcţiune. Aşa funcţionam şi noi.

De cele mai multe ori avem nevoie de susţinere, de încurajare şi de sfaturi avizate din partea unor specialişti care să ne fie alături în acest proces.

Noi putem fi acel ajutor de care tu ai nevoie pentru a te propulsa spre succes.

La Bodyshape Transformation Centre îţi oferim exact susţinerea de care ai nevoie pentru a te lansa în cursa spre atingerea obiectivelor tale de fitness şi sănătate. Îţi oferim îndrumările, sprijinul şi responsabilizarea de care ai nevoie şi mai ales, suntem aproape de oameni, îi înţelegem şi îi ajutăm să obţină rezultate.. şi nu doar rezultate fizice dar mai ales, sporirea încrederii de sine.

Acest lucru este dovedit de cele 3,000 de kg topite şi peste 20,000 de centimetri pierduţi.

Condiţia noastră? Să urmezi îndrumările şi planul simplu, uşor de urmat şi dovedit să funcţioneze, iar reuşita este garantată.

Este un schimb reciproc: tu vii cu determinarea să faci o schimbare reală în viaţa ta iar noi îţi oferim tot sprijinul de care tu ai nevoie.

Ai să vezi, în scurt timp, kilogramele în plus nu vor mai fi grijă pentru tine: vei învăţa ce înseamnă să ai o alimentaţie sănătoasă şi vei vedea ce rezultate extraordinare poţi obţine.

Ştim exact ce avem de făcut şi cum să te ajutăm. Echipa noastră a ajutat mii de persoane, aşadar ştiu că te putem ajuta şi pe tine.

Noi îţi întindem mana şi suntem dornici să îţi oferim tot sprijinul, îndrumarea şi responsabilizarea de care ai nevoie, pas-cu-pas şi cu mult drag.

Tot ce trebuie să faci este primul pas.
Te invit să aplici pentru o consultaţie 1-la-1 cu unul din experţii în transformare de la Bodyshape Transformation Centre şi să descoperi dacă programele noastre ţi se potrivesc.

Acceptăm în program numai acei candidaţi determinaţi să facă o transformare a sănătăţii şi a stilului lor de viaţă actual.

Ne este fizic imposibil să primim în program pe absolut toţi cei care ne solicita sprijinul – datorită numărului nostru foarte limitat de locuri.

De aceea este nevoie să avem un proces de selecţie a celor care ajung să lucreze cu noi.

Însă odată intrat în program, te pot asigura că te vei bucura de o transformare la care nici nu-ţi imaginai că poţi ajunge.

Nu numai pe plan fizic, cât şi pe plan mental şi emoţional.

Viaţa pe care ţi-o doreşti începe să se formeze acum. Pas cu pas.

Primul pas este să completezi formularul de aplicaţie şi să îţi programezi o consultaţie 1-la-1 să ne cunoaştem mai bine.

O poţi face prin click AICI.

 

Cu drag pentru transformarea ta,

Irina

Fondator Bodyshape Transformation Centre

 

 

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

  • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
  • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
  • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
  • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
  • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.
Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.
Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!
Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul