Tu cum faci o schimbare SĂNĂTOASĂ?

De fiecare dată când trebuie să schimbăm ceva în viaţa noastră o facem fie că ne dorim extrem de mult, fie că am aşteptat deja prea mult şi acum este momentul, fie că suntem nevoiţi.

Schimbarea…

De cele mai multe ori schimbarea nu este unul dintre cele mai simple lucruri pe care le facem. Fie că este vorba de locul de muncă, de paşi importanţi pe care trebuie să îi facem în viaţă sau de modul în care avem grijă de noi.

Şi acum vine întrebarea: Tu cum ai grijă de tine?

Da, ai înţeles bine. Ce faci tu pentru a fi o persoană fericită? Ce faci pentru a te simţi mai bine atât emoţional cât şi fizic?

Mulţi oameni cred că există o conexiune între modul în care arată, se îmbracă şi modul în care se simt şi se comportă în relaţiile cu ceilalţi… dar oare aşa este?
Ei bine, s-a dovedit faptul că există o interdependenţă intre modul în care arătam, emoţiile noastre interioare şi modul în care le exteriorizam.
Dacă eşti mulţumit de modul în care arăţi, te simţi împlinit, fericit şi transmiţi mai departe această încredere şi stare de bine.
Ce se întâmplă atunci când în timp intervin schimbări în viaţa ta care te fac să ai anumite nemulţumiri?
De cele mai multe ori aceste nemulţumiri se reflectă în relaţiile cu ceilalţi şi au legătură de modul în care ne percepem pe noi înşine.

 

ŞI ATUNCI CE ESTE DE FĂCUT?

femeie-care-se-gandeste

 

Zi de zi întâlnesc oameni care sunt hotărâţi să facă o schimbare în viaţa lor.

De ce? Fiindcă au aşteptat suficient. Unii oameni au aşteptat luni de zile, unii ani, alţii o viaţă întreagă poate.

Concluzia lor? Au aşteptat prea mult iar acesta stare de expectativă nu a făcut decât să le adâncească starea de nemulţumire.
De ce să nu faci ceva pentru tine şi pentru sănătatea ta la timp?
Mai târziu îţi vei mulţumi.

 

NICIO SCHIMBARE NU ESTE UŞOARĂ

În primul rând schimbarea depinde foarte mult de voinţa ta şi felul în care gândeşti şi te motivezi.

Provocări vor exista la tot pasul însă modul în care reuşeşti să le depăşeşti îţi generează rezultatele sau lipsa acestora.

TE INVIT SĂ TE GÂNDEŞTI CUM AR FI SĂ FACI O SCHIMBARE ÎN VIAŢA TA..

ŞI NU ORICE SCHIMBARE… CI UNA CARE SĂ TE AJUTE SĂ ÎŢI ÎMBUNĂTĂŢEŞTI STILUL DE VIAŢĂ
Cu toţii ne dorim să fim sănătoşi, însă de unde începem? Există anumite “tactici” pe care le putem folosi pentru a ne ajuta să avem un stil de viaţă mai sănătos?
Hai să descoperim…

DE CE ESTE ATÂT DE IMPORTANT?

De cele mai multe ori ne place să credem că alegerile pe care le facem sunt unele raţionale, conştiente, bazate pe principii logice.

Presupunem că luăm propriile decizii însă studiile au arătat faptul că cele mai multe decizii sunt făcute pe pilot automat.
Spre exemplu, mediul în care trăim are o influenţă mult mai mare asupra noastră decât ne-am aşteptat.

– Majoritatea tindem să mâncăm ceea ce se serveşte la masă, uneori fără a ţine cont cât de mare este porţia de mâncare pe care o servim

– De multe ori, se întâmplă să mâncăm mai mult atunci când încercăm să facem mai multe lucruri deodată. De câte ori nu ai mâncat popcorn sau nachos când te-ai uitat la un film? La un moment dat nu ţi s-a întâmplat să “te trezeşti” cu bolul gol, fără să îţi dai seama când ai mâncat atât? Atenţia ta a fost canalizată către altceva şi fără să îţi dai seama, te-ai transformat într-o “maşină de mâncat” ce funcţiona pe autopilot.

– Dacă în mod constant consumam porţii mari de mâncare, după un timp acele cantităţi ni se vor părea “normale”.

goodhealth-main

 

 

PRINCIPII DE SUCCES PENTRU UN STIL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS

În general, atunci când vine vorba de un stil de viaţa sănătos, există câteva principii care îţi pot fi foarte folositoare:

– Foloseşte farfurii mici ca dimensiune. Majoritatea oamenilor tind să mănânce tot din farfurie
– Dacă ai în frigider dulciuri sau alimente care îţi pot întârzia progresul, scapă de ele. Nu ai vrea să ai o tentaţie mereu acolo la îndemână, în frigider.

Umple-ţi mereu coşuleţul din bucătărie cu fructe proaspete. Astfel tentaţia va fi mai mare ca atunci când vei simţi nevoia de dulce, să îţi satisfaci această nevoie cu o piersică sau un măr.

Plimbă-te mai mult, fă-ţi un program măcar de 3 ori pe săptămână să alergi jumătate de oră în fiecare dimineaţă. Vei avea un plus de energie pe tot timpul zilei.

– Foloseşte-te de un jurnal alimentar. Spre exemplu, săptămâna aceasta, gândeşte-te la ceea ce ţi-ar plăcea să mănânci în zilele următoare şi fă-ţi o listă pe care o poţi verifica atunci când vei merge la cumpărături. Asta te va ajuta atât să îţi menţii o alimentaţie echilibrată dar în aceeaşi măsură, să îţi cumperi şi toate produsele de care ai nevoie pentru a pregăti mese gustoase şi sănătoase. Mai mult, poţi căuta reţete în avans, te poţi inspira din emisiuni de gătit sau cărţi de bucate. În acest mod prepararea meselor te va responsabiliza mult şi te va ajuta să conştientizezi importanţa unei alimentaţii sănătoase.

Transformă-ţi bucătăria în oaza ta de linişte, relaxare şi mediul în care transformi gătitul într-un hobby. De asemenea, poţi face din uşa frigiderului un adevărat “vision board” unde să lipeşti postituri cu obiectivele tale şi imagini aspiraţionale.

– Atunci când pleci în concediu, orientează-te către un hotel care are sală de sport. Nimic nu se compară cu o zi în care dimineaţa îţi faci antrenamentul şi apoi, plin de energie, faci drumeţie pe munte.

Fă-ţi un program de antrenamente şi respectă-l. Mulţi oameni îşi programează în agenda antrenamentele. Gândeşte-te că aşa procedezi şi atunci când participi la şedinţe, doar ca de această dată nu este vorba despre job ci despre sănătatea ta, despre momentul tău în care te destinzi şi acorzi timp nevoilor tale.

Explică-le celor dragi ca tu ai ales să faci o schimbare în viaţa ta pentru a fi mai sănătos. Nu este obligatoriu ca aceştia să te urmeze. Tot ce poţi face este să le explici beneficiile pe termen lung şi să încerci să îi implici în pregătirea meselor, planificarea meniului, cumpărături sau activităţi în aer liber: alergat, fotbal, plimbarea cu bicicleta.

Happy People Eating Organic Apples in Autumn Garden.Healthy Food

 

CUM NICIO SCHIMBARE NU ESTE UŞOR DE FĂCUT… DE MULTE ORI AVEM NEVOIE DE AJUTOR

Niciun început nu este uşor, cu atât mai mult cu cât vorbim de schimbarea stilului de viaţă
Avem nevoie de susţinere, de încurajare şi de sfaturi avizate din partea unor specialişti care să ne fie alături în acest proces.
Noi putem fi acel ajutor de care tu ai nevoie pentru a te propulsa spre succes.

La Bodyshape Transformation Centre îţi oferim exact susţinerea de care ai nevoie pentru a te lansa în cursa spre atingerea obiectivelor tale de fitness şi sănătate.

Îţi oferim îndrumările, sprijinul şi responsabilizarea de care ai nevoie şi mai ales, suntem aproape de oameni, îi înţelegem şi îi ajutăm să obţină rezultate.. şi nu doar rezultate fizice dar mai ales, sporirea încrederii de sine.
Acest lucru este dovedit de cele 3,000 de kg topite şi peste 20,000 de centimetri pierduţi.

Condiţia noastră? Să urmezi îndrumările şi planul simplu, uşor de urmat şi dovedit să funcţioneze, iar reuşita este garantată.
Este un schimb reciproc: tu vii cu determinarea să faci o schimbare reală în viaţa ta iar noi îţi oferim tot sprijinul de care tu ai nevoie.

Ai să vezi, în scurt timp, kilogramele în plus nu vor mai fi grijă pentru tine: vei învăţa ce înseamnă să ai o alimentaţie sănătoasă şi vei vedea ce rezultate extraordinare poţi obţine.
Ştim exact ce avem de făcut şi cum să te ajutăm.

Echipa noastră a ajutat mii de persoane, aşadar ştiu că te putem ajuta şi pe tine.
Noi îţi întindem mana şi suntem dornici să îţi oferim tot sprijinul, îndrumarea şi responsabilizarea de care ai nevoie, pas-cu-pas şi cu mult drag.

Tot ce trebuie să faci este primul pas.

schimbare-obiceiuri-alimentare
Te invit să aplici pentru o consultaţie 1-la-1 cu unul din experţii în transformare de la Bodyshape Transformation Centre şi să descoperi dacă programele noastre ţi se potrivesc.
Acceptăm în program numai acei candidaţi determinaţi să facă o transformare a sănătăţii şi a stilului lor de viaţă actual.
Ne este fizic imposibil să primim în program pe absolut toţi cei care ne solicită sprijinul – datorită numărului nostru foarte limitat de locuri.
De aceea este nevoie să avem un proces de selecţie a celor care ajung să lucreze cu noi.

Însă odată intrat în program, te pot asigura că te vei bucura de o transformare la care nici nu-ţi imaginai că poţi ajunge.
Nu numai pe plan fizic, cât şi pe plan mental şi emoţional.

Viaţa pe care ţi-o doreşti începe să se formeze acum. pas cu pas.
Primul pas este să completezi formularul de aplicaţie şi să îţi programezi o consultaţie 1-la-1 să ne cunoaştem mai bine.

O poţi face prin click AICI.
Cu drag pentru transformarea ta,

Irina

Fondator Bodyshape Transformation Centre

Dacă aceste sfaturi ţi s-au părut utile şi vrei să afli mai multe despre cum să faci o transformare reală, atunci…

 

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

  • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
  • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
  • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
  • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
  • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosim pozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.
Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.
Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!

Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul