Este bine sau nu să mănânci după antrenament?

Ți-ai pus des întrebarea: Oare, este bine, dacă mănânc imediat după antrenament?

Înțelegem că îți este teamă să te apropii de mâncare pentru că ai simți că tot efortul depus în timpul antrenamentelor este în zadar.

Exercițiile fizice te-au făcut să debordezi de energie, așa că nu vrei să faci vreun pas greșit în transformarea ta.

Noi suntem mândri că tu îți asumi responsabilitatea față de obiectivele tale, așa că ne bucură mult să-ți dăm această veste bună.

Nu ai niciun motiv pentru a te îngrijora din acest punct de vedere.

Scopul transformării tale nu este acela de a te înfometa, ci dimpotrivă, să te simți cât mai confortabil cu schimbările pe care le faci în viața ta.

CLICK pe PLAY și descoperă de la Cristi, unul din experții noștri în transformare de ce este benefic să mănânci după un antrenament. Și mai important, vei afla cum trebuie să te hrănești pentru a-ți ajuta organismul să se refacă după efortul fizic depus.

https://www.youtube.com/watch?v=Ca9CKeEIhys

Ți-au plăcut sfaturile noastre?

Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți să faci o transformare reală, atunci te invităm să te programezi la o consultație privată și gratuită 1-la-1. Hai să ne cunoaștem 🙂

În cadrul consultației, vom discuta în detaliu despre obiectivele tale de fitness și nevoile tale specifice și îți vom povesti despre beneficiile programului nostru de transformare, cui se adresează și ce așteptări avem de la tine pentru maximum de rezultate.

La finalul conversației, dacă simțim că programul nostru ți se potrivește și ești o persoană cu adevărat serioasă care îți dorește să își transforme corpul, te vom invita să faci parte din familia Bodyshape.

Notă: programele noastre de transformare te ajută să slăbești în cel mai sănătos și natural mod, folosind exercițiile potrivite și un plan de alimentație sănătoasă.  

Noi NU tolerăm folosirea de “pilule de slăbit” sau metode de slăbit extreme și nesănătoase care ți-ar putea compromite sănătatea.

Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul