4 exerciții distractive pe care le poți face cu persoana iubită

Cauți idei despre cum ai putea petrece clipe frumoase alături de persoana iubită? Vrei să schimbi ceva sau să aduci un plus în relația voastră? Îți dorești ca partenerul de viață să-ți fie alături în fiecare moment și să te încurajeze pentru a-ți atinge obiectivele?

Toate persoanele care ne calcă pragul la Bodyshape și vin împreună cu partenerii de viață, ne mărturisesc că au o relație mult mai închegată acum, comunică mai ușor, deschis și se simt mai atrași unul de celălalt.

În plus, înțelegem că atunci când vrei să adopți o alimentație sănătoasă și să faci mișcare pentru a arăta mai bine, nu este ușor să reziști tentațiilor nesănătoase. Mai ales în momentele în care persoana iubită preferă chipsurile și floricelele de porumb în timpul unui film la care vă uitați împreună, nu? 🙂

CLICK PE PLAY și descoperă câteva idei despre cum te-ai putea bucura împreună cu persoana iubită de momente distractive și pline de energie, făcând sport acasă.

https://www.youtube.com/watch?v=Jb3Me2cBm4c

Ți-au plăcut sfaturile noastre?

Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți să faci o transformare reală, atunci te invităm să te programezi la o consultație privată și gratuită 1-la-1. Hai să ne cunoaștem 🙂

În cadrul consultației, vom discuta în detaliu despre obiectivele tale de fitness și nevoile tale specifice și îți vom povesti despre beneficiile programului nostru de transformare, cui se adresează și ce așteptări avem de la tine pentru maximum de rezultate.

La finalul conversației, dacă simțim că programul nostru ți se potrivește și ești o persoană cu adevărat serioasă care îți dorește să își transforme corpul, te vom invita să faci parte din familia Bodyshape.

Notă: programele noastre de transformare te ajută să slăbești în cel mai sănătos și natural mod, folosind exercițiile potrivite și un plan de alimentație sănătoasă.  

Noi NU tolerăm folosirea de “pilule de slăbit” sau metode de slăbit extreme și nesănătoase care ți-ar putea compromite sănătatea.

Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:

[button id=”button_54″ size=”big” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#” bg_color=”#” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]Programeaza-te acum[/button]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul