Expertul in Transformare numarul 1 in Bucureşti îţi spune că POŢI să mănânci carbohidraţi seara

Nu trebuie să mănânci carbohidraţi după ora 18:00 pentru că te vei îngrăşa!

Ai mai auzit asta, nu-i aşa?

Multe persoane din industria alimentaţiei îţi spun că este o idee proastă să mănânci carbohidraţi după ora 6 seara. Carbohidraţii se vor depozita sub formă de grăsime peste noapte.

Trainerii personali, nutriţioniştii, cărţile de diete şi revistele îţi spun să eviţi să mănânci seara.

Pare un sfat rezonabil.

Însă este o aberaţie totală.

Într-adevăr. Tot ce ai citit sau ţi s-a spus despre consumul carbohidraţilor seara este fals. Nu doar este fals, ci şi îţi sabotează încercarea de a slăbi.

Te întrebi probabil cum o afirmaţie atât de cunoscută poate să fie incorectă? Înainte să îţi arăt de ce este o idee proastă să nu mai consumi carbohidraţi după ora 18:00, îţi voi împărtăşi câteva dintre poveştile de succes de la Bodyshape Transformation Centre. Asta pentru a-ţi arăta că am dovezi care îmi susţin afirmaţia, şi nu inventez nimic…

 Diana Gradinaru:

„Dragă Justin Devonshire, Irina Alionte, Ciobanu Cristian şi Flavius Adrian, nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt! Am slăbit 5 kg în 2 săptămâni şi am slăbit uşor. Total diferit de alte dăţi când am încercat de una singură! Sunt convinsă că am pierdut şi centimetri dar nu m-am măsurat încă. Am observat doar că am făcut muşchi. Fiica mea mi-a tras o palmă şi a fost foarte surprinsă. Mami, fundul tău este foarte puternic. Mulţumesc încă o dată că aţi făcut parte din lupta mea. Şi mulţumesc şi tuturor colegilor de la Bodyshape care m-au susţinut în permanenţă!”

Diana a slăbit 5 kg după doar 6 şedinţe de antrenament la Bodyshape Transformation Centre. Planul alimentar sănătos pe care îl propunem te încurajează chiar să mănânci carbohidraţi după ora 6 seara!
Diana a slăbit 5 kg după doar 6 şedinţe de antrenament la Bodyshape Transformation Centre. Planul alimentar sănătos pe care îl propunem te încurajează chiar să mănânci carbohidraţi după ora 6 seara!

 

În primele 5 săptămâni din programul Bodyshape, Mihaela a slăbit 7 kg. Acum, după 9 săptămâni, a pierdut 10 kg în total – mâncînd de asemenea carbohidraţi după ora 6 seara.
În primele 5 săptămâni din programul Bodyshape, Mihaela a slăbit 7 kg. Acum, după 9 săptămâni, a pierdut 10 kg în total – mâncînd de asemenea carbohidraţi după ora 6 seara.

Acestea nu sunt doar nişte „cazuri speciale”. Există mult mai multe poveşti de succes pe care le poţi vedea aici. Deci poţi să ai încredere în informaţiile pe care ţi le voi da în acest articol.

Gândeşte-te un moment cine ţi-a spus să nu mănânci carbohidraţi după ora 18.00. Un specialist? Dacă da, ţi-a arătat o dovadă că ideea lui funcţionează cu adevărat la clienţii lui?

Sau ai auzit de la un prieten sau dintr-un articol de revistă? Dacă da, ţi-au oferit vreo dovadă concretă sau ştiinţifică în acest sens?

E foarte posibil să nu deţină poveşti reale de succes şi dovezi ştiinţifice în sprijinul ideii că este „dăunător” să mănânci carbohidraţi după 6 seara. Îţi cer doar să citeşti articolul cu mintea deschisă. Când îţi vei schimba părerea despre carbohidraţii consumaţi seara, vei putea să te bucuri de mâncare, să ai o viaţă socială mai bună, şi nu te vei mai simţi vinovată că mănânci seara ca toţi ceilalţi.

În plus, probabil vei slăbi din ce în ce mai mult şi îţi vei recăpăta corpul!

Programeaza-te la o consultatie privata 1-la-1 cu unul din expertii in transformare de la Bodyshape si hai sa descoperim impreuna daca programele noastre de transformare ti se potrivesc. Click aici pentru a aplica – de abia asteptam sa te cunoastem

De ce este greşită teoria „Fără carbohidraţi seara”

Întâi, să discutăm motivele pentru care ţi s-a spus să nu mănânci carbohidraţi seara. Apoi vom discuta ştiinţific, şi îţi voi arăta că nu există absolut nici o legătură între carbohidraţii consumaţi seara şi kilogramele în plus. Sună bine? Atunci să începem…

Cei care îţi spun să nu mănânci carbohidraţi seara motivează astfel: “Carbohidraţii sunt principala sursă de energie a corpului nostru. Nu ai nevoie de energie noaptea când dormi. Deci carbohidraţii (energia) consumaţi când nu ai nevoie vor fi depozitaţi sub formă de grăsime.”

Orice „Expert în sănătate” despre care citeşti /Prietenul tău cel mai bun

Sunt de acord că carbohidraţii sunt principala sursă de energie a corpului. Corpul preferă să extragă energie din carbohidraţi, mai curând decât din grăsimi sau proteine.

Totuşi, metabolismul tău (cum consumi şi foloseşti energia) nu funcţionează după un program fix de „pornit/oprit”.

Nu e ca şi când în timpul somnului corpul nu mai consumă brusc nici un fel de energie (orice copil de 12 ani cu cunoştinţe uzuale de biochimie ştie asta – ceea ce mă face să mă îndoiesc de veridicitatea specialiştilor în „nutriţie şi sănătate” din prezent…)

De fapt, corpul creşte şi se vindecă cel mai mult în timpul somnului. Creşterea şi vindecarea necesită multă energie. Putem presupune că arzi la fel de multă energie, dacă nu mai multă, în timp ce dormi. De fapt, oamenii de ştiinţă consideră că în timpul somnului consumăm aproximativ 50-70 calorii pe oră.

Ţinând cont de aceste fapte elementare, fundamentate ştiinţific, e greu de crezut că organismul tău nu consumă carbohidraţi în timpul somnului.

Carbohidraţii îţi oferă mai multă energie?

Să privim din alt punct de vedere. Carbohidraţii consumaţi seara ne oferă un surplus de energie, asta nu înseamnă că ar trebui să te simţi plină de energie şi gata de antrenament?

Ce se întâmplă de fapt când mănânci o cină plină de carbohidraţi precum cartofi sau orez?

Dacă eşti construită la fel ca noi toţi, de obicei te ia somnul! În acest mod, corpul tău îţi spune ce are nevoie. Dacă o cină cu carbohidraţi după ora 6 seara ne-ar oferi într-adevăr un surplus de energie, corpul tău ţi-ar spune că vrea să sară şi să alerge.

Prin urmare, poţi fi sigură că nu vei acumula prea multă energie de la mâncarea de seară.

Este mai bine să mănânci carbohidraţi după antrenament?

Poate ai auzit şi că organismul tău consumă cei mai mulţi carbohidraţi după un antrenament.

E adevărat. Printr-un antrenament de simulare a metabolismului, rata de consum a carbohidraţilor creşte şi corpul tău caută carbohidraţi pe care să îi transforme în energie (pentru că extrage mai uşor energia din carbohidraţi decât din grăsimi sau proteine).

Dar ce se întâmplă dacă te antrenezi după ora 18.00? Înseamnă că nu vei mai arde carbohidraţi? Trebuie să eviţi carbohidraţii, chiar dacă ai nevoie de ei pentru a te recupera după antrenament?

Este normal ca majoritatea femeilor să fie derutate de contradicţii stupide de genul celor de mai sus.

Ce dovezi stiintifice există?

Deci bunul simţ ne spune că nu este nici o problemă să mâncăm carbohidraţi după 6 seara.

Există însă dovezi că glucidele consumate seara te ajută să slăbeşti mai repede?

Sigur că da.

Un studiu publicat în Jurnalul American de Nutriţie Clinică în 2007 a arătat că o cină cu carbohidraţi luată înainte de culcare i-a ajutat pe subiecţi să adoarmă mai repede (cum am spus deja). Şi mai important, au dormit mai bine ˗ ceea ce înseamnă recuperare şi reparare mai bune, şi mai multă energie a doua zi. (Sursa: http://ajcn.nutrition.org/content/85/2/426.full)

Un studiu mai recent din 2011 a arătat că persoanele care au mâncat carbohidraţi în a doua jumătate a zilei au pierdut mai multe kilograme, faţă de cei care nu au mâncat carbohidraţi seara. (Sursa: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21475137)

Deci, care sunt carbohidraţii buni pentru sănătate şi care ne ajută în lupta cu kilogramele?

Preferatele noastre sunt cartofii dulci, dovlecii, nucile, seminţele, orice fel de legume, fasolea, lintea, ovăzul, quinoa, meiul, hrişca, orezul sălbatic.

Concluzie:

Nu există nici un motiv să nu mai mănânci carbohidraţi seara, după ora 6, 7 sau orice altă oră. Este doar o absurditate promovată de media pentru a obţine rating şi o „poveste bună”. Nu există nici o bază ştiinţifică şi, cel mai important, rezultatele reale obţinute la Bodyshape Transformation Centre dovedesc contrarul.

Slăbeşti atunci când mănânci vitamine, minerale, şi surse sănătoase de carbohidraţi, proteine şi grăsimi.

Totodată, trebuie să îţi stimulezi corpul şi îţi intensifici metabolismul cu antrenamente de tip After-burn, care te tonifiază şi te modelează. Un tonus muscular crescut va consuma mai multă grăsime.

În cele din urmă, transformarea de durată se petrece atunci când identifici cauzele reale ale mâncatului emoţional şi elimini poftele.

Nu contează dacă mănânci carbohidraţi seara. Nu te îngrijora – nu îţi va afecta progresul. Este dovedit ştiinţific că din contră. Şi rezultatele clienţilor Bodyshape Transformation Center din Bucureşti nu mint.

Nu trebuie să te mai simţi vinovată. Îţi dau voie să mănânci carbohidraţi după 6 seara, şi chiar înainte de culcare!

Trebuie să îţi placă stilul tău de viaţă sănătos, ca să îl menţii pentru un timp îndelungat.

 

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

  • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
  • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
  • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
  • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
  • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.
Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.
Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!
Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni.

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce e mai de speriat decât fantomele

Se apropie Halloweenul și știi ce înseamnă asta: zahăr, zahăr, zahăr! Începând cu ultimele săptămâni din vară, magazinele au amenajat spații special destinate sărbătorilor cu

4 alimente care reduc colesterolul

Colesterolul are un rol esențial în organism, dar trebuie menținut în limitele normale pentru a proteja sănătatea cardiovasculară. Prin adoptarea unui stil de viață sănătos