5 erori frecvente de alimentaţie pe care le fac femeile

Acest articol nu este ceea ce pare a fi.

Majoritatea articolelor intitulate astfel vorbesc despre alimente „bune” sau „rele”. Acele articole promovează ceea ce este la modă în acel moment. Sau oferă reţete de deserturi raw vegane.

Însă acest articol este diferit. Deoarece îţi voi dezvălui problemele mai profunde care te fac să rămâi blocată, frustrată şi luptându-te cu greutatea ta.

Ai fost păcălită să îţi concentrezi atenţia asupra anumitor alimente sau să numeri caloriile. Dar problema constă, de fapt, în relaţia ta cu mâncarea în general. Acest articol te va ajuta să identifici relaţia ta cu mâncarea şi să te eliberezi de mâncatul emoţional care îţi sabotează pierderea în greutate.

Programeaza-te la o consultatie privata 1-la-1 cu unul din expertii in transformare de la Bodyshape si hai sa descoperim impreuna daca programele noastre de transformare ti se potrivesc. Click aici pentru a aplica – de abia asteptam sa te cunoastem

Greşeala #2: Nu eşti sinceră cu tine însăţi

Multe femei nu sunt sincere cu privire la adevărata problemă a modului lor de alimentaţie.

Întotdeauna este mai uşor să afli cel mai nou „secret al slăbirii”, decât să recunoşti cu sinceritate ADEVĂRATA cauză a problemei tale cu greutatea.

Poate te îngraşi din cauza celor câteva pahare de vin pe săptămână, a biscuiţilor pe care îi consumi zilnic sau a celor 5 căni de cafea pe zi? Sau din cauză că nu consumi suficiente fructe de slăbit magice aduse din Africa!

Cei mai mulţi oameni vor face tot posibilul ca să nu trebuiască să aleagă alimentele corecte.  Femeile pot să găsească tot felul de explicaţii şi variante, mai curând decât să accepte greşelile evidente din alimentaţia lor.

Ce e mai grav este că foarte multe femei cred cu adevărat că au un regin alimentar „sănătos”.

De-a lungul anilor, am întâlnit sute de femei care mi-au spus că dieta lor este „foarte sănătoasă”. Dar după ce au scris tot ceea ce mâncau într-o săptămână, povestea s-a schimbat…

Multe femei care cred că dieta lor este „bună” fac una din următoarele:

  • Nu mănâncă micul dejun (ci doar o cafea dimineaţa)
  • Ciugulesc dulciuri şi mai beau o cafea înainte de prânz şi între mese
  • Consumă mult mai multe băuturi calorice şi cu zahăr decât cred
  • Consumă multe „alimente sănătoase” care deseori conţin fructe uscate şi zahăr
  • Se răsfaţă cu o cină uriaşă şi un desert în fiecare seară

Acestea sunt câteva dintre greşelile tipice pe care femeile le fac, dar nu îşi dau seama, întrucât caută în altă parte „remediul secret” pentru slăbire.

Unele femei încearcă să „evite problema” consumând varianta „dietetică” a gustării preferate – cafea fără lapte, alimente cu conţinut redus de grăsime sau cola dietetică. Pe cine încearcă să păcălească? Acestea nu sunt înlocuitori pentru hrana adevărată – legume, carne slabă, peşte şi grăsimi sănătoase.

Ce alternativă ai:

Fii cu adevărat sinceră cu privire la obiceiurile tale alimentare, şi ţine un jurnal alimentar timp de o săptămână.

Fiecare client al programului nostru 6-Week Transformation Challenge ţine un jurnal alimentar. Este foarte util, pentru că devii brusc mult mai conştient de alegerile pe care le faci. În acelaşi timp, putem să analizăm împreună momentele când simţi nevoia să consumi anumite alimente şi de ce.

În plus, acest jurnal te responsabilizează să faci alegerile pe care le doreşti cu adevărat.

Greşeala #4: Te temi de grăsimi

Majoritatea femeilor preocupate de sănătate încă se tem să consume grăsimi – deşi s-a dovedit că grăsimile sănătoase cresc rata de slăbire şi îmbunătăţesc sănătatea.

Majoritatea femeilor nu realizează că grăsimile sănătoase şi Omega-3 – conţinute în peşte, carne slabă, ouă şi nuci – sunt indispensabile pentru multe funcţii feminine. În lipsa acestor grăsimi, femeile suferă dezechilibre hormonale, libido scăzut, metabolism scăzut şi piele uscată.

Ce alternativă ai:

Multe femei mănâncă mult prea puţine grăsimi sănătoase. Consumă mai multe ouă, peşte, avocado, nuci şi seminţe.

Vei avea mai multă energie, te vei regla hormonal şi vei arde mai multe calorii.

Membrii Bodyshape slabesc intre 5-10 kg in doar 6 saptamani
Membrii Bodyshape slabesc intre 5-10 kg in doar 6 saptamani

Ţii minte că am vorbit despre modalităţile în care femeile încearcă să evite să îşi recunoască proastele obiceiuri alimentare?

Multe femei vor încerca din răsputeri să găsească dieta perfectă, astfel încât să nu fie nevoite să facă mişcare. Aceste femei nu îşi dau seama că ar pierde mai multe kilograme dacă ar urma un program bun de exerciţii. Poţi slăbi doar prin regim alimentar, însă rezultatele vor fi mult mai bune dacă adaugi şi puţină mişcare.

La un moment dat, va trebui să începi să faci mişcare, dacă îţi doreşti un corp tonifiat, frumos sculptat. Alimentaţia sănătoasă poate arde grăsimile, dar nu îţi sculptează corpul şi nu îl tonifică.

Numai exerciţiile fizice fac asta.

Ce alternativă ai:

De ce să ţii regim toată viaţa?

Vei obţine corpul pe care îl meriţi urmând un program de exerciţii verificat şi un plan alimentar sănătos adecvat stilului tău de viaţă. Dacă te-ai săturat de regimuri şi vrei să duci o viaţă normală, atunci începe un program de exerciţii care să îţi accelereze metabolismul.

Nu înseamnă că vei putea mânca nesănătos doar pentru că faci mişcare! Trebuie să consumi alimente sănătoase pentru a-ţi reface corpul şi stimula metabolismul. Trebuie să poţi să îţi accelerezi metabolismul când faci mişcare.

Obţii toate acestea printr-un antrenament care îţi solicită întregul corp, în fiecare şedinţă, şi îţi creşte treptat nivelul de rezistenţă, astfel încât corpul tău se va schimba. Cel mai rapid şi mai bun mod de a obţine asta este într-un program în care beneficiezi de îndrumare profesională şi te antrenezi alături de alte persoane asemenea ţie.

Daca aceste sfaturi ti s-au parut utile si vrei sa afli mai multe despre cum sa faci o transformare reala, atunci…

 

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

  • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
  • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
  • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
  • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
  • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.
Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.
Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!
Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni.

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul