3 paşi simpli pentru a scăpa de kilogramele acumulate în concediu

 

“Aştept să treacă vacanţa, iar din septembrie mă apuc de un regim de slăbit…”

Ne spunem asta în fiecare an.

Ne propunem să începem după Anul Nou, după Paşte, după concediu. Şi totuşi, nu o facem. Sau cel puţin nu pentru mult timp.

Ne ambiţionăm puţin şi ţinem o dietă-minune rapidă, iar după ce o întrerupem, ne întoarcem înapoi de unde am plecat.

Adică înapoi la kilograme în plus, grăsime încăpăţânată în zonele problemă (fund, coapse, abdomen) şi un stil de viaţă sedentar.

Ne piere total motivaţia. Ne simţim vinovaţi. Şi încrederea în noi înşine scade considerabil.

După un şir lung de încercare – eşec – încercare – eşec, ajungem să avem îndoieli că mai putem reuşi vreodată.

Doar ne-am făcut abonamente la săli de fitness la care nu ne-am dus decât de 2 ori într-un an…

Am ţinut şi diete stricte, care însă nu ne-au făcut plăcere şi de abia aşteptam să se termine…

Ce altceva mai putem să facem? Doar am încercat tot ce depindea de noi.119820887

În această etapă, multe persoane ajung să se resemneze.

Şi pe bună dreptate se întreabă: oare aşa o să arăt toată viaţa?

“Mai am vreo speranţă să arăt bine?”

 

Uitându-ne în oglindă la imaginea propriului corp, pare greu de crezut că mai putem avea vreodată un abdomen plat, fund ferm şi coapse tonifiate. Pare că e cale lungă…

Pentru a ajunge la corpul pe care ni-l dorim, ne gândim că trebuie să muncim mult, să ne ambiţionăm, să depunem efort, să ne abţinem de la ce ne face plăcere.

Şi parcă nu suntem pregătiţi.
“Viaţa mai trebuie şi trăită, nu? Măcar să mă bucur de mâncat – e una din puţinele mele plăceri”

 

Mâncarea ajunge să devină sursa fericirii pentru mulţi dintre noi.

Iar în momentul în care căutăm fericirea în surse exterioare nouă, nu vom putea fi niciodată fericiţi.

Pentru că adevărata fericire izvorăşte din interior. În momentul în care ajungi să îţi iubeşti corpul aşa cum e, să te bucuri de viaţă şi de toate lucrurile care te înconjoară, restul vine de la sine.

Nu vei mai simţi nevoia să mănânci ceva dulce ca să te simţi bine. Ci vei fi bine tu cu tine.

 

Aşadar e foarte important să înţelegem că luatul în greutate nu este altceva decât un simptom. E pur şi simplu un semnal de alarmă emis de corpul nostru, care încearcă să ne transmită ceva.

Prin modificarea aspectului fizic, corpul ne îndeamnă să căutăm în profunzime sursa îngrăşării – să mergem direct la cauză.

weight-loss-struggle

Adevărata cauză a îngrăşării este la un anumit nivel, lipsa de fericire pe care încercăm să o suplinim prin mâncare.

De aceea, primul pas este să conştientizezi că există o problemă mai profundă care te sâcâie şi să o recunoşti cinstit şi onest.

PASUL #1: Recunoaşte-ţi problema

Poate că te frământă că eşti într-o relaţie care scârţâie, ai un job care nu te împlineşte, viaţa de familie stresantă şi solicitantă sau pur şi simplu eşti o persoană foarte neîncrezătoare care simte că nu e suficient de bună indiferent ce ar face.

În orice situaţie te regăseşti, mâncatul ne este cel mai la îndemână în încercarea noastră de a ne găsi împlinirea. Apelăm la mâncat să ne luăm gândul de la lucrul care ne frământă.

Până la urmă, frigiderul e aproape…

Şi ne îmbătăm cu iluzia că o ciocolată ne va face mai fericiţi. Măcar temporar.

Azi aşa, mâine aşa – fără să ne dăm seama, devine ceva ce facem pe autopilot. Şi uităm de cauza reală a problemei.

3

 

Problema nu e mâncatul de dulce în sine. Pentru că nu este un capăt de ţară dacă o dată pe săptămână mâncăm o îngheţată în oraş.

Problema este când acest ciugulit vinovat este un obicei pe care-l repetăm zilnic şi pe care am ajuns să nu îl mai putem controla.

Devine o problemă în momentul în care mâncarea a ajuns să te controleze pe tine, şi nu invers.

Pentru că ajungi să-ţi pierzi controlul asupra propriului corp. Şi cazi pradă tentaţiilor – fără să mai ai tu niciun cuvânt de spus. Oricât ţi-ai dori să te abţii, îţi este imposibil.

Iar astfel îţi pierzi puterea şi te pierzi pe tine.

 

De aceea e esenţial să realizezi de unde îţi vin poftele necontrolate. Oferă-ţi 5 minute tu cu tine şi întreabă-ţi corpul: “Care este cauza reală a poftelor mele necontrolate? Ce încerc să rezolv sau să obţin prin mâncatul în exces?”

 

Ascultă. Vei primi cu siguranţă răspunsul. Conştientizarea cauzei este primul şi cel mai important pas – de acolo vei începe să-ţi recapeţi puterea înapoi.

Ia-ţi responsabilitatea – stă numai în puterea ta să faci o schimbare.

După ce ai conştientizat sursa poftelor tale, pasul următor este:

 

PASUL #2 Primeşte ajutor

Multe persoane consideră că se descurcă de unele singure, că nu au nevoie de nimeni să le arate calea.

E nevoie să înlocuim această atitudine de superioritate şi aroganţă cu o atitudine de smerenie. Până la urmă, mulţi oameni au tot încercat pe cont propriu, însă fără rezultate şi au experimentat eşec după eşec.

Eşecurile repetate nu fac decât să ne diminueze şi mai mult încrederea în noi înşine.

Aşa că e natural şi firesc să ne închidem în noi înşine şi să fim reticenţi sau sceptici să mai primim ajutor.

 

“Dacă încerc şi de data asta să slăbesc şi eşuez, la fel ca în trecut?

“Dacă eşuez, ce voi crede EU despre mine? Ce vor crede CEILALŢI despre mine?”

feet on a bathroom scale - isolated

 

E o teamă perfect normală pe care o aud frecvent de la persoane care au încercat totul în trecut, de la antrenori personali, la diete şi ceaiuri de slăbit.

Important e să conştientizăm că rateurile sunt parte din proces. Acceptă-le. Problema cu care te confrunţi e temporară.

 

Ca şi atunci când suntem copii şi învăţăm să mergem pentru prima dată. Încercăm, eşuăm. Ne mai împiedicăm. Încercăm din nou. Iarăşi ne pierdem echilibrul. Ne ridicăm, ne scuturăm de praf şi mergem mai departe.

Rateurile sunt parte din proces. E important să îţi priveşti problema ca pe ceva temporar.

 

Ce facem când suntem copii? Renunţăm să mai mergem vreodată, de frica că vom eşua? Nu. Pur şi simplu plângem puţin, apoi ne luăm inima în dinţi şi încercam din nou.

Iar în cele din urmă învăţăm să facem primul pas. Apoi pe al doilea. Şi tot aşa, până când ajungem să alergăm prin iarbă şi să ţopăim de bucurie că am reuşit.

 

Tot la fel poţi să priveşti şi procesul de slăbit. Doar pentru că ai eşuat în trecut, nu înseamnă că nu vei mai reuşi vreodată.
Eşecul în esenţă NU există – decât pentru cei care se dau bătuţi. În momentul în care ai renunţat, înseamnă că ţi-ai acceptat înfrângerea.

 

Însă câtă vreme arăţi perseverenţă şi determinare să-ţi atingi obiectivele, eşecul e doar feedback. Un feedback care îţi spune că e nevoie să continui. Şi să-ţi schimbi abordarea.

E foarte clar că abordarea pe care ai mers până acum nu a funcţionat. Aşadar – e nevoie doar să încerci altă cale, care va da rezultate pentru tine.

Deschide-te să primeşti ajutor şi vei găsi o modalitate de a slăbi care va funcţiona pentru tine.

PASUL #3: Ai încredere în proces

Nu există scurtături pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

Mulţi oameni încă aşteaptă o baghetă magică care să le transforme corpul ca prin minune (a se traduce prin: vor rezultate, însă nu sunt dispuşi să facă nimic pentru a le obţine).

Rezultatele nu se întâmplă peste noapte.

E un proces şi ai nevoie de răbdare şi încredere.

apps-for-fitness-and-health

 

Alimentaţia sănătoasă şi mişcarea sunt singurele metode prin care poţi scăpa de bagajul de kilograme în exces. Nu există alte reţete sau pilule minune.

Acesta e procesul care funcţionează: urmezi un plan alimentar sănătos şi mergi la antrenamente care să-ţi accelereze metabolismul, iar în schimb vei obţine rezultatele dorite.

Dacă în trecut nu ai obţinut rezultate sau ţi-ai pierdut repede motivaţia, înseamnă doar că e necesar să schimbi abordarea. Poate că nu ai găsit până acum acel loc unde să faci mişcare de plăcere. Sau poate nu ai descoperit cum să combini alimentele şi ce să mănânci mai exact pentru a topi grăsimea nedorită.

De aceea, e important să urmezi un sistem care funcţionează, precum  Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape – care a topit peste 3,000 de kg de grăsime şi 20,000 de cm de pe corpurile bucureştenilor.

 

Cum funcţionează Programul de Transformare de 6 săptămâni?

Primul lucru pe care ţi-l oferim este un plan alimentar gustos şi uşor de ţinut, care să te ajute să arzi grăsimea din zonele încăpăţânatei precum fund, coapse, abdomen.

La Bodyshape, ai acces şi la o multitudine de reţete sănătoase şi delicioase, astfel încât să nu rămâi niciodată în ‘pană’ de idei şi să ştii ce să găteşti. Nu va fi nevoie să te înfometezi sau să numeri calorii, vor fi doar alegeri sănătoase foarte uşor de urmat.

Primeşti acces şi la un seminar de nutriţie unde afli cum să-ţi concepi o masă ideală, cum să combini alimentele şi cum să le pregăteşti pentru maxim de rezultate – fără să fie nevoie să urmezi o dietă strictă.

 

Al doilea pilon esenţial al programului de transformare constă în accesul la antrenamentele de grup, care te vor energiza şi îţi vor da boost-ul de care metabolismul tău are nevoie.

De 3 ori pe săptămână, vii la centrul nostru din Aviaţiei într-o atmosferă plină de distracţie şi energie pozitivă, astfel încât să te îndrăgosteşti de mişcare – chiar dacă nu ai mai făcut sport de mult timp.

Antrenamentele de la Bodyshape sunt personalizate şi în permanenţă sunt multipli antrenori la fiecare grupă, care să te ghideze şi să te sprijine dacă este prea greu sau prea uşor pentru tine. Programul e ideal chiar şi pentru începători, întrucât exerciţiile se adaptează în funcţie de condiţia fizică a fiecărui participant.

Aceste antrenamente de grup sunt cea mai eficientă cale pentru a-ţi transforma corpul, iar studiile arată că ard de 9 x mai multă grăsime decât orice alt antrenament obişnuit.

 

Există o ştiinţă în spatele formulei de transformare marca Bodyshape.

Secretul din spatele topirii de grăsime pe care membrii noştri o experimentează se datorează efectului “After Burn” pe care antrenamentele noastre îl produc.

“After Burn” este o stimulare a metabolismului care durează până la 38 de ore după un antrenament bun (DA, asta înseamnă că vei arde grăsime şi în timp ce dormi).

Dar nu toate antrenamentele de pe piaţa sunt concepute la fel.

De fapt, majoritatea antrenamentelor pe care le faci la o sală de fitness obişnuită sau o clasă de aerobic te ajută mult prea puţin pentru a arde grăsime.

Majoritatea antrenamentelor obişnuite sunt bazate pe vechiul mit al aerobicului.

Te muţi de la un apărat la altul, alergi pe banda de alergat sau te duci la o clasă de spinning. Aceasta este metoda “veche” de a te antrena. Este plictisitor şi poţi irosi luni în şir în care faci efort, dar fără niciun fel de schimbări vizibile.

Noi facem lucrurile foarte diferit aici la Bodyshape Transformation Centre, de aceea vei experimenta rezultate mult mai rapide cu acest tip de antrenamente.

8 Tips How to Start a Healthy Lifestyle

 

Al treilea pilon pentru o transformare de succes constă în coaching-ul pe partea de motivaţie şi mindset. Este în zadar să ai cel mai bun plan de nutriţie şi antrenamente dacă nu ai şi sprijinul să îl duci la final şi să-l implementezi cu succes.

Noi îţi oferim toată responsabilizarea de care ai nevoie. Te cântărim, măsurăm şi îţi monitorizăm progresul – astfel încât să ştim în permanenţă unde te afli.

În cazul în care întâmpini absolut orice de fel de provocări sau obstacole, experţii noştri în transformare îţi stau la dispoziţie să le dobori. În plus, ai acces şi la un seminar despre mâncatul emoţional astfel încât să scapi de pofta psihologică de dulce şi de ciugulitul între mese.

 

Primeşti de asemenea acces la un grup de sprijin pe Facebook unde vei putea să adresezi orice fel de întrebări comunităţii de Bodyshapers, puteţi împărtăşi reţete şi puteţi să vă lansaţi diverse provocări pentru a vă responsabiliza reciproc.

Tot acolo vei fi mereu informat de evenimente speciale şi ieşiri cu grupa, precum seri de karaoke, picnickuri cu bucate sănătoase sau petreceri cu dans. Toate acestea te vor ajuta să-ţi faci noi prieteni interesaţi de un stil de viaţă sănătos, să socializezi cu oameni care au obiective similare ca şi tine şi care îţi vor menţine motivaţia vie.

Alături de noii tăi prieteni pe care îi întâlneşti la Bodyshape, vei veni cu drag la antrenamente şi vei vedea cât este de uşor să te ţii de un stil de viaţă sănătos.

Iată ce ai de făcut în continuare

Te invit să aplici la program şi unul din experţii noştri în transformare îşi va dedica 15 minute pentru a discuta personal cu tine.

Iată cum funcţionează procesul:

În primul rând, e nevoie să completezi un formular de aplicaţie. Nu-ţi face griji, e simplu şi non-intrusiv. Rolul său este pur şi simplu de a ne face o idee despre tine, ce provocări ai întâmpinat în procesul de slăbire, ce obiective ţi-ai setat şi aşa mai departe.

Apoi – pasul următor este să te programezi la un interviu 1-la-1 cu unul din experţii noştri în transformare. Alegi ziua şi ora cea mai potrivită pentru a ne face o vizită la centrul nostru de transformare din cartierul Aviaţiei.

schimbare-obiceiuri-alimentare

Rolul interviului este să ne dăm seama dacă eşti genul de persoană pe care o putem ajuta şi cu care ne-am dori să lucrăm. Noi dedicăm timp şi energie pentru a te ajuta să obţii o transformare, de aceea trebuie să ne asigurăm că eşti un candidat care merită unul din locurile noastre limitate.

Interviul durează aproximativ 15 minute şi stăm de vorbă pe baza aplicaţiei tale. Îţi evaluam nivelul de angajament şi seriozitate de a te implica în program 100% şi a face o schimbare. Discutăm în detaliu despre obiectivele tale şi unde ţi-ai propus să ajungi ca nivel de fitness, energie şi sănătate.

IMPORTANT – TIMPUL e un factor

Această oportunitate este extrem de limitată datorită timpului pe care îl dedicăm pentru a-ţi oferi rezultate.

În plus grupele noastre de antrenament sunt limitate la doar 25 de locuri fiecare.
Iar 80% din aceste locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne este fizic imposibil să lucrăm cu toţi cei care ne solicită sprijinul.

De altfel, după ce umplem locurile în grupele de antrenament, închidem uşile pentru program – ceea ce înseamnă că poţi rata şansa de a începe cu următoarea serie.

Dacă simţi că Programul de Transformare “Slăbeşte 6kg în 6 săptămâni” ţi s-ar putea potrivi, click aici pentru a aplica şi hai să stăm de vorbă >> www.bodyshapetransformation.com/program-transformare

Cu drag pentru transformarea ta,

Irina Alionte

P.S. Mult succes şi suntem nerăbdători să te îndrumăm către un nou corp, mai multă încredere în tine şi mai multă fericire!

Aplică chiar acum pentru o transformare apăsând butonul de mai jos:

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

 

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul