Cum te motivezi să faci o schimbare în viaţa ta?

Acest articol este pentru tine dacă:

Vrei să te simţi mai bine, să fii o persoană mai sănătoasă sau poate chiar să ai câteva kilograme în minus.
Îţi doreşti poate să încapi în vechii blugi de acum câţiva ani când problema kilogramelor în plus nici nu exista.
Îţi doreşti să ai mai multă încredere în tine şi mult mai multă energie.

Visezi că într-o o zi apropiată, oricât de copilăresc ar părea – să postezi o poză din vacanţă în care arăţi şi te simţi extraordinar.
Poate că te-ai gândit la acest lucru încă de când ai început să îţi plănuieşti concediul.

La Bodyshape Transformation Centre lucrăm cu sute de oameni care s-au confruntat cu aceleaşi provocări ca şi tine şi care în timp s-au transformat în adevărate exemple pentru toţi care îşi doresc să facă o transformare. Ei sunt poveştile noastre de succes.
Şi ei poate că au venit la Bodyshape cu aceleaşi frici, îndoieli sau probleme de sănătate care îţi dau şi ţie multe bătăi de cap.
Însă ei şi-au atins obiectivele: au slăbit, s-au tonifiat şi au învăţat să aibă grijă de propria sănătate.
Aşadar, ne-am gândit să îi întrebăm chiar pe ei: Cum au reuşit să se motiveze să obţină aceste rezultate?
Mai jos poţi citi câteva dintre răspunsurile bodyshaperilor noştri.

DE MULTE ORI AVEM SENZAŢIA CĂ NICIODATĂ NU ESTE MOMENTUL POTRIVIT PENTRU A ÎNCEPE O SCHIMBARE

Maria te sfătuieşte:

“Nu te gândi de 2 ori, doar schimbă ceva! Dacă simţi că este timpul să faci ceva pentru tine şi tu totuşi te poziţionezi în faţa unei bariere însă nu eşti sigur cu ce să începi – sari peste barieră şi dă tot ce poţi mai bun din tine pentru a obţine rezultate MAXIME.”
Momentul cel mai potrivit pentru a face ceva pentru tine este chiar acum. Nu de Luni, nu peste 1 an, nu după Crăciun. Ci chiar acum.

Cu cât amâni mai mult, cu atât îţi pierzi din motivaţia şi entuziasmul iniţial de a face o schimbare. Iar în timp, dacă tot amâni momentul de a începe, încrederea că poţi reuşi scade considerabil.

Ce facem dacă nu avem timp să facem exerciţii?

fam-croitoru-2Marius şi Cristina Croitoru ne mărturisesc: “Am întâlnit oameni care m-au întrebat cum am reușit. Mâncat sănătos și sport. Simplu! Că nu avem timp, nu este o scuză. Toți cei care am venit aici la Boyshape am învățat că timpul nostru îl putem împărți așa cum vrem noi, că trebuie să facem mai mult pentru noi până nu este prea târziu. Un mod de viață sănătos, să fim convinși că ceea ce facem este bine și să facem cu entuziasm, cu motivație, asta am învățat.”

E important să te pui pe tine pe primul loc. Majoritatea oamenilor cu care lucrăm au un job solicitant, familie şi multe responsabilităţi, însă reuşesc să îşi facă timp pentru ei înşişi şi sănătatea lor.

E întotdeauna o alegere şi tine doar de priorităţile tale. Atunci când decizi că tu eşti cea mai importantă persoană din viaţa ta, mişcarea şi un stil de viaţa sănătos devin un obicei de care îţi face plăcere să te ţii.

 

Stefano spune: “Am ascultat sfatul coachilor încă de la început. Am urmat cura de detox şi am renunţat la orice îmi putea face rău. Nu a fost uşor iar rezultatele au început să apară încă din prima săptămână. Pot spune, că mi-au întrecut aşteptările. Am slăbit 4,3 kilograme doar în 7 zile.”

 

O altă doză de inspiraţie vine de la Ştefania Tebesoi care ne spune: “Încă din prima săptămână la Bodyshspe mi-am dat seama că de fapt nu numai asta căutăm, adică să slăbesc. Căutăm pe cineva care să mă îndrume ce exerciţii să fac, căutam pe cineva care să mă înveţe ce să mănânc, căutam prieteni. Aici am găsit ce căutam, fără ca eu să îmi dau seama ce vroiam de fapt. Tot timpul am avut un program destul de încărcat, cu greu reuşeam să merg la altă sală. Sunt convinsă că nu acesta era motivul… căutam pretexte. Din februarie de când sunt la Bodyshape, am timp să merg de 3 ori pe săptămână, am timp să gătesc. Nici nu îmi imaginam că pot face asta. Nu există un secret pentru că acum am timp.”

 

 

Elena Ariton se confesează: “Există un moment în viaţa fiecăruia în care se produce un “click”, moment în care realizezi că nu eşti cea mai bună variantă ta. Dar asta nu se întâmplă decât sub influenţa altor factori: când cineva sau ceva te opreşte în loc şi-ţi spune. Uită-te un pic şi în interiorul tău. Eşti ceea ce-ţi doreşti? Venirea mea la Bodyshape a însemnat ordine în viaţa mea şi mai presus de toate, am înţeles cât de important este să mă preocup de mine şi de propria-mi sănătate. Făcând o paralelă între Elena de atunci şi Elena din prezent, diferenţa enormă: sunt mult mai energică, mai dedicată mie şi nevoilor mele, am un alt tonus şi văd lucrurile diferit. Mi-am îmbunătăţit stilul de viaţă şi nu în ultimul rând, mi-am recăpătat aspectul fizic la care nu mai speram vreodată.”

 

Chisavu Adrian te sfătuieşte: “Problema timpului liber este una dintre cele mai importante ale fiecărui om însă este necesar să dăm dovadă de un pic de “egoism” şi să conştientizăm că NOI suntem cea mai importantă persoană din viaţa noastră, să acordăm timp pentru nevoile noastre.
Când nu se întâmplă acest lucru înseamnă că nu-ţi trăieşti viaţa. Animat de această dorinţă am decis să-mi acord timpul necesar mie, sănătăţii mele.
Mişcarea şi alimentaţia sănătoasă sunt prioritare în programul meu zilnic. În timp, căpătând aceasta rutină am constatat că starea de bine dobândită îmi dă şi alte satisfacţii.”

DESPRE BODYHSAPE: ANTRENAMENTE, MOTIVAŢIE, DISTRACŢIE ŞI REZULTATE

Mulţi dintre membrii Bodyshape sunt foarte încântaţi de faptul că antrenamentele noastre îi disciplinează, îi ajută să aibă un program bine stabilit şi îi motivează să se ţină de el. Atmosfera antrenamentelor este una jucăuşă, distractivă şi relaxantă în acelaşi timp.
La Bodyshape promovăm un stil de viaţa sănătos. Dietele nu îşi au locul. Aici îmbinam nutriţia, sportul şi dezvoltarea personală. Scopul nostru nu este obţinem rezultate pe termen scurt ci să îi ajutăm pe membrii noştri să implementeze un stil de viaţa sănătos.
Motivaţia nu va putea fi niciodată impusă însă poţi ajuta oamenii să îşi dorească cu adevărat să facă acea schimbare.
Iar rezultatele sunt vizibile. Zilnic vedem exemple în care bodyshaperii noştri se susţin reciproc, se încurajează, învaţă împreună, se dezvoltă şi devin cea mai bună versiune a lor.

 

  • EXEMPLE LA TOT PASUL

La Bodyshape fiecare nou membru este încurajat să renunţe la orice sentiment de îndoială sau nesiguranţă. Replici precum “Eu nu aş putea face asta niciodată” sunt abandonate definitiv. Poveştile de succes ale celorlalţi membri devin sursa de inspiraţie pentru propriile transformări ale nou-veniţilor.

  • AICI ÎNVEŢI CÂT DE IMPORTANT ESTE SĂ EXPERIMENTEZI ŞI SĂ ÎNCERCI SĂ ÎŢI DEPĂŞEŞTI LIMITELE

Fiecare rezultat începe cu decizia de a încerca. Apoi, secretul stă în constanţa cu care urmăreşti să obţii rezultate.
Dacă şi tu îţi doreşti să faci o transformare însă nu ştii care sunt paşii corecţi pe care trebuie să îi urmezi, atunci nu eşti singur.

 

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

  • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
  • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
  • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
  • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
  • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.
Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.
Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!

Aplică chiar acum pentru o transformare apăsând butonul de mai jos:

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul