Pe tine ce te motivează?

Știai că, potrivit studiilor de la Universitatea din Georgia, aproape 50% din cei care încep un program de antrenamente renunță la mișcare în primele 6 luni?

Probabil că te întrebi și tu de ce există un număr atât de mare de oameni care își pierd voința în mai puțin de jumătate de an.

Este, oare, programul de fitness nepotrivit și prin urmare, decid să-l abandoneze?

Explicația este simplă: toate aceste persoane se confruntă, de fapt, cu o lipsă a motivației.

Cei care renunță ușor nu își doresc cu adevărat un stil de viață sănătos. Este un mecanism psihologic simplu care atestă că atunci când îți dorești ceva din tot sufletul, vei face tot ce-ți stă în putință să-l obții.

Visezi și tu la un stil de viață sănătos?

Ți-ai propus să te reapuci de mișcare?

Atunci te provoc să descoperi măcar un lucru care te motivează pentru a include cu succes, în rutina ta zilnică, un program de antrenamente.

Cum te motivezi? Te îndemn să citești în continuare articolul pentru a afla. 🙂

Obișnuiesc să le povestesc celor care vin la Bodyshape de istorisirea lui Mike Fohner, antrenor în alergare pe teren variat, despre unul din studenții săi:

Anul trecut, unul dintre cei mai tineri alergători de-ai mei, se mulțumea dacă termina un program de mers pe un traseu cu deal și evita orice efort fizic extra care ar fi putut să o extenueze. Am încercat diverse tactici de motivare… dar nimic nu funcționa. Nici măcar clubul de alergători pe care-l înființasem nu a reușit să o facă să iasă din zona ei de confort.

Până când, într-o zi, a reușit să scoată cei mai buni timpi de alergare, iar eu m-am uitat cu multă uimire la părinții ei. Cu un zâmbet mare pe buze, exclamau că îi datorează fetei lor 10 dolari pentru că de data aceasta renunțase la mers și începuse să alerge.

Prin urmare, am învățat din această experiență că uneori motivația poate să fie de natură financiară.

Uneori , exact ca în cazul de mai sus, banii reprezintă un factor motivațional puternic care te pot scoate și pe tine din zona de confort.

Mi-am amintit și de povestea lui Bryan Reece, care a descoperit un alt tip de motivație.

Imediat după ce doctorii i-au spus că în câteva minute urmează să aibă un infarct, el a decis să lupte pentru sănătatea lui. Deși nu mai intrase într-o sală de fitness de 30 de ani, s-a ambiționat să includă mișcarea în rutina lui zilnică și în câteva luni a reușit să fie unul dintre finaliștii competiței de atletism Arizona Ironman. Chiar îți recomand să-i citești cartea, You Are an Ironman: How Six Weekend Warriors Chased Their Dream of Finishing the World’s Toughest Triathlon, scrisă de Jacques Steinberg.

Sper că aceste două exemple te îndeamnă să reflectezi.

Nu trebuie să faci parte și tu din acei 50% de oameni care nu-și îndeplinesc obiectivele.

Poți  să te dedici obiectivului și să-l atingi. Ai nevoie doar de un factor motivațional puternic.

Poate este chiar unul dintre următoarele patru:

#1: Sănătatea

Un program constant de exerciții și o alimentație corectă sunt cele două lucruri care îți vor oferi atât sănătatea minții, cât și pe cea a corpului tău.

O să observi că un stil de viață sănătos va fi benefic pentru inima ta și îți vei reduce considerabil riscurile de a dezvolta diverse boli precum cancerul, diabetul, depresia și îmbătrânirea timpurie.

Crede-mă că poți îmbătrâni frumos, dar cheia este un stil de viață sănătos.

#2: Corpul atrăgător la care visezi

Aspectul fizic nu reprezintă un punct vital de raportare la ceilalți din jurul nostru, dar din experiența mea, am învățat că pentru mulți dintre noi contează cum arătăm.

O persoană puternică și sănătoasă este atractivă. Arată bine.

Dar nu e vorba numai de frumusețea trupului, ci și de încrederea și energia pe care le capeți în urma antrenamentelor.

#3: Lipsa stresului

Vorbesc serios. Știu că poate îți sună clișeic, dar este adevărat.

Exercițiile chiar contribuie la apariția unor schimbări fizice ale creierului tău, în timp ce sistemul nervos este mai relaxat și îți transmite o stare de liniște.

De fapt, o să descoperi că mișcarea provoacă dependență. 🙂

#4: Trup și minte puternică

Poate că nu ai făcut niciodată exerciții pentru a-ți întări masa musculară, așa că nici nu poți să-ți închipui o transformare totală după doar câteva săptămâni.

Cu cât vei introduce mai multe exerciții de rezistență în programul tău, cu atât vei descoperi mai repede că te autodepășești.

Poți avea un corp puternic care să te sprijine mulți ani de acum înainte.

Fă pași mici, stabilește obiective multe pe care să le poți atinge.

Te asigur că rezultatele te vor motiva și mai mult. 🙂

Află ce anume te motivează pe tine să nu renunți la mișcare și să nu te mai gândești la poftele de dulce.

Gândește-te că sănătatea ta este în joc.

Îndrăznește să faci schimbarea pe care ți-o dorești.

Dacă ai nevoie de ajutor și vrei să afli mai multe despre cum poți face o transformare reală, întreaga echipă Bodyshape îți este la dispoziție. Te invit să te programezi la o consultație privată și gratuită cu unul din experții noștri în transformare corporală.

Te vom ajuta să vezi care este pasul următor pe care trebuie să-l faci pentru a-ți atinge obiectivele.

Nu uita să-ți amintești zilnic că poți reuși. Găsește acel factor motivațional și…

Stay fit, don’t quit! 🙂

 

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

  • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
  • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
  • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
  • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
  • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.
Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.
Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!

Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul