Cum slăbești ușor și rapid după o vară de excese…E vară și asta înseamnă multe excese.

Nopți albe cu prietenii, bere rece la malul mării, înghețată din comerț și câte o masă rătăcită în decursul zilei.

Ei bine, toate acestea nu fac decât să ne suprasolicite ficatul.

Corpul începe să ne dea semnale că e obosit, parcă ne dispare energia și mai luăm cu noi că suvenir din vacanță și câțiva colacei de grăsime. (eu una când mă întorc dintr-o vacanță cu prietenii sunt uneori mai obosită decât am plecat!)

Ce-i de făcut?

În acest articol îți dezvălui 3 lucruri care pe mine una mă ajută foarte mult să mă re-energizez și să fac din sănătatea mea o prioritate, în special după ce am făcut unele excese.

 

1. Reamintește-ți să iei lucrurile mai ușor.

Stresul și oboseala acumulată după o vară de excese nu fac decât să ne slăbească sistemul imunitar și să ne îngreuneze procesul de slabit… (lipsa somnului chiar îngrașă – conform unor studii!)

Dacă ești o fire ambițioasă, știu că este greu să apeși butonul de Pauză uneori.

Știu cum e, uneori e nevoie să îmi reamintesc și eu de acest sfat.

Pentru că de multe ori avem tendința să vrem să manageriem multe lucruri deodată, uitând că avem timp și energie limitate.

Însă în procesul de a face lucruri, de a evolua în carieră, de a avea grijă de ceilalți – ne pierdem uneori pe noi înșine.

De aceea, e important să reușești să te deconectezi total – și nu doar în vacanță, ci în fiecare zi să petreci timp doar ‘tu cu tine’.

Un timp pus deoparte, numai al tău, în care să faci un pas în spate și să respiri.

Chiar dacă asta înseamnă să-ți aloci doar 5 minute dimineața, pentru întâlnirea cu ține, în timp ce bei puțină apa plată cu lămâie și te bucuri de soarele de afară.

Fără telefon, fără televizor, fără Facebook, fără excese.

Focusul – măcar în acele 5 minute-să fie exclusiv pe ține.

Observă-ți propria respirație. Observă-ți corpul: cum se simte în acea dimineață? Ce intenție ai pentru ziua care urmează? Ce vrei să creezi, ce-ți dorești să experimentezi?
Sau….

acest ritual de reconectare cu ține poate însemna o baie relaxantă cu spumă și uleiuri esențiale, pe care ți-o oferi seara, înainte de culcare.

E o clipă de răsfăț binemeritată. Te poți gândi la toate momentele frumoase din acea zi, te reconectezi la propriul corp și te bucuri de tine, de fiecare centimetru al pielii tale.

Corpul tău merită sărbătorit.

Young woman meditating with open arms standing in fresh spring g

De multe ori îl neglijăm, îl abuzam cu excese de tot felul, îl respingem, îl considerăm neatrăgător, îl îndesam cu prea multă mâncare, sau uităm de el și îi oferim prea puțină mancare…

… și el nu se poate împotrivi.

Corpul pe care îl avem este un dar – pe care îl tratam ca și cum ni se cuvine.

Până într-o zi, când “rugineste”, da semne de boală, de extenuare și decide să nu mai coopereze-abia atunci realizăm cât de mult am greșit față de el.

Corpul e un cadou divin care ți-a fost dat cu împrumut, să ai grijă de el tot restul vieții.

E nevoie să începem să mulțumim propriului corp, pentru că ne susține în fiecare zi, pentru că ne ține încă în viață, pentru că ne ajută în continuare să împlinim lucrurile pe care le avem de făcut.

E timpul să ceri corpului tău iertare pentru tot abuzul la care l-ai supus, de-a lungul vieții tale de până acum.

Cere-i iertare sincer, onest și din inimă – ca și cum ai vorbi cu o persoană.

Nu vreau să te învinovățești, pentru că nu mai poți schimbă trecutul.

E important însă să-ți iei responsabilitatea pentru cum ai procedat, să te ierți pe ține și să decizi ce vei face în continuare.

Vei repeta greșelile din trecut? Sau îți vei rescrie viitorul?

 

2. Ai grijă la alimentația ta

Depinde doar de noi să oferim propriului corp combustibilul de care are nevoie pentru la parametrii optimi.

Mâncarea pe care i-o oferim îi poate fi otravă sau medicament. 

clean-environment4

Atunci când mâncăm nesănătos și ne privăm corpul de nutrienți, vom fi imediat sancționați.

Lipsa de energie, celulită, rochii neîncăpătoare, și mai grav, chiar boli și afecțiuni de sănătate – toate sunt semnalele a unei nutriții defectuoase.

Raportează-te la corpul tău ca la o mașină. Însă una valoroasă.

Dacă ai un trabant de mâna a două, cu siguranță nu vei da mare importantă unei julituri în plus și probabil că îl vei urca pe toate bordurile și vei da în toate gropile.
Pentru că nu îl valorizezi, nu vei avea nici atât de multă grijă de el.

Însă imaginează-ți că ai avea în garaj un Rolls Royce. Cu siguranță l-ai îngriji, ți-ar plăcea să-l vezi tot timpul spălat și polishat, ai avea grijă unde îl parchezi și cum îl conduci.

Iar când vine vorba de combustibil, bineînțeles că îi vei pune doar benzină de cea mai bună calitate.

La fel este și corpul tău.

Atunci când ajungi să-l respecți, să-l valorizezi și să-l apreciezi, automat vei avea mai multă grijă la combustibilul pe care i-l oferi.

Mâncarea sănătoasă este combustibilul de care corpul tău are nevoie pentru energie și nutrienți.

Așadar, asigură-te că mănânci cât mai multe legume (în special verzi) pentru că ele te vor ajuta cel mai mult să te bucuri de o stare de sănătate perfectă și energie din plin.

3. Pune-ți corpul în mișcare

De multe ori atunci când facem o pauză mai lungă de mișcare, observăm că parcă ne mișcăm greoi, avem dureri de spate ne ‘scartaie’ articulațiile.

Dacă nu ne antrenăm  mușchii, ei se vor atrofia – iar timp, devin acoperiți de un strat de grăsime din ce in ce mai mare.

Bay Run

 

Soluția?

De cel puțin 3 ori pe săptămâna, fă-ți timp pentru a face mișcare.

Găsește o formă de a te antrena care să-ți facă plăcere.

Cea mai bună formă de mișcare este antrenamentul metabolic, care îți tonifiază toți mușchii și-ți arde grăsimea încă 38 de ore după ce oră de sport s-a încheiat.

Însă dincolo de partea tehnică, cel mai bun tip de antrenament este cel care îți face ție plăcere.

Unele persoane preferă să fie mai solitare, să alerge singure prin parc cu căștile în urechi, fără să le deranjeze nimeni – și este în regulă.

Alte persoane, dimpotrivă, preferă antrenamentele de grup, pentru că îți dau energie pentru toată săptămâna, te încarci cu voie bună de la toți ceilalți și în plus, ai și șansa să te socializezi cu alți oameni interesați de un stil de viață activ.

E important să găsești formul de a te antrena care să ți se potrivească ție, astfel încât să te motiveze și să aștepți mereu antrenamentul cu plăcere.

Atât eu, cât și membrii Bodyshape alegem să ne răsfățam în fiecare săptămâna cu 3 antrenamente energizante, desfășurate într-o atmosferă de petrecere, la centrul nostru de transformare.

Acele 45 de minute în care faci mișcare reprezintă timpul pe care îl poți petrece “tu cu tine”.

Acele minute pentru sufletul tău, în care îți lași grijile și preocupările la ușă și te focusezi doar pe propria persoană.

Mișcarea e un exercițiu minunat de prezența și de reconectare cu propriul corp.

Săptămâna aceasta te îndemn să îți pui corpul în mișcare și să-i arăți cât mai multă apreciere.

Îți va mulțumi pentru  asta.

E foarte important că atunci când alegi să faci mișcare să găsești un loc unde să vii de plăcere. Dacă nu vii de plăcere, nu te va motiva și nu te vei ține pe termen lung.

Dacă vrei să experimentezi cum e să faci mișcare de plăcere la Bodyshape Transformation Centre, te invit să aplici pentru o consultație 1-la-1 cu un expert de transformare să descoperim dacă programul ți se potrivește.

Hai să vedem dacă accepți provocarea noastră să te reindragostesti de ține și să descoperi bucuria de a face mișcare.

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

  • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
  • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
  • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
  • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
  • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

healthy life

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.
Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.
Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!

Aplică chiar acum pentru o transformare apăsând butonul de mai jos:

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul