Tu de ce vrei să slăbeşti?

Vreau să îţi adresez această întrebare. Probabil ai avut câteva momente în viaţa ta în care ţi-ai dorit să slăbeşti.

Ce te-a motivat sau mai bine zis ce te-a determinat în acel moment să îţi doreşti SCHIMBAREA?

Să fi fost oare concediul la mare care se apropia cu paşi tot mai repezi iar costumul cel nou de baie nu stătea extraordinar atunci când te îmbrăcai cu el?

Să fi fost oare discuţiile sincere cu partenerul de viaţă care în ultima perioadă – chiar dacă nu a spus-o într-un mod direct – pare să nu mai fie atât de atras de tine?

Să fi fost oare întâlnirile cu prietenele care de fiecare dată vorbeau despre cât de bine se simt la noua sală şi cât de mult au slăbit în ultima perioadă?

Să fi fost chiar hainele tale care peste noapte parcă “au intrat la apă” sau brusc nu mai încapi în ele?

Sau poate chiar ţi-ai dorit să fii o persoană mai sănătoasă şi de ce nu, să te simţi şi să arăţi mai bine?

Eat_Healthy_To_Keep_Your_Teeth_Healthy

 
De cele mai multe ori atunci când luăm o decizie suntem influenţaţi de un cumul de factori.

De şi mai multe ori deciziile pe care le luăm nu sunt unele conştiente, asumate şi profund interioare.

La baza acestora stau influenţe externe: fie că este vorba de familie, de cercul de prieteni, de copii.. eu prefer să îi spun SOCIETATE.

Ne “mulăm” după valorile societăţii şi încercam din răsputeri să ţinem pasul cu ele.

La momentul actual este o luptă acerbă în căutarea perfecţiunii. Această imagine este prezentă pretutindeni: la televizor, în ziare, pe internet, în reviste.

Trăim într-o lume imperfectă, avidă după perfecţiune. Iar atunci când simţim că nu ne încadrăm în tipar, încercăm din răsputeri să “luăm forma tiparului” fie ca asta înseamnă să avem o anumită condiţie fizică, să arătăm într-un anumit fel, să ne îmbrăcăm în trend etc.

Dar ce se întâmplă cu cei care oricât de mult ar încerca, tiparul este mult prea “perfect”?

SAU… CEL PUŢIN AŞA PARE

Într-adevăr, realitatea actuală prezintă o societate care ne dictează valorile, dar depinde DOAR DE NOI cum decidem să le ADAPTĂM. Nu putem fi într-o continuă cursă în căutarea perfecţiunii şi nici nu este indicat acest lucru.
Tot ce contează este să ne simţim noi bine cu noi înşine. Fiecare încearcă să se adapteze societăţii însă în final, propria FERICIRE depinde doar de noi.

 

REVENIND LA PRIMA ÎNTREBARE…

Tu de ce vrei să slăbeşti? Care este motivaţia ta REALĂ?

De ce ai vrea să arăţi altfel decât arăţi acum? Scopul tău este sănătatea ta sau faptul că “ţi s-a spus că trebuie să slăbeşti”? Sau mai degrabă motivaţia ta ţine de modul în care arăţi sau te simţi?

SAU.. pur şi simplu este nostalgia dată de pozele de acum câţiva ani când toată lumea îţi admira talia subţire, care acum a cam dispărut….

 healthy

SAU POATE NU VREI DELOC SĂ SLĂBEŞTI..

Sunt oameni care sunt mulţumiţi de modul în care arată şi nu îşi doresc să slăbească ci doar să se tonifieze, să îşi îmbunătăţească stilul alimentar sau pur şi simplu să facă mişcare. Orele petrecute la birou pot fi o adevărată povară atunci când nu le alternezi cu mişcare.

Motivaţiile pot fi sute sau chiar mii.. Tu trebuie să îţi descoperi propria motivaţie.

UN LUCRU FOARTE IMPORTANT…

Atunci când luăm decizia de a face o schimbare, de a ne asuma o alimentaţie corectă şi mai ales pentru ca mâncatul conştient să dea roade, trebuie să înţelegem foarte bine un lucru: CINE SUNTEM NOI, NU ÎNSEAMNĂ ACELAŞI LUCRU CU MODUL ÎN CARE ARĂTĂM.

Kilogramele nu sunt cele care ne definesc personalitatea, care ne generează starea de fericire sau cele care ne aduc alături de noi persoanele dragi. Într-adevăr, de multe ori, kilogramele în în minus pot creşte mulţumirea faţă de noi înşine, încrederea de sine.

Şi de multe ori tindem să asociem această stare de mulţumire de sine cu pierderea în greutate.

Este perfect normal, suntem oameni şi cu toţii ne dorim să ne simţim cât mai bine şi să avem încredere în noi.

Nu este nimic rău în asta atâta timp cât nu facem din pierderea kilogramelor o luptă continuă pentru perfecţiune.

GÂNDEŞTE-TE LA MOTIVELE REALE PENTRU CARE AR TREBUI SĂ ÎŢI DOREŞTI SĂ SLĂBEŞTI

 

2016-06-23-1466709798-3861111-FITNESSWOMAN

 

Este fără îndoială o evoluţie foarte pozitivă să faci demersuri pentru a-ţi găsi greutatea ideală. Dar este la fel de necesar să te asiguri că schimbările pe care le faci au motivaţia corectă.

Dacă le faci din presiune sau fiindcă te simţi obligat, atunci nu vor da rezultate sau cel puţin nu pe termen lung.

La un moment dat, te vei răzvrăti împotriva sentimentului de obligaţie şi cu toţii ştim cum se comportă un copil mic căruia i-a fost interzis prea mult timp acea ciocolată mult dorită.

Nu numai că va mânca acea ciocolată, dar îşi va mai cumpăra încă 2 pe lângă aceea.

VREAU SĂ TE AJUT SĂ ÎŢI DESCOPERI ADEVĂRATA MOTIVAŢIE…

Ai privit vreodată în ansamblu lumea pierderii în greutate?

Lasă-mă să îţi fac un scurt rezumat: În lumea în care trăim, mai mult de 1.5 miliarde de persoane sunt supraponderale sau obeze iar asta înseamnă că aproximativ 25% din populaţia lumii îşi pune în pericol sănătatea şi starea din cauza excesului de kilograme.

Mai precis, o persoană din 4 prezintă un risc major de afecţiuni cardiace, diabet, hipertensiune arterială, cancer şi osteo – artrită. Numai în Marea Britanie, incidenţa obezităţii s-a triplat în ultimii 20 de ani şi mai mult de 60% dintre adulţi sunt consideraţi supraponderali sau obezi.

Veştile sunt la fel de dure şi în ceea ce priveşte tinerii. În ultimii 10 ani, obezitatea s-a dublat în rândul copiilor de 6 ani şi s-a triplat în rândul adolescenţilor de 15 ani.

motivation

VIITORUL NU ESTE CEL MAI ROZ

Un studiu recent realizat pe plan internaţional, sub egida universităţii Oxford, arată faptul că fenomenul obezităţii este în plină evoluţie iar acest lucru înseamnă automat şi creşterea numărului de persoane diabetice, cardiace sau bolnave de cancer…

KILOGRAMELE ÎN PLUS DĂUNEAZĂ…

Nu înseamnă doar un aspect fizic pe care nu ţi-l doreşti ci este vorba despre PROPRIA SĂNĂTATE. Tu nu vrei să fii încă un număr în toate acele rapoarte medicale sau studii referitoare la fenomenul obezităţii…

Dă importanţă propriei sănătăţi şi fă din asta MOTIVAŢIA TA PRINCIPALĂ pentru pierderea în greutate!

De multe ori ne încăpăţânam sau pur şi simplu nu ştim de unde să începem să facem acea schimbare CONŞTIENTĂ de care avem nevoie.

Dar tu nu trebuie să mai fii de unul singur în continuare!

CUM NICIO SCHIMBARE NU ESTE UŞOR DE FĂCUT… DE MULTE ORI AVEM NEVOIE DE AJUTOR

Niciun început nu este uşor, cu atât mai mult cu cât vorbim de schimbarea stilului de viaţă
Avem nevoie de susţinere, de încurajare şi de sfaturi avizate din partea unor specialişti care să ne fie alături în acest proces.

Noi putem fi acel ajutor de care tu ai nevoie pentru a te propulsa spre succes.

La Bodyshape Transformation Centre îţi oferim exact susţinerea de care ai nevoie pentru a te lansa în cursa spre atingerea obiectivelor tale de fitness şi sănătate.

Îţi oferim îndrumările, sprijinul şi responsabilizarea de care ai nevoie şi mai ales, suntem aproape de oameni, îi înţelegem şi îi ajutăm să obţină rezultate.. şi nu doar rezultate fizice dar mai ales, sporirea încrederii de sine.
Acest lucru este dovedit de cele 3,000 de kg topite şi peste 20,000 de centimetri pierduţi.

Condiţia noastră? Să urmezi îndrumările şi planul simplu, uşor de urmat şi dovedit să funcţioneze, iar reuşita este garantată.

Este un schimb reciproc: tu vii cu determinarea să faci o schimbare reală în viaţa ta iar noi îţi oferim tot sprijinul de care tu ai nevoie.

Ai să vezi, în scurt timp, kilogramele în plus nu vor mai fi o grijă pentru tine: vei învăţa ce înseamnă să ai o alimentaţie sănătoasă şi vei vedea ce rezultate extraordinare poţi obţine.

Ştim exact ce avem de făcut şi cum să te ajutăm. Echipa noastră a ajutat mii de persoane, aşadar ştiu că te putem ajuta şi pe tine.

Noi îţi întindem mana şi suntem dornici să îţi oferim tot sprijinul, îndrumarea şi responsabilizarea de care ai nevoie, pas-cu-pas şi cu mult drag.

Tot ce trebuie să faci este primul pas.

Te invit să aplici pentru o consultaţie 1-la-1 cu unul din experţii în transformare de la Bodyshape Transformation Centre şi să descoperi dacă programele noastre ţi se potrivesc.

Acceptăm în program numai acei candidaţi determinaţi să facă o transformare a sănătăţii şi a stilului lor de viaţă actual.

Ne este fizic imposibil să primim în program pe absolut toţi cei care ne solicită sprijinul – datorită numărului nostru foarte limitat de locuri.

De aceea este nevoie să avem un proces de selecţie a celor care ajung să lucreze cu noi.

Însă odată intrat în program, te pot asigura că te vei bucura de o transformare la care nici nu-ţi imaginai că poţi ajunge.
Nu numai pe plan fizic, cât şi pe plan mental şi emoţional.

Viaţa pe care ţi-o doreşti începe să se formeze acum. pas cu pas.
Primul pas este să completezi formularul de aplicaţie şi să îţi programezi o consultaţie 1-la-1 să ne cunoaştem mai bine.

O poţi face prin click AICI.
Cu drag pentru transformarea ta,

Irina

Fondator Bodyshape Transformation Centre

Dacă aceste sfaturi ţi s-au părut utile şi vrei să afli mai multe despre cum să faci o transformare reală, atunci…

 

Iată ceva ce îţi va plăcea CU SIGURANŢĂ…

Următoarea Provocare “6 kg în 6 Săptămâni” la Bodyshape Transformation Centre începe curând.

Aceste este SINGURUL program de transformare din România care îmbina antrenamentele de fitness, îndrumările de nutriţie şi coaching-ul şi care te recompensează pentru rezultatele tale.

Iată cum funcţionează:

Slăbeşti 6 kg în 6 Săptămâni şi primeşti CADOU încă 6 săptămâni pentru a-ţi continua transformarea alături de noi.

Poţi obţine toate detaliile prin click aici, dar între timp hai să-ţi ofer o vedere de ansamblu. Iată ce obţii în acest program:

  • 3 antrenamente scurte în fiecare săptămână cu experţii noştri în transformare… astfel încât să arzi grăsime, să te tonifiezi şi să te îndrăgosteşti de exerciţiile fizice pentru prima oară având îndrumările unor specialisti
  • Planul nostru simplu şi sănătos de nutriţie… astfel încât să înveţi ce alimente să mănânci pentru rezultate optime şi să urmezi un plan care ţi se potriveşte stilului tău de viaţă (fără numărat de calorii!)
  • Acces gratuit la un Seminar de Nutriţie şi un seminar despre Mâncatul Emoţional – cum să scapi de “ciugulitul” între mese şi de pofta de dulce, astfel încât să obţii corpul pe care îl meriţi
  • Acces la comunitatea Bodyshape care îţi oferă sprijin nelimitat şi necondiţionat, idei de reţete gustoase şi delicioase, socializare cu oameni similari ca şi tine prin evenimente, ieşiri cu grupa şi întâlniri la o limonadă… astfel încât să îţi păstrezi motivaţia & să fii în permanenţă sprijinit de oameni similari cu tine, cu care legi noi prietenii
  • Responsabilizare continuă, coaching pentru dezvoltarea personală, monitorizare a rezultatelor şi susţinere la fiecare pas din partea experţilor în transformare Bodyshape – astfel încât să nu te simţi niciodată de unul singur şi să fii mereu ghidat către transformarea pe care ţi-o doreşti si multe, multe altele.

 

Acesta este un program de 6 săptămâni, iar acum acceptăm aplicanţi care sunt gata să înceapă cu noi.

Chiar primesc  încă 6 săptămâni CADOU dacă finalizez programul cu brio?

Bineînţeles că vrem ceva în schimbul coaching-ului pe care ţi-l oferim timp de 6 săptămâni.

Iată despre ce e vorba!

70% din persoanele care încep un plan de exerciţii se dau bătute în primele câteva săptămâni.

Aşadar, acceptăm DOAR persoane care au minim 6 kg de slăbit, promit să se ţină de întregul program – să vină la antrenamente, să urmeze planul de nutriţie sănătos şi să depună cel mai bun efort posibil.

Când completezi programul de 6 săptămâni şi pierzi minim 6 kg, primeşti garantat încă 6 săptămâni CADOU.

Iată câteva exemple de transformări ale membrilor noştri:

Diana a slăbit peste 6 kilograme în 6 săptămâni

 

cristian fata

Cristian a slăbit 9 kilograme în 6 săptămâni

 

adina profil

Adina a slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni

 

De ce am face asta?

Ca să fim sinceri – nu vrem să cheltuim o grămadă de bani pe bannere scumpe prin oraş şi reclame la radio – precum majoritatea cluburilor tradiţionale.

Noi credem cu tărie că cea mai bună formă de marketing este să promovăm rezultatele TALE.

Plănuim să-ţi folosim povestea de succes şi pozele înainte & după, pentru a inspira cât mai mulţi oameni să se alăture mişcării Bodyshape.

Aşadar DA, o altă condiţie pentru a primi încă 6 săptămâni cadou este să fii de acord să îţi folosimpozele înainte/după şi un testimonial.
Poţi vedea câteva dintre poveştile de succes inspirationale pe care membrii noştri ni le-au împărtăşit deja.
Aşadar dacă ai vrea să slăbeşti între 6-10kg, să scazi o măsură două la haine & să ai mai multă încredere în tine ca niciodată, atunci completează formularul de aplicaţie.

 

DAR… programele noastre nu sunt pentru toată lumea.
Cu siguranţă NU sunt pentru oameni care nu sunt dedicaţi să obţină rezultate şi să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

De asemenea, NU sunt pentru tine dacă nu eşti gata să faci câteva ajustări simple în alimentaţia ta, care să îţi aducă rezultate mai bune.

Programele noastre aduc transformări profunde în viaţa celor care le urmează, dar trebuie să fii un candidat foarte serios şi dedicat. Reputaţia noastră e în joc – aşadar vrem să ne asigurăm că primim în program doar acele persoane care sunt gata să facă o schimbare şi să obţină rezultate.

În plus, avem un număr foarte LIMITAT de locuri disponibile la fiecare grupă de antrenament.

 

De aceea…

Accesul în program e NUMAI pe bază de aplicaţie.

Odată ce primim aplicaţia, o vom analiza şi apoi te vom programa la o consultaţie 1-la-1 în care să-ţi discutăm obiectivele.

Dacă vom considera că te putem ajuta şi eşti un candidat bun, atunci te vom accepta în program şi putem începe să-ţi oferim rezultate reale!

Motivul pentru care folosim un proces de aplicaţie este pentru că vrem să ne asigurăm că primim în program numai persoanele care sunt cu adevărate dedicate şi gata să facă o transformare. În cadrul antrenamentelor noastre de grup, ne încurajăm şi sprijinim unii pe alţii să fim cea mai bună versiune a noastră şi de aceea e necesar să lucrăm cu clienţii cei mai serioşi şi dornici să primească coaching.

 

IMPORTANT

Completarea aplicaţiei şi apoi participarea la o discuţie iniţială NU te obligă în niciun fel să te înscrii la Programul de Transformare de 6 săptămâni de la Bodyshape Transformation Centre. Nu ai nicio obligaţie în acest sens.

Iată cum va funcţiona totul:

În primul rând, completezi un formular de aplicaţie şi ne spui de ce ai fi un candidat bun la program şi ai merita unul din locurile limitate.

Apoi ne întâlnim la centrul nostru de transformare pentru o scurtă discuţie 1-la-1 ca să ne cunoaştem mai bine.

Discutăm despre nevoile tale specifice, ce provocări întâmpini în procesul de slăbire, ce metode ai mai încercat până acum şi ce rezultate ţi-ai propus să obţii.

Odată ce avem toate informaţiile, te vom anunţa dacă eşti un candidat potrivit pentru Programul nostru de transformare de 6 săptămâni şi fie te vom accepta în program, fie te vom refuza politicos sau te vom îndruma către o altă variantă.

E chiar atât de simplu.

 

Atenţie – locurile sunt limitate

Oportunitatea de a lucra cu noi este extrem de limitată. Acceptăm doar 25 de persoane (MAXIM) într-o grupă de antrenament, iar majoritatea acestor locuri sunt deja ocupate de membrii noştri existenţi.

Aşadar ne mai rămân foarte puţine locuri deschise pentru nou-veniţi.

Având în vedere cele peste 1,000 de poveşti de succes, 3 tone de grăsime pe care le-am topit în ultimul an şi mediatizarea la TV şi în presă de care ne-am bucurat, aşa cum îţi imaginezi – suntem asaltaţi de cereri.

Însă din păcate – nu am avea spaţiu efectiv să lucrăm cu absolut toţi cei care ne solicita sprijinul.
Putem accepta doar un număr limitat de persoane în program.
Aşa că, dacă îţi doreşti cu adevărat o transformare corporală, a sănătăţii şi a încrederii în tine, te încurajăm să aplici şi hai să stăm de vorbă.
Mulţumim pentru că ai citit până la capăt şi dacă vei fi acceptat în Provocarea “Slăbeşte 6 kg în 6 săptămâni”, pregăteşte-te să devii o persoană mai încrezătoare, mai fericită şi mai energică ca niciodată.

Fii sigur să aplici sfaturile din articol pentru a începe să pierzi din grăsimea încăpăţânată!

Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul