Madalina, mama si eroina Bodyshape

Intre job, copil si casa, Madalina credea ca nu va gasi prea curand timpul necesar pentru a intra din nou in forma. Pana cand a descoperit antrenamentele de la Bodyshape…

Fiecare dintre noi, inevitabil, se simte ademenit sa caute in “cutia” cu scuze pentru a nu se duce la antrenament. Ei bine, cand ai devenit mama pentru prima data si incerci sa balansezi copilul, sa mergi in continuare la job si sa gasesti si timp doar pentru tine, ai tendinta sa te gandesti “O sa incerc data viitoare. Mai am timp!”.

 

La fel gandea si Madalina. 

“Nu pot spune ca am un metabolism foarte ridicat, de aceea, dupa ce am nascut, mi-a fost greu sa revin in forma. In plus, nu dispuneam nici de foarte mult timp pentru a merge constant la antrenamente sau pentru a avea o dieta echilibrata. Cand cel mic a crescut putin si am inceput din nou sa lucrez, m-am gandit ca va mai dura ceva timp pana voi fi indeajuns de linistita sa-mi acord putin timp doar pentru mine fara sa fiu ingrijorata ca pierd vremea si nu sunt productiva.”

Cu toate acestea, cand a auzit de antrenamentele de grup online de la Bodyshape si, mai ales, ca poate face sport la fel ca la sala din confortul propriei case, stia ca a dat peste o oportunitate de neratat.

 

A invatat ca nu trebuie sa renunte la nimic pentru a fi mai sanatoasa

Deseori, Madalina s-a surprins singura incercand sa gaseasca alternative pentru a ajunge intr-o forma fizica buna, insa fara succes. Simtea ca, de fiecare data cand contura un program care sa le imbine pe toate, se impotmolea si ajungea sa renunte la sport. 

“Am stiut ca antrenamentele online ar putea fi singura mea sansa de a fi mai activa si de a nu pierde timp pe drum pana la sala atunci cand programul chiar nu imi permite. In plus, acum chiar nu as mai avea nicio scuza pentru a nu face sport. Si am avut dreptate. Am mai incercat de multe ori sa ma antrenez singura acasa, insa, chiar nu se compara cu un antrenament de grup. Pe langa faptul ca atmosfera iti da acel boost de energie si de motivatie de a da tot ce ai mai bun din tine, am primit si indrumari si incurajari pentru a ma antrena cat mai eficient.”

 

Acum, Madalina a devenit un exemplu pentru familia ei

Povestea Madalinei a transmis, atat in comunitatea Bodyshape, cat si a familiei si a prietenilor sai, ca nu exista nu pot. Madalina a inteles ca sta in puterea ei de a dobori orice obstacol care se afla in calea obiectivelor sale. 

“Daca nu pot eu, atunci cine o va face pentru mine? Ce m-a motivat foarte tare a fost faptul ca am vrut sa fiu un exemplu, in primul rand, pentru copilul meu. In plus, fiecare moment extra petrecut cu el este de nepretuit pentru mine, asa ca, am stiut ca trebuie sa fac tot posibilul pentru a fi cat mai healthy.”

 

Nu mai amana transformarea ta si afla din editia de marti Q&A Tuesday cu Irina Alionte despre Tinerețe fără bătrânețe și stil de viața sănătos. Cum ne menținem tineri prin sport?

 

 

Mituri despre pierderea în greutate

Pierderea în greutate poate fi un proces complicat, confuz și emoțional, cu sfaturi contradictorii venind din toate direcțiile. Poate că părinții sau prietenii tăi au

4 alimente care reduc colesterolul

Colesterolul are un rol esențial în organism, dar trebuie menținut în limitele normale pentru a proteja sănătatea cardiovasculară. Prin adoptarea unui stil de viață sănătos