Cum să-ți îmbunătățești calitatea somnului

Ai observat că pe parcursul zilei obosești foarte repede?

Nu ai energie suficientă, îți pierzi cu mare ușurință concentrarea și nu te poți trezi dimineața?

Deși te alimentezi sănătos și faci mișcare, îți simți corpul greu și nu reușești să pierzi din greutate?

Mai mult decât atât, stai și lucrezi până târziu, aproape în fiecare seară?

Iată cauza acestor simptome: lipsa unui somn de calitate.

Dacă vei continua să dai vina pe timp sau pe sarcinile adunate la lucru, oricât de mult ai încerca să-ți creezi un stil de viață sănătos prin alimentație și mișcare, nu vei obține rezultatele pe care ți le dorești pentru că nu dormi suficient.

Este foarte important să afli că studiile asociază lipsa somnului cu creșterea circumferinței taliei, a inflamațiilor în corp și dezechilibrele hormonale.

Flavius, unul din specialiștii noștri în transformare corporală, îți va explica în video-ul pe care l-am pregătit pentru tine, toate riscurile la care te supui atunci când nu dormi cel puțin 6 ore în fiecare noapte.

CLICK pe butonul PLAY și descoperă câteva sfaturi pentru a-ți îmbunătăți durata și calitatea somnului.

 

https://www.youtube.com/watch?v=pcdRMHm4svc

 

Ți-au plăcut sfaturile noastre?

Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți să faci o transformare reală, atunci te invităm să te programezi la o consultație privată și gratuită 1-la-1. Hai să ne cunoaștem 🙂

În cadrul consultației, vom discuta în detaliu despre obiectivele tale de fitness și nevoile tale specifice și îți vom povesti despre beneficiile programului nostru de transformare, cui se adresează și ce așteptări avem de la tine pentru maximum de rezultate.

La finalul conversației, dacă simțim că programul nostru ți se potrivește și ești o persoană cu adevărat serioasă care îți dorește să își transforme corpul, te vom invita să faci parte din familia Bodyshape.

Notă: programele noastre de transformare te ajută să slăbești în cel mai sănătos și natural mod, folosind exercițiile potrivite și un plan de alimentație sănătoasă.  

Noi NU tolerăm folosirea de “pilule de slăbit” sau metode de slăbit extreme și nesănătoase care ți-ar putea compromite sănătatea.

Iar dacă eşti gata să faci o transformare reală cu ajutorul nostru, atunci aplică la Programul de 6 Săptămâni apăsând butonul de mai jos:

[vc_row]
[vc_column css=”.vc_custom_1534145140850{background-image: url(https://bodyshapetransformation.com/wp-content/uploads/2018/08/6-week-challenge-1024×259-2.png?id=14949) !important;}”]
[vc_column_text]

[button id=”button_44″ size=”small” link=”https://bodyshapetransformation.com/rezervare-consultatie/” icon=”” text_color=”#fff” bg_color=”#fff” text_color_hover=”#” bg_color_hover=”#”]PROGRAMEAZA O CONSULTATIE[/button]

[/vc_column_text]
[margin top=”15″ bottom=”15″]
[/vc_column]
[/vc_row]

Ce si cum mancam

Ce inseamna un stil de viata sanatos pentru tine? Aceasta e o intrebare pe care multi dintre noi ne-o adresam si, de multe ori, raspunsul