STAY SAFE

STAY FIT, TRAIN SAFE

Odată cu reluarea activității, pentru a te proteja pe tine, dar și personalul nostru, am actualizat modul de lucru astfel încât să te bucuri de aceleași antrenamente fun, acum într-un cadru și mai sigur. Printre măsurile luate, am redus numărul de participanți la același antrenament, pentru a respecta normele de distanțare fizică și pentru a ne antrena, în același timp, ca o comunitate, așa cum te-am obișnuit.

Safety first!

Am apreciat și respectat întotdeauna normele de igienă, astfel încât tu să te antrenezi în siguranță. Acum, am extins lista acestor măsuri, pentru a respecta normele sanitare în vigoare și pentru ca tu să te antrenezi fără griji.

Accesul în sală se face doar în baza unei programări.

Numărul participanților la un antrenament a fost redus la 15.
Numărul participanților la un antrenament a fost redus la 15.
Măsurarea temperaturii participanților la antrenamente la intrarea în sală.

STAY FIT, KEEP SAFE AND DON’T QUIT

Together for safety.

 

Pentru că ne dorim să te bucuri de aceeași experiență în cadrul comunității și să te menții în formă, am introdus o serie de obligativități cu scopul de a crea un mediu mai sigur pentru fiecare dintre noi.

Dezinfectarea mâinilor la intrarea în sală.

Ștergerea pe tălpi pe covor dezinfectant sau purtarea de botoșei.

Purtarea măștii în zonele comune, până la accesarea zonei desfășurării antrenamentelor

Dezinfectarea mâinilor și a stațiilor de lucru după fiecare utilizare.

Safety anytime, anywhere.

Antrenamentele trebuie să te facă să te simți mai bine, nu să reprezinte o grijă. De aceea, avem grijă ca, oriunde alegi să te antrenezi alături de noi, să te simți în siguranță și să te bucuri de beneficiile mișcării fizice. Pentru a asigura confortul întregii comunități, te rugăm să ții cont de:

Limitarea numărului la maxim 10 persoane concomitent în zona vestiarelor.

Participarea la antrenamente deja echipat, fără utilizarea zonei vestiarelor.​

Respectarea perioadei de 15 minute între 2 antrenamente concomitente pentru dezinfectarea stațiilor de lucru.​

Utilizarea aplicației UPFIT pentru realizarea check-in-ului.

SAFE

Antrenamentele sunt mult mai fun în cadrul unei comunități. Pentru a putea relua antrenamentele care te mențin în formă și te umplu de energie, am adaptat modul de lucru la noile măsuri sanitare, astfel încât să ne antrenăm împreună în siguranță în sediul nostru din Str. Nicolae Caramfil.

SAFER

Pentru că unii dintre noi preferă să se bucure de un antrenament în aer liber, am gândit un program prin care să combinăm beneficiile antrenamentelor Bodyshape cu cele ale mișcării în aer liber. Astfel, ne antrenăm, respectând normele de distanțare socială, cu același vibe cu care te-ai obișnuit în cadrul comunității noastre, în locația din Intrarea Cerceilor nr 10, sector 1.

EXTRASAFE

Dacă încă te simți mai confortabil acasă, te poți menține în formă din confortul propriei sufragerii! Mutăm distracția online, pe platforma Zoom, pentru a te bucura de beneficiile antrenamentelor, chiar și de la distanță!