Good Bye Summer - Mykonos retreat

View of Oia street in the mornong, Santorini, Greece
A vertical high angle shot of the white buildings in Santorini, Greece

Mykonos Fitness Retreat își propune să dezvăluie o latură a insulei care adesea trece neobservată, fără a pierde ocazia să testezi și aspectul vibrant al celei mai celebre insule grecești. Alege locația care combină perfect silent luxury și the island zen!

Vei experimenta o varietate de activități fizice intense, de la alergare pe malul mării, la antrenamente cu greutăți și stretching. Timpul petrecut pe plajă va fi alternat cu plimbări pe insulă, vizite la obiective turistice și multe altele. Nu-ți face griji, antrenorii Bodyshape vor fi alături de tine mereu, oferindu-ți îndrumare și suport.

Detalii

Cunoscută drept “Ibiza Greciei”, insula Mykonos este o perlă a Mării Egee, încântându-și vizitatorii cu farmecul său pitoresc și atmosfera sa cosmopolită. Cu străzi înguste presărate cu clădiri albe, ferestre colorate și flori înflorite, Mykonos emană o eleganță mediteraneană autentică.

Pe lângă peisajele sale idilice, Mykonos este faimosă pentru viața sa de noapte efervescentă, atrăgând turiști din toate colțurile lumii să se bucure de petreceri incendiare în cele mai exclusive cluburi și baruri de pe insulă.

Cu plaje uimitoare de nisip auriu și ape cristaline, Mykonos este și un refugiu pentru cei care caută relaxare și confort. Plajele sale sunt locuri perfecte pentru a te relaxa sub soarele grecesc și pentru a te bucura de apa limpede a mării.

Alătură-te nouă în această experiență de neuitat, care îmbină armonios frumusețea naturală cu ospitalitatea specifică grecilor și distracția fără sfârșit!

Pachetele încep de la 879 EURO (plătibil în RON la cursul BNR din ziua plății + 2% comision de conversie valutară)

 

Cui se adresează?

Iubitorilor de fitness, călătorii, sport și sănătate, membri sau non-membri ai Bodyshape Transformation Centre.

Nivel fitness

Începător, intermediar, avansat

Regim alimentar

Mâncare diversă și sănătoasă

Beneficii gratuite(incluse în retreaturile Bodyshape)

Antrenamente marca Bodyshape

Vei experimenta o abordare integrată, combinând beneficiile activităților fizice intense. Vom începe ziua cu o alergare revigorantă pe malul mării, unde adierea vântului și sunetul valurilor vor încărca atmosfera cu energie pozitivă. Antrenamentele noastre includ o varietate de stiluri, de la antrenamente cu greutăți la exerciții funcționale și stretching.

Antrenori specializați

Echipa noastră de instructori profesioniști Bodyshape va fi alături de tine, oferindu-ți îndrumări și modificări personalizate pe tot parcursul retreatului, pentru a se potrivi nivelului tău de fitness. Fie că ești un entuziast experimentat sau un începător, nu trebuie să-ți faci griji: îți asigurăm tot echipamentul și suportul necesar pentru ca antrenamentele să devină o plăcere.

Politica de anulare

 Prezenta politica de anulare se aplica in cazurile in care Beneficiarul anuleaza intreaga rezervare.


Orice anulare provenita din partea Beneficiarului va conduce la retinerea a

  • 30% din valoarea pachetului de servicii cu titlu de taxa de anulare, la confirmarea rezervarii.
  • 60% din valoarea pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval cuprins intre 60 si 50 de zile inainte de plecare;
  • 100% din valoarea pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai putin 50 de zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

PACHETUL INCLUDE:

Note: 

Despre cazare – Camere disponibile

4 nopti de cazare
Calendar

de la

879 EURO

Sau

*Pretul afisat nu include costul biletelor de avion.

Informații despre locație

Plaje frumoase: Mykonos este faimoasă pentru plajele sale spectaculoase cu nisip auriu și ape cristaline. Printre cele mai populare plaje se numără Plaja Paradise, Plaja Super Paradise, Plaja Psarou și Plaja Elia.

Viață de noapte vibrantă: Insula este cunoscută pentru viața sa de noapte vibrantă, cu cluburi de noapte celebre, baruri și restaurante. Mykonos Town este centrul vieții de noapte și găzduiește numeroase localuri care rămân deschise până dimineața.

Ce e inclus în pachet
Ce nu e inclus în pachet

Pentru detalii și înscrieri în retreat, vă rugăm să o contactați direct pe Catalina Iliaș 

(0742 297 687  |  [email protected])

Pentru detalii și înscrieri în retreat, vă rugăm să o contactați direct pe Catalina Iliaș 

(0742 297 687  |  [email protected])

Pentru achiziționarea biletelor de avion și a asigurărilor,

vă rugăm să o contactați direct pe Daniela Toncu de la HAPPY TOUR

(0733 770 786 | [email protected])

Pentru achiziționarea biletelor de avion și a asigurărilor,

vă rugăm să o contactați direct pe Daniela Toncu de la HAPPY TOUR

(0733 770 786 | [email protected])

Completează formularul de mai jos și un consultant Bodyshape te va contacta in cel mai scurt timp

Completează formularul de mai jos și un consultant Bodyshape te va contacta in cel mai scurt timp

04.1 | Retreats - Waiting List
Daca nu ai nici o preferinta cu privire la persoana cu care vei sta in camera, iti vom aloca in mod aleatoriu un loc intr-o camera cu o persoana de acelasi sex.
Ai intolerante alimentare sau alergii?
Sunt de acord sa primesc comunicari din partea Bodyshape Transformation Centre

*Inscrierea este considerata valida doar dupa achitarea unui avans de minim 50% din valoarea pachetului ales

 

**Am luat la cunoștință despre scopurile prelucrării acestor categorii de date cu caracter personal (* și **) și de faptul că  acestea sunt prelucrate în conformitate cu dispozițiile legale aplicabile în materie, respectiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului Europen și al Consiliului din 27.04.2016 și Legea nr. 190/ 2018 privind masuri de punere în aplicare a Regulamentului

 

***  Daca cel/cea cu care doresti sa stai in camera nu este membru Bodyshape, va  fi necesar sa completeze acest formular.