Montana Garden Fitness Retreat

Pentru ca este deja traditie la Bodyshape Transformation Centre sa organizam un Retreat peste granitele Europei, la inceputul fiecarui an, in luna Februarie a lui 2025 te invitam sa mergi cu noi in CUBA.

Cuba este situata in Caraibe, la sud de Florida si la nord de Peninsula Yucatan din Mexic. Cunoscuta pentru peisajele sale tropicale, plajele spectaculoase si mostenirea sa culturala bogata, Cuba atrage turisti din intreaga lume. Este tara pe care vrei sa o vizitezi pentru contrastele, pitorescul ei si experienta pe care ti-o poate oferi. Ne incepem diminetile cu un antrenament pe plaja imaculata acoperita cu nisp alb, bucurandu-ne de un peisaj paradisiac. Un retreat in Cuba exotica iti va crea amintiri memorabile pentru toata viata!

PREȚ PACHET

Costurile pachetului sunt de 2790 EUR 2665 EUR pana la 15 Iulie/persoana și include:

 • Bilet avion Bucuresti – Havana si retur prin Turkish Airlines
 • 2 bagaje de cala x 23 kg
 • 1 bagaj de mana 8 kg
 • 7 nopti cazare cu all inclusive hotel MELIA INTERNATIONAL 5*
  Varadero
 • 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel SEVILLA Habana by Melia 4* –
  Havana
 • Transfer aeroport Havana – hotel Varadero
 • Transfer hotel Varadero – hotel Havana
 • Transfer hotel Havana – aeroport Havana
 • Taxa de viza
 • Asigurare medicala de calatorie – valabila doar pe durata sederii in CUBA (18 – 28.02.2025)

Pentru rezervare, se achită un avans de 50% din valoarea pachetului, iar diferența se plătește ulterior. Pentru rezervările cu mai puțin de 15 zile înainte de plecare (02.01.2025), se solicită plata integrală la momentul rezervării. 

Beneficii gratuite(incluse în retreaturile Bodyshape)

Antrenamente marca Bodyshape

Vei experimenta o abordare integrată, combinând beneficiile activităților fizice intense cu frumusețea naturii. Antrenamentele noastre includ o varietate de stiluri, de la antrenamente cu exerciții greutăți funcționale și stretching. 

LOCAție de neuitat

Timpul petrecut in incinta locației va fi alternat cu plimbări in natură, vizite la obiectivele turistice, excursii și multe altele. Vei avea parte de o vacanță activă cu antrenamente, mâncare sănătoasă, momente de răsfăț, dar și timp liber de relaxare într-una dintre cele mai frumoase locații din America Latina!

Antrenori specializați

Antrenorul dedicat Bodyshape va fi alături de tine, oferindu-ți îndrumări pe tot parcursul retreatului, si va adapta antrenamentele pentru a se potrivi nivelului tău de fitness. Fie ești un entuziast experimentat sau un începător, nu trebuie să-ți faci griji: îți asigurăm tot echipamentul și suportul necesar pentru ca mișcarea devină o plăcere. 

Politica de anulare

Prezenta politică de anulare se aplică în cazurile în care beneficiarul anulează întreaga rezervare. Orice anulare provenită din partea beneficiarului va conduce la reținerea avansului cu titlu de taxă de anulare, la confirmarea rezervării în cuantum de 50% din valoarea pachetului de servicii dacă renunțarea se face cu până la 15 zile înainte de plecare; 100% din valoarea pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai puțin de 15 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. 

PACHETUL NU INCLUDE:

OPTIONAL:

cazare

10 nopti de cazare
Calendar

2790 EUR

2665 EUR

pana pe 15 Iulie

de persoana (+TVA 19%)

Sau

Locuri LIMITATE

Hotel MELIA INTERNATIONAL – Varadero

7 nopti cazare cu all inclusive

Hotel SEVILLA – Havana

3 nopti cazare cu mic dejun

Informații despre locație

Povestea Cuib de Lemn este una destul de simpla, in echilibru cu natura, iar misiunea lor este de a face lucrurile sa incetineasca. Confortul, calitatea si autenticitatea sunt semnele distinctive ale experientei pe care o au oaspetii dupa ce trec pragul.

Conceptul „Cuibul de Lemn” aminteste de caldura unui culcus ferit, spatiu personal si siguranta. Hotelul de tip retreat este o punte de legatura catre valorile locale, unde oaspetii se simt mult mai putin grabiti.

Completează formularul de mai jos și un consultant Bodyshape te va contacta in cel mai scurt timp

Completează formularul de mai jos și un consultant Bodyshape te va contacta in cel mai scurt timp

04.1 | Retreats - Waiting List
Daca nu ai nici o preferinta cu privire la persoana cu care vei sta in camera, iti vom aloca in mod aleatoriu un loc intr-o camera cu o persoana de acelasi sex.
Ai intolerante alimentare sau alergii?
Sunt de acord sa primesc comunicari din partea Bodyshape Transformation Centre

*Inscrierea este considerata valida doar dupa achitarea unui avans de minim 50% din valoarea pachetului ales

 

**Am luat la cunoștință despre scopurile prelucrării acestor categorii de date cu caracter personal (* și **) și de faptul că  acestea sunt prelucrate în conformitate cu dispozițiile legale aplicabile în materie, respectiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului Europen și al Consiliului din 27.04.2016 și Legea nr. 190/ 2018 privind masuri de punere în aplicare a Regulamentului

 

***  Daca cel/cea cu care doresti sa stai in camera nu este membru Bodyshape, va  fi necesar sa completeze acest formular.