FRONT DESK ASSISTANT

INTRA IN ECHIPA BODYSHAPE

Cautam o persoana energica, entuziasta si foarte bine organizata care sa ofere un customer service excelent pentru membrii Bodyshape Transformation Centre.

In calitate de Front Desk Assistant esti persoana responsabila de imaginea companiei si figura prietenoasa pe care membrii nostri vor fi nerabdatori sa o cunoasca.

Ce ne dorim de la tine

Ce vei face

Programul de lucru:

Ce beneficii vei avea:

Ce vei gasi la noi

Bodyshape Transformation Centre deruleaza din ianuarie 2015 un program de transformare corporala unic in Romania care imbina antrenamentele pline de energie, cu nutritia si tehnicile de dezvoltare personala, intr-o atmosfera distractiva si motivanta. Ne mandrim cu peste tone de grasime topite, si +2500 de povesti de succes documentate cu poze “Inainte” si “Dupa”.

Centrul nostru de transformare situat in zona de Nord a Bucurestiului, pe Bd. Nicolae Caramfil ofera un mediu de lucru placut, distractiv si care iti creaza multiple oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.

Ne place sa fim corecti, respectuosi si sa ne apreciem unii pe altii. Ne place sa ne distram la locul de munca in timp ce oferim servicii de fitness de calitate inalta. Suntem o echipa tanara, energica si plina de pasiune pentru ceea ce facem!

Care este urmatorul pas

Completeaza formularul si  hai sa ne cunoastem! Daca iti face cu ochiul ceea ce iti oferim, iti place sa interactionezi cu oamenii, atunci #Carierata este pe punctul sa devina ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna – un succes!

14.1 | Interviu Receptie

Maximum file size: 516MB

Maximum file size: 516MB