Coach

Andra Mihai

Coach

Pasiunea imi este motor, iar sufletul mi-e călăuză în această călătorie numită viață.
Dupa un îndelung proces de transformare și descoperire de sine din care aleg sa nu ma opresc niciodată, am decis sa trăiesc făcând ceea ce iubesc mai mult, lăsând cariera de Jurist in detrimentul unei cariere în Fitness & Well-Being.

După ce am reusit sa slăbesc 20 de kg, am inceput sa cercetez și studiez cât mai multe despre tot ce înglobează un stil de viață sănătos, sportul și fitness-ul devenind indispensabil pentru mine.

Mi-am dezvoltat abilități fizice extraordinare de care nu credeam ca sunt capabila, prin studiu individual, pasiune și devotament. Sunt fascinata de tot ceea ce putem realiza cu corpul nostru și consider că numai mintea este cea care ne mărginește și ne oprește din a face lucruri uluitoare!

Imi place sa imi testez întotdeauna limitele și sa le depășesc. Acest lucru ma motivează constant sa evoluez și sa devin pe zi ce trece o versiune mai buna a mea!

O viață activa, mereu în mișcare, plină de energie, de aventuri și de experiențe noi este ceea ce ma definește. Timpul liber îl petrec în cea mai mare parte în natură, drumețiile montane fiind preferatele mele.

Acum imi doresc sa ajut și pe alții să se transforme în cea mai bună versiune a lor!

Motto-ul personal: CARPE YOUR DIEM!