TOP WELLBEING EMPLOYER OF THE YEAR

COMPETIȚIE DEDICATĂ RECUNOAȘTERII EXCELENȚEI ÎN WELLBEING A ANGAJATORILOR DIN ROMÂNIA

MISIUNE

TOP WELLBEING EMPLOYER OF THE YEAR – ROMANIA 2023 își propune recunoașterea inițiativelor realizate de către companiile din România pentru a îmbunătăți starea de bine (wellbeing) a angajaților și a comunității în care activează.

Proiectul își dorește să recunoască public și să aducă în prim-plan cele mai bune acțiuni de wellbeing pentru angajați, contribuind astfel la o mai bună cunoaștere a domeniului în România.

membrii juriului

Irina
alionte

Fondator Bodyshape Transformation Centre

Autor al cărții “Bucuria de a fi în Formă”, Irina Alionte este un antreprenor cu experiență de business internațională. A pus bazele primei sale afaceri în domeniul fitness-ului, la doar 24 de ani, la Londra,  unde urma cursurile de masterat Marketing & Strategy ale Universității Warwick Business School. Ideea sa atipică de a combina fitness-ul și atmosfera de club s-a extins în câteva universități din UK și i-a adus premiul pentru Best Business Growth și o finanțare din partea Guvernului Britanic. În 2014, după terminarea studiilor în UK, a înființat Born2Succeed – o companie de consultanță care a inspirat mii de coachi și antreprenori din întreaga lume să-și dezvolte afacerile.

Ca urmare a evoluției business-ului său, a intrat în Topul “30 sub 30 cei mai de succes români” realizat de revista Forbes România.

În ianuarie 2015 a lansat pe piața de fitness din București Bodyshape Transformation Centre și de peste 8 ani, este dedicată creșterii mediului de afaceri din România.

ANDREEA
MARIN

Personalitate media,
promotor al vieții sănătoase

Andreea Marin are o experiență de 30 de ani în televiziune și radio. A fost reporter, moderator și producător de emisiuni dar și organizator de evenimente și campanii de anvergură, cum ar fi Gala Atipic Beauty. Numele ei este legat de știrile naționale, de premiile Oscar – unde a fost corespondent special, de gale și formate mari de televiziune, de ONU și UNICEF – ca Ambasador al Bunăvoinței. 

Andreea a făcut înconjurul lumii pentru a realiza documentare precum Kilimanjaro – Acoperișul Africii, devenind prima jurnalistă româncă ce a urcat pe cel mai înalt vârf al continentului negru, Irak – Batalionul Șoimii Carpaților, Thailanda – Înainte și după tsunami, Cuba – Ultimul bastion comunist și multe altele. A fost purtător de cuvânt și imagine pentru branduri celebre și a realizat interviuri cu personalități marcante din lumea întreagă. Este un om complex și energic, care afirmă că moderatia e cheia succesului, un om al cărui motto în viață este surprins chiar în titlul celei mai recente sale cărți: “Nu există nu se poate!”. 

MARIUS
GHENEA

Antreprenor in serie & Business-Angel

Partener în cadrul fondului de Venture Capital Catalyst România (3TS Capital Partners), Marius Ghenea se află în topul oamenilor de afaceri conform Forbes România. Co-fondator al Venture Connect, o platformă de suport pentru antreprenori de tech start-up și investitori, el s-a implicat în multe activități educaționale, fiind profesor de Antreprenoriat, Inovație și New Business Ventures în cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA, de asemenea a fost co-organizator al School for Startups România, prima școală de antreprenoriat din sud-estul Europei și este unul dintre fondatorii programului BusinessDrive pentru antreprenori și manageri.

Marius Ghenea este și autorul primei cărți românești de antreprenoriat, intitulată Antreprenoriat, Drumul de la Idei către Oportunități și Succes în Afaceri.

LARISA
IORDACHE

Campioană olimpică,
mondială și europeană

Larisa Iordache este una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României. 

A pășit pentru prima dată în sala de gimnastică la vârsta de doar 4 ani și timp de mai bine de 20 de ani a reușit performanțe remarcabile. 

Pe parcursul carierei sale, Larisa a devenit medaliată olimpică (Londra, 2012), cvadruplă medaliată mondială (Anvers, 2013; Nanning, 2014; Glasgow, 2015) și de 14 ori medaliată europeană, devenind cea mai medaliată gimnastă la Campionatele Europene din istoria țării noastre. 

Retrasă din activitatea de sportiv la doar 25 de ani din cauza unei accidentări, Larisa nu a putut sta departe de sala de gimnastică. Drept urmare, în prezent este antrenor de gimnastică, oferind mai departe către viitoarele gimnaste tot ceea ce ea a acumulat de-a lungul carierei sale. 

Costin
Tudor

CEO și fondator
Undelucram.ro

Costin este CEO și fondator al platformei Undelucram.ro, cea mai mare comunitate a angajaților din România. Costin are o experiență de peste 14 ani în IT & Customer Satisfaction și de 9 ani este antreprenor. Undelucram.ro este produsul prin care reușește să contribuie la dezvoltarea unor relații sănătoase și durabile între angajați și angajatori. Platforma online funcționează ca un one-stop-shop pentru candidații care vor să afle informații în timp real despre companiile la care își doresc o carieră. În același timp, este soluția perfectă de employer branding pentru angajatorii care vor o targetare cât mai eficientă.

ANDRA
PINTICAN

Fondator
Scoala de HR

Andra este People Advocate și fondatoarea proiectului „Școala de HR“, sub egida căreia pregătește profesioniști HR în excelență organizațională și Employer Branding conform noilor nevoi din piața muncii, în cel mai complex program de învățare din domeniul Resurselor Umane din România.

Își dorește ca românii să își redefinească relația cu munca. Este convinsă că muncim acum nesănătos și asta ne afectează atât pe noi, cât și generațiile ce vin.

Exprimarea standardelor de muncă și transparentizarea relațiilor de colaborare sunt două dintre subiectele ei favorite în comunitatea creată pe LinkedIn. Visează și lucrează la o lume în care toți muncim conform identității noastră în companii centrate pe oameni.

DR CEZAR
AMITITELOAIE

Un cardiolog
nonconformist

Dr. Cezar Amititeloaie este absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa”, Iași (2006). Este medic specialist cardiolog (din anul 2015), pasionat de nutriție, sport și psihologie, dar si antreprenor, fondator al clubului de sănătate și sport Vivertine Iași.

“În calitate de medic cardiolog, antreprenor, pasionat de nutriție, sport, psihologie, am încercat întotdeauna să văd lucrurile din perspective diferite. Am vrut să-mi extind orizontul și am evitat domeniile înguste, cu toate că am fost atras de medicina intervenționistă. Dar am înțeles tot mai mult că sănătatea e un concept complex, ce nu poate fi obținută cu medicamente minune și am ales astfel să-mi dedic cariera prevenției, ajutându-i pe oameni să-și îmbunătățească stilul de viață”.

Premiile acordate

Membrii juriului vor stabili, în urma celor două runde de jurizare, câștigătorii următoarelor premii:

1

Top Wellbeing Employer of the Year

2

Visionary Wellbeing Employer of the Year

3

Innovative Wellbeing Employer of the Year

AVANTAJELE CÂȘTIGĂTORILOR

CALENDARUL COMPETITIEI

17 mai –
7 august 2023

Depunerea aplicațiilor

18 iulie –
18 septembrie 2023

Interviuri cu reprezentanții companiilor înscrise în competiție

18 septembrie –
18 octombrie 2023

Jurizarea companiilor aplicante in concurs

23 Octombrie 2023

Gala se va desfășura la hotel JW Marriott

CRITERII DE ELIGIBILITATE TOP WELLBEING EMPLOYER OF THE YEAR

Pot depune aplicații societățile comerciale care activează pe teritoriul României, indiferent de domeniul de activitate, care îndeplinesc simultan următoarele criterii de eligibilitate:

CRITERII DE JURIZARE

INTRĂ ȘI TU ÎN COMPETIȚIA TOP WELLBEING EMPLOYER OF THE YEAR!

organised by:

main partner

educational partner

INSTITUTIONAL PARTNERS​

MEDIA PARTNERS​