TOP WELLBEING EMPLOYER OF THE YEAR

Felicitări! 

Primul pas a fost făcut! Pentru a finaliza înscrierea companiei pe care o reprezentați, în competiția Top Wellbeing Employer of the Year, vă rugăm să completați formularul extins de mai jos.

16 | Formular TOP Wellbeing Employer - Full Application Form

DATE DE IDENTIFICARE REPREZENTANT COMPANIE

(administrator, director general, director de hr, alte roluri de conducere)
Regulamentul concursului

 

În acest formular se va descrie:

  • viziunea și strategia companiei cu privire la wellbeing-ul angajaților
  • programele de wellbeing cele mai importante implementate în ultimele 12 luni
  • impactul pozitiv în organizație, inclusiv modalități de monitorizare și măsurare al acestuia
  • inovația adusă de organizație în aceste programe 

Câștigătorul ediției 2023 al competiției ”Top Wellbeing Employer of the Year” va avea realizări în majoritatea sau în toate ariile acestea.

Vă rugăm să trimiteți formularul de înscriere completat în mod cât mai detaliat la toate rubricile până la data de 17 iulie 2023.

Veți fi contactat de organizatori pentru a confirma primirea acestei înscrieri și îndeplinirea criteriilor de eligibilitate.

Pentru orice detalii sau întrebări referitoare la Top Wellbeing Employer of the Year 2023 contactați organizatorii prin email la: [email protected] 

Organizatorii nu sunt responsabili pentru informațiile incorecte sau transmise greșit.

Prin trimiterea formularului de înscriere completat sunteți de acord cu regulamentul competiției. 

Confidențialitate

Informațiile pe care le furnizați nu vor fi partajate cu alte entități în scopuri secundare sau fără legătură cu participarea în competiție sau cu o terță parte.

Recomandări

Luați în considerare aceste puncte importante atunci când completați un formularul:

Este vorba despre recunoașterea excelenței! Aceasta este o oportunitate pentru colegii sau compania ta de a primi recunoașterea binemeritată pentru numeroasele realizări pe parte de wellbeing din ultimii ani. Jurații doresc să cunoască cât mai multe detalii relevante. 

Înțelege bine criteriile de jurizare și cum se va face evaluarea! Citește cu atenție descrierile categoriilor de jurizare. La fiecare dintre ele punctajul maxim este de 20 de puncte. Este un tablou de bord echilibrat. Ține cont de aceste aspecte atunci când completezi formularul de înscriere.

Spune o poveste. Descrie imaginea unică a realizărilor companiei cu privire la wellbeing-ul angajaților. Folosește un limbaj viu și creează o poveste captivantă. Candidații care au povești interesante și bine spuse au un avantaj față de nominalizații care nu pot transmite importanța obiectivelor impresionante pe care le-au atins.

Demonstrează rezultatele! Asigură-te că realizările sunt măsurabile și că incluzi de fiecare dată valori, procente sau date statistice specifice.

Scrie pentru a convinge! Aceasta este oportunitatea ta de a convinge juriul de ce ar trebui să vadă în compania ta un potențial finalist care, în cele din urmă, se poate regăsi pe podium. Scrie autentic și convingător.

Finisează textul cu atenție! Gramatica necorespunzătoare și cuvintele scrise greșit distrag atenția de la calitatea nominalizării, asigurați-vă că vă corectați munca. Ajută-i pe membrii juriului să te înțeleagă mai bine pe tine și munca ta explicând eficient ceea ce face compania ta într-un mod simplu. Scrieți orice acronime și evitați jargonul companiei.

Respectă termenul limită de nominalizare! 17 iulie 2023, ora 18:00.

CALENDARUL COMPETITIEI

17 mai –
17 iulie 2023

Depunerea aplicațiilor

18 iulie –
18 septembrie 2023

Interviuri cu reprezentanții companiilor înscrise în competiție

18 septembrie –
18 octombrie 2023

Jurizarea companiilor aplicante in concurs

To be announced

Gala de premiere a câștigătorilor

organised by:

main partner

educational partner

INSTITUTIONAL PARTNERS​

MEDIA PARTNERS​