PROGRAM DE 
NUTRIȚIE

POWER NUTRITION

Fiecare organism este diferit, cu nevoi diferite, de aceea nu poate exista o „dietă minune” care să aducă tuturor aceleași rezultate.

Precum aceeași piesă vestimentară va arăta diferit îmbrăcată de două persoane, la fel este și cu nutriția. Pentru a da rezultate optime, alimentatia trebuie să fie personalizată în funcție de sex, de vârstă, de nivelul de activitate fizică, de greutatea actuală și cea ideală, de istoricul medical, de obiective ș.a.m.d. Acesta este motivul pentru care două persoane care urmează aceeași dietă, nu vor avea mereu aceleași rezultate.

Urmeaza principii de alimentatie sanatoasa, echilibrata si variata care sa functioneze pe termen lung, iar pentru recomandari personalizate, bazate pe nevoile, cerintele tale specifice si pe istoricul tau medical, cere sprijinul unui nutritionist.

NUTRIȚIE PERSONALIZATĂ

Nutritionistul Bodyshape, Roxana Radu te poate ajuta cu un PLAN DE NUTRITIE PERSONALIZAT care sa iti ofere rezultate si mai bune in procesul tau de transformare.

ROXANA RADU

A obținut diploma de tehnician nutriționist în România, apoi specializarea de „Certified Nutrition Coach” la Precision Nutrition din Canada.

De asemenea, a urmat cursurile de Psihonutriție din cadrul „Academiei Sănătate Te iubesc”, sub îndrumarea doamnei doctor Laura Ene, medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și psihoterapeut sub supervizare în Terapii scurte centrate pe resurse și soluții.

A continuat dezvoltarea profesională urmând cursurile de NLP (Programare Neurolingvistică) în cadrul Mind Master, iar în prezent este masterand la Masterul Nutriție și Remodelare Corporală.

În urma numeroaselor cursuri și specializări, sute de studii citite și analizate, dar mai ales a propriei sale experiențe, Roxana a reușit să găsească soluția pentru a Slăbi Sănătos Mâncând.

PACHETE DE SERVICII
DE NUTRIȚIE