PROGRAM DE 
NUTRIȚIE

POWER NUTRITION

Fiecare organism este diferit, cu nevoi diferite, de aceea nu poate exista o „dietă minune” care să aducă tuturor aceleași rezultate.

Precum aceeași piesă vestimentară va arăta diferit îmbrăcată de două persoane, la fel este și cu nutriția. Pentru a da rezultate optime, alimentatia trebuie să fie personalizată în funcție de sex, de vârstă, de nivelul de activitate fizică, de greutatea actuală și cea ideală, de istoricul medical, de obiective ș.a.m.d. Acesta este motivul pentru care două persoane care urmează aceeași dietă, nu vor avea mereu aceleași rezultate.

Urmeaza principii de alimentatie sanatoasa, echilibrata si variata care sa functioneze pe termen lung, iar pentru recomandari personalizate, bazate pe nevoile, cerintele tale specifice si pe istoricul tau medical, cere sprijinul unui nutritionist.

NUTRIȚIE PERSONALIZATĂ

Nutritionistul si dieteticianul Bodyshape, Simona Dumitrescu te poate ajuta cu un PLAN DE NUTRITIE PERSONALIZAT care sa iti ofere rezultate si mai bune in procesul tau de transformare.

SIMONA
DUMITRESCU

Simona Dumitrescu a absolvit Universitatea Westminster din Londra, fiind licentiata in Stiinte, specializarea Nutriție Umana. De asemenea este licentiata a Universitatii de Medicina si Farmacie Târgu Mures, specializarea Nutriție si Dietetica.

Simona Dumitrescu a absolvit Universitatea Westminster din Londra, fiind licentiata in Stiinte, specializarea Nutriție Umana. De asemenea este licentiata a Universitatii de Medicina si Farmacie Târgu Mures, specializarea Nutriție si Dietetica.

PACHETE DE SERVICII
DE NUTRIȚIE

Wellness Kickstart – Plan Alimentar de 14 zile (250 RON)

Incepem cu colectarea datelor tale antropometrice (inaltime, greutate, circumferinta taliei, etc.) si iti aplicam un chestionar pe baza caruia vom obtine informatii cu privire la istoricul tau medical, starea actuala de sanatate, alergii, intolerante, obiceiuri si preferinte alimentare, stil de viata, programul de antrenament si rutinele tale zilnice. In urma acestor informatii, ti se va realiza o dieta personalizata, adaptata la nevoile si obiectivele tale, pentru o perioada de doua saptamani.

Pachetul include:

*IMPORTANT! La prima consultatie este necesar sa ai la tine un set recent de analize de sange (din ultimele 3 luni).

La sfarsitul celor 2 saptamani de regim alimentar personalizat, ne dorim sa fi acumulat suficiente informatii care sa te ajute sa te mentii in aceasta directie!

Healthy Check-up – Consultatie de control (150 RON)

Se realizeaza la 3-4 saptamani de la consultatia initiala, sau ori de cate ori ai nevoie de indrumare sau de reevaluare a progresului.

In functie de modificarile care apar (compozitie corporala, metabolism, scadere ponderala) si de nevoile tale nutritionale actuale, vei primi un nou plan alimentar pentru o perioada de o saptamana.

Ce cuprinde consultatia de control:

In continuare, vei putea solicita planuri alimentare suplimentare pe care ti le furnizam la cerere.

Meniu alimentar personalizat (80 RON)

Cunoscandu-te deja indeaproape, nutritionistul Bodyshape iti va trimite meniul saptamanal prin email, dupa solicitarea si achitarea acestuia.

Feedback pe jurnalul alimentar (35 RON)

Tii un jurnal alimentar pe o saptamana intreaga, ni-l predai si in maximum 48 de ore primesti feedback pe meniul tau direct de la nutritionistul Bodyshape.

Pe baza recomandarilor, poti sa ai rezultatele dorite intr-un timp mai scurt!

Pentru ca nutritionistul sa aiba o abordare personalizata a nevoilor tale, te rugam ca impreuna cu jurnalul alimentar sa atasezi si ultima analiza cu cantarul Tanita.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Sesiunile pot fi programate fizic la centrul Bodyshape sau online pe Zoom, Skype, Whatsapp Video sau Messenger.

Daca esti gata sa incepi, programeaza-te TELEFONIC chiar acum la

sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru o programare.

Contactează-ne