Fitness Teambuilding Experience

ÎNTĂREȘTE RELAȚIILE ÎNTRE COLEGI CU O EXPERIENȚĂ INEDITĂ ȘI UNICĂ

 

Iti poti incuraja membrii echipei se mobilizeze sa faca miscare, sa invete sa manance sanatos si sa se bucure de un stil de viata sanatos pe termen lung!

CE INCLUDE EXPERIENȚA:

Trimite-ne un EMAIL la [email protected] si punem la punct toate detaliile.

Welcome, Meet & Greet and Body Assessments

Participanții se schimbă în echipamente sportive în vestiar, apoi fac cunoștință cu antrenorii și fiecare beneficiază de o evaluare corporală completă cu aparatul Tanita. Rezultatele sunt interpretate pe loc de către antrenori.

Ice-breaking games pentru team-bonding

Participanții se împart pe echipe. Antrenorii propun un joc cu întrebări, jocuri de echipă, jocuri de tip ștafetă pentru a încuraja comunicarea, încurajarea, colaborarea și spiritul competitiv. Câștigătorii primesc diverse premii sau avantaje. Toate activitățile au loc într-o atmosferă distractivă și motivantă.

Bodyshape Workout experience

După sesiunea de jocuri urmează antrenamentul propriu-zis. Antrenorii ghidează încălzirea și oferă informații despre cum se folosește fiecare stație, apoi se dă start antrenamentului. Participanții primesc constant de la ambii antrenori informații legate despre modul în care se efectuează corect exercițiile.

Q&A cu un expert in transformare

După antrenament, rezervăm câteva minute în care participanții pot vorbi cu antrenorii despre obiectivele lor de fitness și sănătate și despre cum pot fi ajutați de echipa Bodyshape să le îndeplinească.

Bonusuri si cadouri pentru echipa voastra

În cadrul programului pot fi oferite diverse cadouri marca Bodyshape (batoane, hanorace, cărți, etc.)

Servicii extra:

Serviciile de mai jos nu sunt incluse în pachetul standard, ele vin la un cost suplimentar.

Teambuilding Marca Bodyshape

Mai jos puteți viziona câteva videoclipuri care surprind experiențele altor companii la teambuildingurile organizate de noi.