“Malaysia, truly asia”

Main-Picture
Second-image

În luna februarie te invităm într-un fitness retreat de neuitat, care îmbină vizitarea capitalei Kuala Lumpur cu antrenamentele și relaxarea pe plaja exotică din insula Langkawi.

Langkawi este identificabilă ca un arhipelag de 99 de insule tropicale înconjurate de ape turcoaz-albastre. Este una dintre cele mai vizitate destinații din Malaysia, cu plaje cu nisip alb și păduri tropicale.

Având un peisaj uimitor, insula găzduiește, de asemenea, diverse situri istorice, precum și câteva atracții turistice fascinante.

Detalii

Cui se adresează?

Tuturor pasionaților de fitness, călătorii, sport, viață sănătoasă, membri sau non-membri Bodyshape Transformation Centre

Nivel fitness

Începător, intermediar, avansat

Regim alimentar

Mâncare diversă și sănătoasă

Beneficii gratuite(incluse în retreaturile Bodyshape)

Antrenamente marca Bodyshape

Vei experimenta o abordare integrată, combinând beneficiile activităților fizice intense cu frumusețea naturală a plajei exotice din insula Langkawi. Vom începe ziua cu o alergare revigorantă pe malul mării, unde adierea vântului și sunetul valurilor vor încărca atmosfera cu energie pozitivă. Antrenamentele noastre includ o varietate de stiluri, de la antrenamente cu greutăți la exerciții funcționale și stretching.

Locație de neuitat

Timpul petrecut la plajă va fi alternat cu plimbări pe insulă, vizite la obiectivele turistice, excursie la Satul Oriental, croazieră cu cină pe iaht la asfințit și multe altele. Vei avea parte de o vacanță activă cu antrenamente, mâncare sănătoasă, momente de răsfăț, dar și timp liber de relaxare pe una dintre cele mai frumoase plaje din Asia!

Antrenori specializați

Echipa noastră de instructori profesioniști Bodyshape va fi alături de tine, oferindu-ți îndrumări și modificări personalizate pe tot parcursul retreatului, pentru a se potrivi nivelului tău de fitness. Fie că ești un entuziast experimentat sau un începător, nu trebuie să-ți faci griji: îți asigurăm tot echipamentul și suportul necesar pentru ca antrenamentele să devină o plăcere.

Politica de anulare

 Prezenta politica de anulare se aplica in cazurile in care Beneficiarul anuleaza intreaga rezervare.


Orice anulare provenita din partea Beneficiarului va conduce la retinerea a

  • 30% din valoarea pachetului de servicii cu titlu de taxa de anulare, la confirmarea rezervarii.
  • 60% din valoarea pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval cuprins intre 60 si 50 de zile inainte de plecare;
  • 100% din valoarea pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai putin 50 de zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

PACHETUL INCLUDE:

Program

Ziua 1
Ziua 2
Ziua 3
Ziua 4
Ziua 5
Ziua 6
Ziua 7
Ziua 8
Ziua 9
Ziua 10

Note: 

Despre cazare

9 nopti de cazare
Calendar-retreat-malaysia

1555 EURO

Sau

*Pretul afisat nu include costul biletelor de avion.

Un singur loc mai este disponibil

Informații despre locație

Kuala Lumpur oferă o locație ideală pentru un fitness retreat, deoarece beneficiază de o climă tropicală, ceea ce face posibile activități în aer liber pe tot parcursul anului.

Participanții au oportunitatea de a explora cultura locală, de a experimenta bucatele locale și de a se bucura de activități recreative energice.

De asemenea, insula Langkawi este accesibilă și oferă o destinație perfectă pentru a îmbina fitnessul cu relaxarea pe plajă.

Malaysia Fitness Retreat le oferă participanților nu doar oportunități excelente de antrenament, ci și posibilități de explorare culturală și relaxare într-un cadru urban modern și dinamic.

Ce e inclus în pachet
Ce nu e inclus în pachet