Montana Garden Fitness Retreat

477605046
468728628

Vino alături de noi la Montana Fitness Retreat, în minunatul sat Rășinari, din inima Transilvaniei! Te invităm să ni te alături pentru o experiență de neuitat, unde antrenamentele intense se împletesc armonios cu momentele de relaxare profundă, în mijlocul naturii! 

Înconjurată de peisaje montane spectaculoase și aer proaspăt de munte, locația este refugiul perfect pentru a-ți revitaliza corpul și mintea. Fie că ești pasionat de fitness sau doar căutați o evadare relaxantă în mijlocul naturii, te asigurăm că acest retreat va fi o experiență memorabilă în care vei găsi echilibrul perfect între sport și relaxare.

PREȚ PACHET

Costurile pachetului sunt de 1480 Lei de persoană și includ 3 nopți de cazare, pensiune completă, antrenamente zilnice, acces la saună și, opțional, sesiuni de paintball. Transportul, excursiile și băuturile nu sunt incluse în pachet. 

Pentru rezervare, se achită un avans de 50% din valoarea pachetului, iar diferența se plătește ulterior. Pentru rezervările cu mai puțin de 15 zile înainte de plecare, se solicită plata integrală la momentul rezervării. 

Beneficii gratuite(incluse în retreaturile Bodyshape)

Antrenamente marca Bodyshape

Vei experimenta o abordare integrată, combinând beneficiile activităților fizice intense cu frumusețea naturii. Antrenamentele noastre includ o varietate de stiluri, de la antrenamente cu exerciții greutăți funcționale și stretching. 

LOCAție de neuitat

Timpul petrecut in incinta locației va fi alternat cu plimbări in natură, vizite la obiectivele turistice, excursii și multe altele. Vei avea parte de o vacanță activă cu antrenamente, mâncare sănătoasă, momente de răsfăț, dar și timp liber de relaxare într-una dintre cele mai frumoase locații din România! 

Antrenori specializați

Antrenorul dedicat Bodyshape va fi alături de tine, oferindu-ți îndrumări pe tot parcursul retreatului, si va adapta antrenamentele pentru a se potrivi nivelului tău de fitness. Fie ești un entuziast experimentat sau un începător, nu trebuie să-ți faci griji: îți asigurăm tot echipamentul și suportul necesar pentru ca mișcarea devină o plăcere. 

Politica de anulare

Prezenta politică de anulare se aplică în cazurile în care beneficiarul anulează întreaga rezervare. Orice anulare provenită din partea beneficiarului va conduce la reținerea avansului cu titlu de taxă de anulare, la confirmarea rezervării în cuantum de 50% din valoarea pachetului de servicii dacă renunțarea se face cu până la 15 zile înainte de plecare; 100% din valoarea pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai puțin de 15 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program. 

PACHETUL INCLUDE:

cazare

3 nopti de cazare
calendar

1480 lei

de persoana

Sau

*Ultimele locuri

Informații despre locație

Montana Garden se află la 12 km de Piaţa Unirii și oferă un restaurant, o grădină, o terasă și un bar.

Proprietatea are o saună. Fiecare unitate include o baie proprie cu duș, climatizare, un televizor cu ecran plat și un frigider.

Toate unitățile includ o zonă de relaxare și o zonă de luat masa. Acest camping se află la 13 km de Pasajul Scărilor și la 13 km de Piaţa Mare.

Completează formularul de mai jos și un consultant Bodyshape te va contacta in cel mai scurt timp

Completează formularul de mai jos și un consultant Bodyshape te va contacta in cel mai scurt timp

04.1 | Retreats - Waiting List
Daca nu ai nici o preferinta cu privire la persoana cu care vei sta in camera, iti vom aloca in mod aleatoriu un loc intr-o camera cu o persoana de acelasi sex.
Ai intolerante alimentare sau alergii?
Sunt de acord sa primesc comunicari din partea Bodyshape Transformation Centre

*Inscrierea este considerata valida doar dupa achitarea unui avans de minim 50% din valoarea pachetului ales

 

**Am luat la cunoștință despre scopurile prelucrării acestor categorii de date cu caracter personal (* și **) și de faptul că  acestea sunt prelucrate în conformitate cu dispozițiile legale aplicabile în materie, respectiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului Europen și al Consiliului din 27.04.2016 și Legea nr. 190/ 2018 privind masuri de punere în aplicare a Regulamentului

 

***  Daca cel/cea cu care doresti sa stai in camera nu este membru Bodyshape, va  fi necesar sa completeze acest formular.