LA BODYSHAPE SĂRBĂTORIM FEMEIA
ÎN TOATE FORMELE EI!

“Ești frumoasă, puternică și poți face orice îți propui!” Poate în ultima vreme nu ai simțit asta. Și nici nu ți-a spus-o nimeni, cu toate că ai fi avut atâta nevoie să o auzi. Poate stresul, grijile, nenumăratele probleme zilnice te-au făcut să uiți câtă forță ai!

Mergi în fața oglinzii. Uită-te bine la tine. Zâmbește și spune cu voce tare:De astăzi mă voi schimba! Vreau și pot să mă simt iar puternică, irezistibilă și încrezătoare! De astăzi îmi încep călătoria spre cea mai bună versiune a mea!”

În luna martie, luna transformării tale, noi îți întindem mâna și îți spunem că suntem aici, alături de tine, gata să te ajutăm să arăți și să te simți așa cum îți dorești – mai sănătoasă, mai optimistă și de ce nu, mai tânără!

Vino alături de noi și îți promitem că în doar câteva săptămâni vei vedea și simți diferența! În oglindă, în ochii celor din jurul tău.

Profită de oferta lunii, alege unul dintre cele două programe-vedetă de transformare marca Bodyshape și recapătă-ți încrederea în tine!

Obiectivele tale sunt principala noastră misiune

așa că iată ce include fiecare dintre cele 2 programe de transformare – corp, minte & stare de spirit – pe care ți le propunem:

3 antrenamente de grup/ săptămână, adaptate chiar și pentru începătoare. Fiecare antrenament este atent ghidat de 2 specialiști de top care iti acordă atenție și te motivează activ, nu doar îți spun ce să faci.

Evaluarea compoziției corporale pe cântarul profesional Tanita, înainte și după terminarea programului. Afli ce greutate ai, care este vârsta metabolică și nivelul grăsimii viscerale (cea de pe organe!).

Cântărire săptămânală, pentru un plus de responsabilizare.

Plan Alimentar gustos și ușor de urmat + feedback pe jurnalul alimentar, pentru maximum de rezultate.

Acces inclus la seminarul de Nutriție și cel despre Mâncatul Emoțional.

O sală cool (cu muzică și energie care să te încarce), o atmosferă motivantă și o comunitate tare faină, cu femei exact ca tine, care și-au înfrânt temerile sau limitele autoimpuse și au reușit să obțină ceea ce și-au propus.

6-Week Challenge

1.495 lei

1.295 lei

Program de transformare corporală în doar 6 săptămâni + BONUS alte 6 săptămâni gratuite, dacă până la finalul programului slăbești 6 kilograme.

Fit Mamma

1.495 lei

1.295 lei

Program de transformare in 12 săptămâni, dedicat mamelor care vor să fie în cea mai bună formă fizică după sarcină.

Fii pregătită pentru marea transformare!

nu mai sta gânduri, ia-ți prietenele și hai la Bodyshape!